Burcu 81 canim ilce bile ayni :)))... Kaynasli pazarina gidiyordum bende :)... Buralarda pazar yok ilginc geliyor bana :)))))
Canim sen resimimi istiyorsun , sekerim resim köpeğin olsun senin :))
Özelden ver mail adresi gondereyim
anacımmm doğuma kadar mı yatcanAma şükür ki hatırladığım kadarıyla bi riskin yoktu, 25 hafta yatılır mı yavvvv azcık moralini bozayım senin
abla cok guzel olmusss bayıldımmmmmm
sanada bayıldımmmmmmmmgencecıksınn
Cok sağolsin canim, topikte gurbet guzeli puffy abla ve arkalarindan ben ilk hamilelik haberi verenlerdendik, benimde aklimda olan bir kac isimlerden birisi sensin :-D topik okadar kalabaliklasmiski masallah, epeydirde giremeyince yabanci gibi kaldim arada :-D. Kizcen hayirli evlat olsun inşallah, bizimde gonlumuzdeki kizce bakalim sali günü gosterecekmi. Bu arada göbüşüne bayıldım, simdi dahada buyumustur.
ev işini bi halledeyim sonra insallah bol bol bende aranizda olmak istiyorum canim
Sen konus boyle konus sinir et bizi toplanıp gelecek sacına basina ne yapacagiz biliyorsun
Gerci bize fırsat kalmadi Rus turistler bizim yetimize hallediyor intikamımızı galiba
bende tok alıyorum canım ...
eşin ve bebişlerinle şimdiden nice güzel senelere canım , mutlu yıllarrr :119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ya erkeğinde kızında değiliz ama milletin tahminleri vucudumuzu yediğimizi içtiğimizi gördüğümüz rüyayı yormaktan bir hal olduk hadi netleşsin şu cinsiyetlerrr
BAYILDIM YA ELINDEN GELIOSA NE GUZEL KENDINEDE YAPARSIN
TOK ALIYORUM KAHVALTI SONRASINDA ALIYORUM CANIM
BENIMDE AYNEN ERGENLIKTE SIVILCE CIKMADI SUAN SIVILCE ICINDEYIM AMA GECTI BENIMDE AZ BISEY KALDI IZLERI DEDIGIN GIBI BANA HERKEZ GUZELLESMISSIN OGLUN OLCAK DIODU AMA KIZIM OLUYOR
3 DE CIKIP GIDERSEN EVE GELDIGI ZAMAN DAHADA KAVGA EDERSINIZ CANIM BENCE
CANIMMM NICE NICE UZUN MUTLU SENELERE ESINLE BEBISINLEEE İYKİ DIGDUNN
BENIM GIRDIGIM 4 D 4 BOYUTLU .EVET 2 LI TEST SONRASI BI SONRAKI RANDEVU BEBEGIN KAFA TASI MIGDESI AYAKLARI KOLLARI OLCUMUYMUS BENIMDE OLCTU
hayırlı cumalarrr kızlar .bugün ettiğimiz dualarım kabul olsun ,bereketli mutlu çok güzel bi gün olsun bebişlerimizle birlikte .
canım nice uzuuunnn yıllara eşin ve evlatlarınla birlikte sağlıkla mutlulukla inşallahhhh.ağacın hiç solmasın hep kuşlara böcüklere yuva olsun ağacın var oldukça sende sevap kazanacaksın ne güzel .
İlk bu mesajını alıntı yaptım birşeyler yazayım diye sonra diğerlerini gördüm sustum( empati yapayım senin yerinde olsam ne yapardım dedim çok kötü oldum düşüncesi kötü hassas olduğun şu dönemde yapılır mı bu böyle erkekleri görünce duyunca hep demişimdir annesi yetiştirememiş bir kadına nasıl davranaağını ilmiyor o yüzden oğlum olsun diyordum alla ıslah etsin eşini sakin olmaya çalış elinden geldiğince haklıyken haksız duruma düşme yavrunu düşün sinirlendikce rahatlamaya çalış canım bugün cumanın huyu suyu hürmetine tüm dualarımı sana edicem canım bir an önce ferahlaman dileğiyle hakkında hayırlısı olsun
Doğum günün kutlu olsun canım tema olayını bende yaparım anlayana tabi :)) benimde eşiminde dikili ağaçlaraımız var hemde bir sürü :)) tebrik ediyorum iş yerini duyarlılığından ötürü
Esimin memleketi , ve biz her yaz tatilini orda geciririz :)).. Hemseri ciktik denebilir canim :))
Nergisyasemin , hakkinda hayirlisi olsun birtanem , cok uzuluyorum boyle yazdikca ... Rabbim kimsenin agiz tadini bozmasin .. Evde huzurun yoksa aile gecimin yani , dunyayi verseler ne fayda .. Rabbim seni ve bebisini biran once feraha cikarsin ..
Dilekdlk cok guzelmis aldigin seyler gule gule taksin yavrusun ..
Gecemavim iyiki dogdun bebegim nice mutlu senelere , bebeginle esinle , rabbim iyi saglikli yaslar ömürler versin ..
Kontrole giden annecikler iyi haberlerle gelin insallah.
Sabah kalktim koltugu sildim bugun gelip alacaklar , yeni koltuk haftaya geliyor :))) yere sark kosesi yapiiim bari bir hafta :))
canııııııııııımmmmmmmmmm iyi ki doğdunnnEvlatçığınla uzun mutlu yaşlaraaaa
Mutlu yıllar sana , mutlu yılar sana , mutlu yıllar sanaaaaaaa
canım doğum günün kutlu olsunnnn bebişin ve eşinle nice mutlu güzel senelere
selayhuscummm evet katılıyorum sana bazı konularda. Burası bizim paylaşım alanımız her dakka her dakka ne paylaşcaz bebekle ilgili. Arada eşlerimiz,iş hayatımız, ailelerimiz hakkında da sıkıntılarımızı yazıyoruz. Nitekim bunlardan biri de benim. Burda bi yakınlık kurduk. Herkes birbirine çok destek oluyor. Ama sen de taktir edersin ki bazı anne adaylarımız gün içinde 1-2 saat ancak topiğe uğruyorlar. Ve haliyle bu tür konular konuşulurken bebekle hamilelikle ilgili paylaşımlar arada kaynayabiliyor.Tabi aynı zamanda hassas olan anne adaylarımız da var. Ben de mesela nergise o kadar üzüldümki derin bir off çektim ne yazacağımı bilemedim bi süre . Neyse demem o ki herkes burda memnun olmadığı şeyleri güzel bir dille ifade edebilir denizkızı da gayet net ve kırıcı olmadan ifade etti.
Ama şunu da ssöyleyeyim Nergis ilk mesajını yani bu olayın ilk mesajını yazdığında da başına aynen şu ifadeyi koymuştu "Paylaşacak kimsem yok" diye. O yüzden hepimiz destek oluyoruz olmaya da devam etcez. Hepinizi seviyorum amanın kırgınlıklar olmasın..
Canım beni doğru anlayıp doğru yorumladığın için çok teşekkür ederim maalesef ki herkes öyle yapmadı olayı kişiselleştirdi aslında hiç gerek yoktu ben sadece nergisyasemine bu konu ile ilgili düşündüklerimden bahsettim. Burada bence ağırlıklı olarak hamilelik tecrübelerimizden yavrularımız için taptıklarımız ve yapacaklarımızdan bahsetmeliyîz ağırlıklı olarak elbetteki başka şeylerde konuşacağız ama hep üzüntü hep dert olumsuz etkilenîyorum kendi adıma
yavru kuşummmmm iyiyim geliyon hemen kayboluyon yaaaaa[
denizcimm rahat ol kimse seni yanlış anlamadı veya eleştirmedi. herkes fikrini beyan etti. seninde kendine göre haklı olduğunu herkes kabul etti. bir sıkıntı yokkkk yani. topiğimiz çok güzell yanlış anlaşılmalar olmasın bitanem
Sılaaaaaaaaaaaaa 3 beboyu aynı anda görmek istiyorummmmmmmm lütfen gelince foto at bizeeeeee
ama olmaki acı bana ne olur istanbulun kirli sularına gönderme beni kıskanıp kendimi kanlıca sahlinden salıveririm bak
tamam tatlım nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz atarım tabi. ancak 3 bebek aynı fotoda cok kucuk halleri var kesecikken. hep ayrı ayrı fotoları. bugun dr söylerim üçünü aynı kareye sığdırabilir mi diyeaksam yemeğe ablama gidicem sanırım yarın sabaha yada gece cok gec saatte atarım inş.. dua edin de güzel haberlerle döneym.
cinsiyet yorumu yaparmı ki acaba?? 12+6 yız bugun..
Cok Sağol canim Allah razi olsun pazae gununden beri haril haril ev bakiyoruz dun birini begendik ici yapisiz ariyordukki icini kendi zevkimize uygun yapalim diye eğer bu aksam anlasilirsa en gec 1 aya yeni evimizde olacagiz.
Rabbim her isteye nasip etsin inşallah.
anacımmm doğuma kadar mı yatcanAma şükür ki hatırladığım kadarıyla bi riskin yoktu, 25 hafta yatılır mı yavvvv azcık moralini bozayım senin
en ıyısı sabamet canım nıveada var paraben guneste cok durma ama çil bıle basıyormuss leke cıkıomus dıkkat et şemsiyenın altından cıkmaKızlar ben Sebamed 50+ faktör güneş kremi aldım yüzüm için. Paraben içermez yazıyor. Doktorum cildinde leke oluşmaması için kullan demişti,fakat marka vermedi. Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Sebamed kullanan var mı?
Eki Görüntüle 719723
Eki Görüntüle 719724
kızlar bunlar puffy ablanın yaptıgı seyler atmamı ıstedı bızlere ornek olur dıye
tamam tatlım nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz atarım tabi. ancak 3 bebek aynı fotoda cok kucuk halleri var kesecikken. hep ayrı ayrı fotoları. bugun dr söylerim üçünü aynı kareye sığdırabilir mi diyeaksam yemeğe ablama gidicem sanırım yarın sabaha yada gece cok gec saatte atarım inş.. dua edin de güzel haberlerle döneym.
cinsiyet yorumu yaparmı ki acaba?? 12+6 yız bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?