kız gelirsem orayaaaaaaa demeee öyleeee. haaa ben anladım tabi sizler yatamıcaksınız karnınız burnunuzda işe gidiceksinizzz yaaa kıskandınız beniiiiii bildimmmmm
şaka bi yana benm için çok zor bisüreç başlıyor cnm. ama rabbim yardımcı olur diye düşünüyorum. bebeklerim için buna katlanmak zorundaym yattığım yerden kalkmıcam wc dışında. risk yok ama 15.haftadan sonra çok sıkıntılıymış normal rahim uzunluğu 4cm altına düşerse düşük yaparmışım. ve bende bol miktarda kist olduğu içn onlar yukarıdan baskı yapıyor rahime. ve 2 tane de bebek baskı ypınca düşük yaparsın dedi. onun için ful yatışş. amannn boşverr daha çok sizle olurum. işteyken kaçırıyom sizi yatarken elimde ıpad eksik olmaz bıktırırım siziiiiiii
yaaa süpermişş bende yapıcam evde yatarken başka nası vakit geçerki zatennn. ama senin kdar güzl ypabilirmiyim ablacım bilemiyorum
canım benim doktor 2 taneyi bile sıdıramıyor senin işin zorrrolsun sen ayrı ayrı at kuzucukları. benm 12+5 de birinin kz olduğun söledi. diğeride belli olurdu ama sıkışmıştı köşeye göremedik. seninde belli olma ihtimali var. sen sıkıştır doktoru
Eki Görüntüle 719728 Eki Görüntüle 719731 Eki Görüntüle 719733
Eki Görüntüle 719736
kızlar bunlarda benım teyzemın yaptıkları seyler
bebegı ıcın bızlere ornek olsun dıye koydumsepetını bana vercek gercı eşimde satıo bole sepetlerden ama pek begenmedım esımdekı modelı
aahhahahah acımayacağummmmmmmkıskandıracağımmmmm pis sularda yüzerken geldin gözümün önüne ahahaha ayyy çok güldümmm kuzum atla gelen evim denize 300m çıkmayız sudan
etmez miyizzzz sen yeterki at resimleri. valla çok merak ediyorum pıtırcıkları. belki gösterirler cinsiyetlerini ben 11+5 te öğrenmiştimdualarımız seninle
Ben yeni üyeyim. daha önce bazı topikleri takip ediyodum ziyaretçi olarak ama bu topik çok sıcak geldi bana ve artık üye olayım aranıza katılayım bende aklıma takılan şeyleri sorayım paylaşayım istedim :) bende kasım annesi olacağım inşallah. herkese kolay hamişlikler ve doğumlar, sağlıklı yavrucaklar nasip etsin Rabbim. Birde bişey sormak istiyorum 14. haftamdayım acaba bu haftada bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı? yoksa iki hafta daha sabretmek mi gerek :)
evet canım ıstanbuldayım ben teyzem emınonunden almıs sepetı ve kendı suslemıs o tullerı elınden gelıo onların hepsını kendısı yaptı.sepetı esımde satıo mobılya dukkanlarına bak ıstersen canım bebıs ıcın magazalar var oralardada olurfiliz ben böyle beşik istiyorum ilk 6 ay kullanmak için nereden bulabilirim biliyo musun ? teyzen nereden almış ama sen istanbuldasın demi
Çok güzel canım teyzenin yaptıkları o sepetten bende istiyorum yatak odama koymak için
tenyu canımmm tikkat ederimen ıyısı sabamet canım nıveada var paraben guneste cok durma ama çil bıle basıyormuss leke cıkıomus dıkkat et şemsiyenın altından cıkma
ahahahahahaha caaaaaaarrrtt kabakaaaaağğttt tuzluymuşşşşşşkız burdan koyveririm kendimi marmara ege dolaşır akdenizde kucaklarım seni bak. işim olmasa tatlım hiç düşünmicemde izinlerimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum hepsini bebişimle daha çok vakit geçirebileyim.hem sizin oranın suyu çok tuzlu gözlerim yanıyor orda benim hıhhhh
Ben yeni üyeyim. daha önce bazı topikleri takip ediyodum ziyaretçi olarak ama bu topik çok sıcak geldi bana ve artık üye olayım aranıza katılayım bende aklıma takılan şeyleri sorayım paylaşayım istedim :) bende kasım annesi olacağım inşallah. herkese kolay hamişlikler ve doğumlar, sağlıklı yavrucaklar nasip etsin Rabbim. Birde bişey sormak istiyorum 14. haftamdayım acaba bu haftada bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı? yoksa iki hafta daha sabretmek mi gerek :)
Ben artık Puffyy ablaya abla demem kanka deriiiiimmmMaşallahhh hatun 20lerinde çıtır yahuuuuu
çok kıskanıyorum seni eveeeeeeeeettttolsun kuzum yatcan tabi bebişler için, biz senin yanındayız beraber yatarız işte Dualarımız sizinle inşAllah Allahımın izniyle sağ salim alacaksın kucağına
inşallah.. deneyeyim ben bi... yalnız ücü bir arada hakikaten zor blmiyorum artık.. özel bir beslenme listen var mı senin??
Kizlae vucudunda catlaklari olusmaya baslayan varmi
biliyorum bitanemm allah razı olsun sizlerden.aminnn zaten bo topikte ilk bebeğni doğuracaklardan biri bnm erken doğum olcakmış kesin. 7-8 aylık. sizle tecrübelerimi paylaşırm. tabi bunalıma girmezsem
evet cnm bni dotorum direk diyetisyene yönlendirdi. onun verdiği listeyle devam ediyorum.
benimmmmmmm bacak baldırlarım koca karı gibi oldubide çok zayıf olmama rağmen acep azcık kilolu olsam neolurdu bilemedim
tenyu canımmm tikkat ederim
ahahahahahaha caaaaaaarrrtt kabakaaaaağğttt tuzluymuşşşşşşyüzeceğim fok balığı gibi sana da resim yollicam
hoşgeldin canım
bende hala bekliyorum canım hiç ihtimal bile sölemedi :))) haftaya perşembe bakıcas artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?