Öncelikli seni ve bebisi öperim
Birmaxta cok guzel seyler var , rahatlıkla sen yapabilirsin , cok guzel biberonlar , tullu patikler , bebek sepetleri , bebek şekeri kutuları var . Fiyatlarida cok uygun benim malzemecide bile bayagi pahalli ama burası ucuz. Disaridan yaptırma kendin yap hem bol bol yaparsın kısıtlama olmaz fiyatı yuzunden.
Ben keceden bebekler yapacagim o cok zahmeti ama olsun becerebiliyorum :)) benim yapacaklarımın ornekleri melegineli sitesinde var cok uğraşıracak ama olsun :))
Bir site daha var emeksensin oradada malzemeler var bir bakarırsın :))
selayhuscummm evet katılıyorum sana bazı konularda. Burası bizim paylaşım alanımız her dakka her dakka ne paylaşcaz bebekle ilgili. Arada eşlerimiz,iş hayatımız, ailelerimiz hakkında da sıkıntılarımızı yazıyoruz. Nitekim bunlardan biri de benim. Burda bi yakınlık kurduk. Herkes birbirine çok destek oluyor. Ama sen de taktir edersin ki bazı anne adaylarımız gün içinde 1-2 saat ancak topiğe uğruyorlar. Ve haliyle bu tür konular konuşulurken bebekle hamilelikle ilgili paylaşımlar arada kaynayabiliyor.Tabi aynı zamanda hassas olan anne adaylarımız da var. Ben de mesela nergise o kadar üzüldümki derin bir off çektim ne yazacağımı bilemedim bi süre . Neyse demem o ki herkes burda memnun olmadığı şeyleri güzel bir dille ifade edebilir denizkızı da gayet net ve kırıcı olmadan ifade etti.
Ama şunu da ssöyleyeyim Nergis ilk mesajını yani bu olayın ilk mesajını yazdığında da başına aynen şu ifadeyi koymuştu "Paylaşacak kimsem yok" diye. O yüzden hepimiz destek oluyoruz olmaya da devam etcez. Hepinizi seviyorum amanın kırgınlıklar olmasın..
Canım beni doğru anlayıp doğru yorumladığın için çok teşekkür ederim maalesef ki herkes öyle yapmadı olayı kişiselleştirdi aslında hiç gerek yoktu ben sadece nergisyasemine bu konu ile ilgili düşündüklerimden bahsettim. Burada bence ağırlıklı olarak hamilelik tecrübelerimizden yavrularımız için taptıklarımız ve yapacaklarımızdan bahsetmeliyîz ağırlıklı olarak elbetteki başka şeylerde konuşacağız ama hep üzüntü hep dert olumsuz etkilenîyorum kendi adıma
yavru kuşummmmm iyiyim geliyon hemen kayboluyon yaaaaa[
Sağol filizcim cok şükür kuzumda bende iyiyiz, bas ağrıları cok vardi çok şükür azaldi, esimin ilk evliliginden bir kizi bir oğlu var, oğlan 11 yasinda kiz 6, 1 hafta ufaklik bizde idi onunla ilgilendim sürekli o yuzden nete giremedim. Kirada oturuyoruz ev satıldı alan dugunum var 1 aya bodaltin dedi kiralik ararken birden satilik aramaya basladik yavrumun kismeti sanirim. Ufakligi dün akşam annesine goturduk bugunde dinleneyim dedim.
Sizleride cok merak ediyordum ama okadar cok ilerlemiski sayfalar dogal olarak okuyamadim ama ankette kizin oluyormuş inu gördüm :-D nehar kiz bekliyormus erkek erkek dediniz kizceleriniz oluyor Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Biz daha ogrenemedik gostermiyor, sali randevumuz var bakalim ne olcak.
Canim sen resimimi istiyorsun , sekerim resim köpeğin olsun senin :))
Özelden ver mail adresi gondereyim
Canim sen resimimi istiyorsun , sekerim resim köpeğin olsun senin :))
Özelden ver mail adresi gondereyim
anladım kuzum gecmıs olsun ..aynen bebısler kısmetlerıyle gelırmıs canım ne guzell
evet kızımız olucak canımmmaz kalmıs senınde randevuna benımde persembe gunu..
evı tasıycaksınız yanı he hadı hayırlısı cok yorma kendını canımm [/B]
Ablacim seninde sunnet hazirligin varmis Allah kolaylik versin, karnindakide dahil 3 evladininda damatliginida gör torunlarinida gör insallah.
bakalım kasım ayı bize gülecek miii
bende bende bendeeeeeeeeeeeee
Canim merhaba oncelikle bebislerini gozlerinden öperim cok cok dikkat et onlara
Battaniyeyi buradan ekliyemiyorum ipadden giriyorum buradan resim eklenmiyor malesef özelden mail adresi verirsen oradan gonderirim :)
Sılaaaaaaaaaaaaa 3 beboyu aynı anda görmek istiyorummmmmmmm lütfen gelince foto at bizeeeeee
Sağol filizcim cok şükür kuzumda bende iyiyiz, bas ağrıları cok vardi çok şükür azaldi, esimin ilk evliliginden bir kizi bir oğlu var, oğlan 11 yasinda kiz 6, 1 hafta ufaklik bizde idi onunla ilgilendim sürekli o yuzden nete giremedim. Kirada oturuyoruz ev satıldı alan dugunum var 1 aya bodaltin dedi kiralik ararken birden satilik aramaya basladik yavrumun kismeti sanirim. Ufakligi dün akşam annesine goturduk bugunde dinleneyim dedim.
Sizleride cok merak ediyordum ama okadar cok ilerlemiski sayfalar dogal olarak okuyamadim ama ankette kizin oluyormuş inu gördüm :-D nehar kiz bekliyormus erkek erkek dediniz kizceleriniz oluyor Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Biz daha ogrenemedik gostermiyor, sali randevumuz var bakalim ne olcak.
Saol ablacım benden çok eşim heveslendi yapalım diye araştırdık hazır daha ucuza denk geliyordu ama bir yanımızda biz yapalım diyorduk senin söylediğin siteye bakınca eşim dersde falan demedim aradım :)) ondanda onayı aldım aynı fiyata 2 katı fazla elimizde bebek şekeri olacak hemde biz yapmış olucaz bir an önce alıp yapasım var çok saol önerilerin için diğer siteye de bakıcam heycanlandım şimdi
Seninde köpeğin olsun :)))
Rus turistlere dikkat et bu aralar bahçende kamp kurmuşlar
Kuzuşşş seni de sahalarda bol bol görmek isteriz, özlüyoruzzzzBu topiğe ilk geldiğimde hatırladığım bir kaç isimden birisin İnşallah salı günü sen de öğreneceksin. Ben ve eşim hep kız dedik, çok istediğimiz için de olmaz yaa kesin erkektir moduna gidik Sonra da bi baktık zilloş geliyomuşşşşş
Manzara emirgandan köprü manzarası , kv orada oturuyor bizde her pazar ona gidiyoruz :))
Kiyamam ozlediysen gel seninle sutis te kahvaltı ederiz soyle :))
Bu arada su genc lafı cok hoşuma gitti ay ay moralim düzeldi vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?