Günaydın kızlar doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallah
Nergizyasemin bence inatlaşma boşver gelsin suratına bakmassın bi sen restleş bi o orta yol mümkün değil bulunmaz.
Kızlar ben usp ye girdiğimde sanki doktor detaylı usg gibi baktı kalp odacıklarına kadar bütün organlara baktı ettı ölçtü. Bi de ben hep farklı biliyordum detaylı usg olayını meğerse hep girdiğim aynı usgyle bakılıyormuş. Bi de ben 3d zannediyordum ama çıktı kağıtlarında 4d yazıyor 4 boyutludamı var usglerin ?
nice mutlu yaşlara canım
doğum günün kutlu mutlu olsun :)) bebeğinle eşinle güzel güzel yaşlar geçir inşallah :)
Canımm Nice mutlu yıllara inşallah bebişinle sevdiklerinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim...
iş yerini de tebrik ederim ne guzel bi uygulama yapıyor
doğum kutlu olsun bebeğinle sağlıkla , huzurla nice yaşlara....
Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
dün gece rüyamda bilezik gördüm böyle bir sürü bir sürü hepsi benimmiş sonra birini kaybettim sandım aradım uzunca bir süre bide baktım diğer bileziğin içine geçmiş.. şimdi rüya tabirlerine baktım da bilezik görmek erkek çocuğa delaletmiş :) hadi hayırlısı bakalım
onun pişman olduğu falan yok sadece beni tahrik etmek için yapıo. şimdide bunu yazmış: o benimde bebeim tamam mı ve ben senin isteyip istememene göre hareket etmem! bende zaten senin için diil bebeğim için gelicem yoksa bende seninle gitmek istemiyorum! ama unutma ki o benim de çocuğum ve hastaneye gelip çocuğumu görücem...
hala bu zihniyette bi adam.
ya erkeğinde kızında değiliz ama milletin tahminleri vucudumuzu yediğimizi içtiğimizi gördüğümüz rüyayı yormaktan bir hal olduk hadi netleşsin şu cinsiyetlerrr
tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....
CANIM COK GECMIS OLSUNN
Günaydın hepinizeeee....
BAYILDIM YA ELINDEN GELIOSA NE GUZEL KENDINEDE YAPARSINya bende artık bakıcam sizden esinlendim valla.durun size 2010 da yiğenime yaptğım bebek şekerinin fotosunu göstereyim.
Eki Görüntüle 719423 Eki Görüntüle 719422 Eki Görüntüle 719427 Eki Görüntüle 719423 Eki Görüntüle 719422 Eki Görüntüle 719427
puffy abla yaaa şu bebek battaniyeni bi göremedim çok merak ediyorummm bi resmini gösterseneeee
TOK ALIYORUM KAHVALTI SONRASINDA ALIYORUM CANIMKızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı
BENIMDE AYNEN ERGENLIKTE SIVILCE CIKMADI SUAN SIVILCE ICINDEYIM AMA GECTI BENIMDE AZ BISEY KALDI IZLERI DEDIGIN GIBI BANA HERKEZ GUZELLESMISSIN OGLUN OLCAK DIODU AMA KIZIM OLUYORbende hep tuzlu ekşi istiyorum :) ayy beni bi görsen çok çirkinleştim ergenlik boyunca bi tek sivilcem olmadı ama hamilelikten bu yana yüzüm hep benek benek( ilk çok takılıyodum hep böyle mi olacak diye ama şükür baya bi geçti şimdi azar azar izleri var sanki bende böyle olunca kızım güzelliğimi alıyo herhalde diyorum ama bakalım kısmet benim son 5 gün inş allah öğreneceğim :)))
3 DE CIKIP GIDERSEN EVE GELDIGI ZAMAN DAHADA KAVGA EDERSINIZ CANIM BENCEbugün randevum 16.30 da. dün eşimin yüzünü bile görmedim. şimdi mesaj atmış 4 te beni almaya gelcekmiş. bende gerek yok ben giderim dedim. 4 te ön kapıda olurum demiş. bende boşuna gelme yanlız gidicem dedim. bende 4 te görüşürüz dedim yazmış. bende iyi gel bekle napiim bekler bekler gidersin seninle gitmek istemiyorum yazdım. yüzünü dahi görümek istemiyorum. söyledikleri hala beynimi kemiriyo. sırf onu görmemek için 3 te çıkıp gidicem. bebei görmesini bile istemiyorum hala o kadar kırgınımki geçicek gibide deil
CANIMMM NICE NICE UZUN MUTLU SENELERE ESINLE BEBISINLEEE İYKİ DIGDUNNbu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
BENIM GIRDIGIM 4 D 4 BOYUTLU .EVET 2 LI TEST SONRASI BI SONRAKI RANDEVU BEBEGIN KAFA TASI MIGDESI AYAKLARI KOLLARI OLCUMUYMUS BENIMDE OLCTUKızlar ben usp ye girdiğimde sanki doktor detaylı usg gibi baktı kalp odacıklarına kadar bütün organlara baktı ettı ölçtü. Bi de ben hep farklı biliyordum detaylı usg olayını meğerse hep girdiğim aynı usgyle bakılıyormuş. Bi de ben 3d zannediyordum ama çıktı kağıtlarında 4d yazıyor 4 boyutludamı var usglerin ?
canım sende pek konuşma yüzüne bakma soğuk davran ama zıtlaşmada belki sen gelme dedin diye iyice üste çıkmaya çalışıyordur. erkekler çok düşünceli varlıklar değiller ki sen gelme diyosun diye iyice delirmiştir. senin alttan aldığını düşünmesin ama olay daha da çok büyümesin içinden çıkılmaz hale gelmesin bak daha çok yeni evlisiniz bu günler geçer hepsi unutulur inşallah sen sonuna kadar haklısın da ama biraz daha sakin davran tepkisiz davran inş herşey düzelir
günaydın canım. bende bugün doktora gidicem. dört gözle cinsiyet söyler diye beklicem. ama pekte umudum yok benim sıpa biras inatçı :)
günaydın canım. çok geçmiş olsun.
günaydın canım sanada geçmiş olsun. bende geçti derken 16. haftada yine başlamıştı. şimdi ara ara oluobebek saçlanıodur diolar bende anlamadım. hatta çok iiken birden kötüleşmiştim. şimdide bulantılarım devam edio. elimden geldiince çıkarmamaya çalışıyorum. hele o eleveti yuttuumda direk çıkıo o hapta eriyince iğrenç kokuyo çıkartırken boazımı yakıp geçio sanki
canım miden boş ken en azından bir bardak su iç ki bogazların bari tahriş olmasın , benimde sabahları öncedende olurdu hamileliktede oldu safra sıkıntısı hep boş midede oluyo ...
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
canım zaten o beni gözden çıkarmış beni sinir etmek için yapıo. ben dedim görmek istiosan hastaneye gelirsin ben seninle gitmek istemiyorum dedim. ona istinaden bunu yaşmış:
-haklısın seninle gitmeme gerek yok, hastaneye gelirim direk. sana artık bişe demiorum ben, senden boşancam zaten rahat ol!!! herkes için hayırlısı neyse o olsun..
canım zaten o beni gözden çıkarmış beni sinir etmek için yapıo. ben dedim görmek istiosan hastaneye gelirsin ben seninle gitmek istemiyorum dedim. ona istinaden bunu yaşmış:
-haklısın seninle gitmeme gerek yok, hastaneye gelirim direk. sana artık bişe demiorum ben, senden boşancam zaten rahat ol!!! herkes için hayırlısı neyse o olsun..
EŞİNMİ YAZDI BUNU canım gunah ya karnındakı bebıse yazık onun pskolojısını dusunmuomusunuz 11 ay cok yenı zaten 2 3 seneden sonra evlılıkl oturuyor pısman olucagınız hıcbıseyı yapmayın
İlk bu mesajını alıntı yaptım birşeyler yazayım diye sonra diğerlerini gördüm sustumbugün randevum 16.30 da. dün eşimin yüzünü bile görmedim. şimdi mesaj atmış 4 te beni almaya gelcekmiş. bende gerek yok ben giderim dedim. 4 te ön kapıda olurum demiş. bende boşuna gelme yanlız gidicem dedim. bende 4 te görüşürüz dedim yazmış. bende iyi gel bekle napiim bekler bekler gidersin seninle gitmek istemiyorum yazdım. yüzünü dahi görümek istemiyorum. söyledikleri hala beynimi kemiriyo. sırf onu görmemek için 3 te çıkıp gidicem. bebei görmesini bile istemiyorum hala o kadar kırgınımki geçicek gibide deil
kızlar günaydınn geçmişi daha okumadım birazdan okuyacağım biraz önce butik bebeden önlük aldım 3 tanee çok güzellerr:))))bakınnnn:))Eki Görüntüle 719495 Eki Görüntüle 719496 Eki Görüntüle 719497
ah be canım neler olmuş böyle(( düzelir belki herşey.. sen nasılsın?????
EŞİNMİ YAZDI BUNU canım gunah ya karnındakı bebıse yazık onun pskolojısını dusunmuomusunuz 11 ay cok yenı zaten 2 3 seneden sonra evlılıkl oturuyor pısman olucagınız hıcbıseyı yapmayın
canım ya walla ne desem bilmiyorum allah bi çıkar yol versin sana inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın bir yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?