2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkeslere günaydın...

güzel anneleri ve tontiş bebişlerini öpüyoruz bebişimle:)))

bugun randevusu olanlar inş mutlu mutlu donersiniz....

puffy abla birmax cok gzuel bir siteymiş. heyecanlandım hemen alasım geldi cinsiyeti bi belli olsaydı(

günaydınnnnn günaydınnnnn günydınnnnnnnn:))))))))))))) özledim sizleri nasılsınız? Benım çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı:))) kızçemz var:) onunlayım kaç gündür yardımcı olmak lasım tabisii:)))) ama yorulmuşum iki gündür sağ kasığım sızlıyo vala ama napalım benımbebişte kıskandı galiba:)))))

Benden doktor takvimmde yazan testi istedi kan verdim.adını şimdi hatırladım.

nice mutlu yaşlara canım

doğum günün kutlu mutlu olsun :)) bebeğinle eşinle güzel güzel yaşlar geçir inşallah :)

Canımm Nice mutlu yıllara inşallah bebişinle sevdiklerinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim...

iş yerini de tebrik ederim ne guzel bi uygulama yapıyor

doğum kutlu olsun bebeğinle sağlıkla , huzurla nice yaşlara....

Teşekkür ederiz tayseleri hepimize rabbim ailemizle sevdiklerimizle ve BEBİŞİMİZle uzun sağlıklı mutlu ömürler versin.

Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı

bende tok alıyorum canım ...

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada

eşin ve bebişlerinle şimdiden nice güzel senelere canım , mutlu yıllarrr :119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ya erkeğinde kızında değiliz ama milletin tahminleri vucudumuzu yediğimizi içtiğimizi gördüğümüz rüyayı yormaktan bir hal olduk hadi netleşsin şu cinsiyetlerrr

canım sende pek konuşma yüzüne bakma soğuk davran ama zıtlaşmada belki sen gelme dedin diye iyice üste çıkmaya çalışıyordur. erkekler çok düşünceli varlıklar değiller ki sen gelme diyosun diye iyice delirmiştir. senin alttan aldığını düşünmesin ama olay daha da çok büyümesin içinden çıkılmaz hale gelmesin bak daha çok yeni evlisiniz bu günler geçer hepsi unutulur inşallah sen sonuna kadar haklısın da ama biraz daha sakin davran tepkisiz davran inş herşey düzelir

tam yazarken beşik gibi hafif hafif sallandık kızlar tırstım sabah sabah....
CANIM COK GECMIS OLSUNN
Günaydın hepinizeeee....

BAYILDIM YA ELINDEN GELIOSA NE GUZEL KENDINEDE YAPARSIN
Kızlar ya size birşey soracağım eleviti nasıl alıyorsunuz? Aç karnına mı tok karnına mı doktor aç dedi,eczacı tok yazmış kafam karıştı
TOK ALIYORUM KAHVALTI SONRASINDA ALIYORUM CANIM
BENIMDE AYNEN ERGENLIKTE SIVILCE CIKMADI SUAN SIVILCE ICINDEYIM AMA GECTI BENIMDE AZ BISEY KALDI IZLERI DEDIGIN GIBI BANA HERKEZ GUZELLESMISSIN OGLUN OLCAK DIODU AMA KIZIM OLUYOR
3 DE CIKIP GIDERSEN EVE GELDIGI ZAMAN DAHADA KAVGA EDERSINIZ CANIM BENCE
bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
CANIMMM NICE NICE UZUN MUTLU SENELERE ESINLE BEBISINLEEE İYKİ DIGDUNN
BENIM GIRDIGIM 4 D 4 BOYUTLU .EVET 2 LI TEST SONRASI BI SONRAKI RANDEVU BEBEGIN KAFA TASI MIGDESI AYAKLARI KOLLARI OLCUMUYMUS BENIMDE OLCTU

canım zaten o beni gözden çıkarmış beni sinir etmek için yapıo. ben dedim görmek istiosan hastaneye gelirsin ben seninle gitmek istemiyorum dedim. ona istinaden bunu yaşmış:

-haklısın seninle gitmeme gerek yok, hastaneye gelirim direk. sana artık bişe demiorum ben, senden boşancam zaten rahat ol!!! herkes için hayırlısı neyse o olsun..

canım miden boş ken en azından bir bardak su iç ki bogazların bari tahriş olmasın , benimde sabahları öncedende olurdu hamileliktede oldu safra sıkıntısı hep boş midede oluyo ...

kizlar ben de 16+3 lerde tekrar ogurme sorunlarim basladi. Anlam veremedim evt mide bosken daha cok oluyor

hayırlı cumalarrr kızlar .bugün ettiğimiz dualarım kabul olsun ,bereketli mutlu çok güzel bi gün olsun bebişlerimizle birlikte .

canım nice uzuuunnn yıllara eşin ve evlatlarınla birlikte sağlıkla mutlulukla inşallahhhh.ağacın hiç solmasın hep kuşlara böcüklere yuva olsun ağacın var oldukça sende sevap kazanacaksın ne güzel .

ah be canım neler olmuş böyle(( düzelir belki herşey.. sen nasılsın?????

EŞİNMİ YAZDI BUNU canım gunah ya karnındakı bebıse yazık onun pskolojısını dusunmuomusunuz 11 ay cok yenı zaten 2 3 seneden sonra evlılıkl oturuyor pısman olucagınız hıcbıseyı yapmayın

canım ya walla ne desem bilmiyorum allah bi çıkar yol versin sana inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın bir yol

EŞİNMİ YAZDI BUNU canım gunah ya karnındakı bebıse yazık onun pskolojısını dusunmuomusunuz 11 ay cok yenı zaten 2 3 seneden sonra evlılıkl oturuyor pısman olucagınız hıcbıseyı yapmayın

canım benım bende filize katılıyorum biraz daha yapıcı olmaya çalışın sonrasında dahada üzüleceginiz şeylerden kaçının ne olur!

kızlar günaydınn geçmişi daha okumadım birazdan okuyacağım biraz önce butik bebeden önlük aldım 3 tanee çok güzellerr:))))bakınnnn:))

İlk bu mesajını alıntı yaptım birşeyler yazayım diye sonra diğerlerini gördüm sustum ( empati yapayım senin yerinde olsam ne yapardım dedim çok kötü oldum düşüncesi kötü hassas olduğun şu dönemde yapılır mı bu böyle erkekleri görünce duyunca hep demişimdir annesi yetiştirememiş bir kadına nasıl davranaağını ilmiyor o yüzden oğlum olsun diyordum alla ıslah etsin eşini sakin olmaya çalış elinden geldiğince haklıyken haksız duruma düşme yavrunu düşün sinirlendikce rahatlamaya çalış canım bugün cumanın huyu suyu hürmetine tüm dualarımı sana edicem canım bir an önce ferahlaman dileğiyle hakkında hayırlısı olsun

Doğum günün kutlu olsun canım tema olayını bende yaparım anlayana tabi :)) benimde eşiminde dikili ağaçlaraımız var hemde bir sürü :)) tebrik ediyorum iş yerini duyarlılığından ötürü

ah be canım neler olmuş böyle(( düzelir belki herşey.. sen nasılsın?????

iyi gibiyim canım ya. alışmaya çalışıyorum bu duruma. ve bebeğim için üzülmemeye çalışıyorum. karşımdaki adam gayet duyarsız. yani beni zerre kadar düşünmüyor. bebeide çok düşündüünü sanmıyorum. o gece ölebilirdim. gelip bakmamış bile. o gün benim için herşey bitti. artık sadece kendimi ve bebeimi düşünüyorum.

artık tepki dahai vermiyorum canım. konuşmak bile istemiyorum. birşeyler için çabalamaktan bıktım. artık akışına bıraktım. inceldiği yerden kopsun. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

canım ya walla ne desem bilmiyorum allah bi çıkar yol versin sana inşallah en kısa zamanda mutlu olacağın bir yol

saol canım. hayırlısı olsun hep öyle dua ediyorum. elimden başka birşey gelmiyor. yapıcı olmaktanda yoruldum. nötürüm artık. tepkisizim.

Puffy ablanın nehara söylediği siteye baktım bende çok güzel şeyler var satın almayı düşünüyordum ama şimdi yapmaya karar verdim başka sitelerde çok pahalıydı satın almak daha mantıklı geliyordu ama burası süpermiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…