2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Saol ablacım benden çok eşim heveslendi yapalım diye araştırdık hazır daha ucuza denk geliyordu ama bir yanımızda biz yapalım diyorduk senin söylediğin siteye bakınca eşim dersde falan demedim aradım :)) ondanda onayı aldım aynı fiyata 2 katı fazla elimizde bebek şekeri olacak hemde biz yapmış olucaz bir an önce alıp yapasım var çok saol önerilerin için diğer siteye de bakıcam heycanlandım şimdi

anladım kuzum gecmıs olsun ..aynen bebısler kısmetlerıyle gelırmıs canım ne guzell
evet kızımız olucak canımmm az kalmıs senınde randevuna benımde persembe gunu..
evı tasıycaksınız yanı he hadı hayırlısı cok yorma kendını canımm
[/B]

kızlar iremnevanın habrini alır almaz ben iletirim size zira kendisi kontrolden sonra çarsıya gidecek

Ablacim seninde sunnet hazirligin varmis Allah kolaylik versin, karnindakide dahil 3 evladininda damatliginida gör torunlarinida gör insallah.

İnşallah yormamaya çalışacağım :-D canim Sağol

Kuzuşşş seni de sahalarda bol bol görmek isteriz, özlüyoruzzzz Bu topiğe ilk geldiğimde hatırladığım bir kaç isimden birisin İnşallah salı günü sen de öğreneceksin. Ben ve eşim hep kız dedik, çok istediğimiz için de olmaz yaa kesin erkektir moduna gidik Sonra da bi baktık zilloş geliyomuşşşşş

Ablacim seninde sunnet hazirligin varmis Allah kolaylik versin, karnindakide dahil 3 evladininda damatliginida gör torunlarinida gör insallah.

O kadar guzel bir dilekki gözlerim yaşandı , aminnnn
Rabbim hepimize hep mutlu gunler nasip etsin , uzuntu bizden uzak olsun Rabbim bu mübarek cuma tum dualarimiz sıkıntıda olanlara göndersin

Canim merhaba oncelikle bebislerini gozlerinden öperim cok cok dikkat et onlara
Battaniyeyi buradan ekliyemiyorum ipadden giriyorum buradan resim eklenmiyor malesef özelden mail adresi verirsen oradan gonderirim :)

onlarda senii kocamannn öpüyormuşş puffyy ablacımmmm. şu özel mesajında 5 dakkada bir yazılabilmesi ne saçma yaa

Sılaaaaaaaaaaaaa 3 beboyu aynı anda görmek istiyorummmmmmmm lütfen gelince foto at bizeeeeee

evt yaaaaaaa sılaaaa doktorunuza söyleyinnn güzel pozlar çeksin bize. 4 gözle bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

canımmm hayırlı olsunnn gerçekten bebişler doğmadan kısmetleriyle geldiler. bizde kiradaydı ev alma fikri yokken bianda ev alıp taşındık şimdi. rabbim herkese nasip etsinnnnn

yaa bende hemen alıp yapmak istiyorum. benim muhtemelen haftaya rapor vericek doktorum hiç kalkmadan doğuma kadar yatıcakmışım. bidaha yapamam. hemen alıp yapmak istiyorumm

günaydın kızlar yorgun bir güne uyandım sanırım dışarda fırtına var baya rüzgar sesleri geliyor ama camdan bakamadm daha kalkıp acilen yemek yapmma lazım eşim 4 saat sonra işten gelecek evi toparlamak lazım aslında şuan kalksam tam yetişir ama kalkasım hiiiç yook

anacımmm doğuma kadar mı yatcan Ama şükür ki hatırladığım kadarıyla bi riskin yoktu, 25 hafta yatılır mı yavvvv azcık moralini bozayım senin

Cok sağolsin canim, topikte gurbet guzeli puffy abla ve arkalarindan ben ilk hamilelik haberi verenlerdendik, benimde aklimda olan bir kac isimlerden birisi sensin :-D topik okadar kalabaliklasmiski masallah, epeydirde giremeyince yabanci gibi kaldim arada :-D. Kizcen hayirli evlat olsun inşallah, bizimde gonlumuzdeki kizce bakalim sali günü gosterecekmi. Bu arada göbüşüne bayıldım, simdi dahada buyumustur.
ev işini bi halledeyim sonra insallah bol bol bende aranizda olmak istiyorum canim

Manzara emirgandan köprü manzarası , kv orada oturuyor bizde her pazar ona gidiyoruz :))
Kiyamam ozlediysen gel seninle sutis te kahvaltı ederiz soyle :))
Bu arada su genc lafı cok hoşuma gitti ay ay moralim düzeldi vallaha

Puufy beni discoya gotur yani emirgana :)))))
Vallahi gencsin ablam .. Iltifa degil gercek

Filizcim ablam gonderiyormus zaten sanad:)))

a benimde bu sitede yzuzu kapali resimlerim dolu :))))
Bir topik vardi bugun ne giydin diye eskiden oraya gunluk resim eklerdim :)))... Genclik :))

Burcu 81 canim ilce bile ayni :)))... Kaynasli pazarina gidiyordum bende :)... Buralarda pazar yok ilginc geliyor bana :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…