2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımmm hayırlı olsunnn gerçekten bebişler doğmadan kısmetleriyle geldiler. bizde kiradaydı ev alma fikri yokken bianda ev alıp taşındık şimdi. rabbim herkese nasip etsinnnnn

Cok Sağol canim Allah razi olsun pazae gununden beri haril haril ev bakiyoruz dun birini begendik ici yapisiz ariyordukki icini kendi zevkimize uygun yapalim diye eğer bu aksam anlasilirsa en gec 1 aya yeni evimizde olacagiz.
Rabbim her isteye nasip etsin inşallah

Cok Sağol canim Allah razi olsun pazae gununden beri haril haril ev bakiyoruz dun birini begendik ici yapisiz ariyordukki icini kendi zevkimize uygun yapalim diye eğer bu aksam anlasilirsa en gec 1 aya yeni evimizde olacagiz.
Rabbim her isteye nasip etsin inşallah.

Burcu 81 canim ilce bile ayni :)))... Kaynasli pazarina gidiyordum bende :)... Buralarda pazar yok ilginc geliyor bana :)))))

Yok artık birazdan akraba çıkıcaz :)) şu forumda düzceliyle karşılaşmam diyen ben kaynaşlı pazarına gitmiş biriyle konuşuyorum :)) pazarda geçişmişizdir belkide:))

anacımmm doğuma kadar mı yatcan Ama şükür ki hatırladığım kadarıyla bi riskin yoktu, 25 hafta yatılır mı yavvvv azcık moralini bozayım senin

Sen konus boyle konus sinir et bizi toplanıp gelecek sacına basina ne yapacagiz biliyorsun
Gerci bize fırsat kalmadi Rus turistler bizim yetimize hallediyor intikamımızı galiba

abla cok guzel olmusss bayıldımmmmmm
sanada bayıldımmmmmmmm gencecıksınn

Ornekleri koyarsan topige sevinirim , bu arada en pespaye Halim saçta boya yok , fon yok , makyaj yok , of öfffffff topuklu ayakkabı yok , dar pantolon yok , oyle bol bol kiyafetler , hamislik hali :)))

canımmm teşekkür ederim evet baya kalabalığız ama seni unutur muyuz hiççç göbüş büyüdü yaaa kocaman oldu
inşallah allah gönlünüze göre versin, Her şeyden önce hayırlı sağlıklı evlat olsun
Ev de dahırlı olsun darısı başımıza. hallet de işlerini gel bol bol

Sen konus boyle konus sinir et bizi toplanıp gelecek sacına basina ne yapacagiz biliyorsun
Gerci bize fırsat kalmadi Rus turistler bizim yetimize hallediyor intikamımızı galiba

2 ay yattım şimdi ayaklandım ya az hava atayım dedim Hem sen daha duuuuuuuuuuuuurrrr denize gireceyyyyiiiiimmm her gün ve çok pis hava basacayiiim burdaaaa kötülük gülüşü atasım geldi hahahahahhahhaha

Kizlar ben kaçıyorum isler güçler malum , aksama nasipse gorusuruz

Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelirler insallah Rabbim hep evlatlarımızın guzel günlerini nasip etsin bize

Mübarek cuma gunu Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Hepinizi öptüm bebislerinizi de gidikladim

canııııııııııımmmmmmmmmm iyi ki doğdunnn Evlatçığınla uzun mutlu yaşlaraaaa

Mutlu yıllar sana , mutlu yılar sana , mutlu yıllar sanaaaaaaa

canım doğum günün kutlu olsunnnn bebişin ve eşinle nice mutlu güzel senelere

melek bebişimin melek teyzeleri çok çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için rabbim hepinize bebişlerinizle ailenizle sevdiklerinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin ağızlarımızın tadı hiç bozulmasın iyki varsınız iyki tanıdım sizleri dostluklarımızın daha ileriye taşınması dileğiyle hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyoruz

Ben artık Puffyy ablaya abla demem kanka deriiiiimmm Maşallahhh hatun 20lerinde çıtır yahuuuuu

Sılaaaaaaaaaaaaa 3 beboyu aynı anda görmek istiyorummmmmmmm lütfen gelince foto at bizeeeeee

tamam tatlım nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım ederseniz atarım tabi. ancak 3 bebek aynı fotoda cok kucuk halleri var kesecikken. hep ayrı ayrı fotoları. bugun dr söylerim üçünü aynı kareye sığdırabilir mi diye aksam yemeğe ablama gidicem sanırım yarın sabaha yada gece cok gec saatte atarım inş.. dua edin de güzel haberlerle döneym.

cinsiyet yorumu yaparmı ki acaba?? 12+6 yız bugun..

kızlar bunlar puffy ablanın yaptıgı seyler atmamı ıstedı bızlere ornek olur dıye

ama olmaki acı bana ne olur istanbulun kirli sularına gönderme beni kıskanıp kendimi kanlıca sahlinden salıveririm bak

aahhahahah acımayacağummmmmmm kıskandıracağımmmmm pis sularda yüzerken geldin gözümün önüne ahahaha ayyy çok güldümmm kuzum atla gelen evim denize 300m çıkmayız sudan

etmez miyizzzz sen yeterki at resimleri. valla çok merak ediyorum pıtırcıkları. belki gösterirler cinsiyetlerini ben 11+5 te öğrenmiştim dualarımız seninle

aminnn canım hayırlısı olsun hakkınızda. yeni ev yeni bebek güzel bir duygu yaaaa

anacımmm doğuma kadar mı yatcan Ama şükür ki hatırladığım kadarıyla bi riskin yoktu, 25 hafta yatılır mı yavvvv azcık moralini bozayım senin

kız gelirsem orayaaaaaaa demeee öyleeee. haaa ben anladım tabi sizler yatamıcaksınız karnınız burnunuzda işe gidiceksinizzz yaaa kıskandınız beniiiiii bildimmmmm

şaka bi yana benm için çok zor bisüreç başlıyor cnm. ama rabbim yardımcı olur diye düşünüyorum. bebeklerim için buna katlanmak zorundaym yattığım yerden kalkmıcam wc dışında. risk yok ama 15.haftadan sonra çok sıkıntılıymış normal rahim uzunluğu 4cm altına düşerse düşük yaparmışım. ve bende bol miktarda kist olduğu içn onlar yukarıdan baskı yapıyor rahime. ve 2 tane de bebek baskı ypınca düşük yaparsın dedi. onun için ful yatışş. amannn boşverr daha çok sizle olurum. işteyken kaçırıyom sizi yatarken elimde ıpad eksik olmaz bıktırırım siziiiiiii

kızlar bunlarda benım teyzemın yaptıkları seyler
bebegı ıcın bızlere ornek olsun dıye koydum sepetını bana vercek gercı eşimde satıo bole sepetlerden ama pek begenmedım esımdekı modelı

Kızlar ben Sebamed 50+ faktör güneş kremi aldım yüzüm için. Paraben içermez yazıyor. Doktorum cildinde leke oluşmaması için kullan demişti,fakat marka vermedi. Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Sebamed kullanan var mı?

en ıyısı sabamet canım nıveada var paraben guneste cok durma ama çil bıle basıyormuss leke cıkıomus dıkkat et şemsiyenın altından cıkma

Eki Görüntüle 719723
Eki Görüntüle 719724
kızlar bunlar puffy ablanın yaptıgı seyler atmamı ıstedı bızlere ornek olur dıye

yaaa süpermişş bende yapıcam evde yatarken başka nası vakit geçerki zatennn. ama senin kdar güzl ypabilirmiyim ablacım bilemiyorum

canım benim doktor 2 taneyi bile sıdıramıyor senin işin zorrr olsun sen ayrı ayrı at kuzucukları. benm 12+5 de birinin kz olduğun söledi. diğeride belli olurdu ama sıkışmıştı köşeye göremedik. seninde belli olma ihtimali var. sen sıkıştır doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…