2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

çok kıskanıyorum seni eveeeeeeeeetttt olsun kuzum yatcan tabi bebişler için, biz senin yanındayız beraber yatarız işte Dualarımız sizinle inşAllah Allahımın izniyle sağ salim alacaksın kucağına

inşallah.. deneyeyim ben bi... yalnız ücü bir arada hakikaten zor blmiyorum artık.. özel bir beslenme listen var mı senin??

Ben yeni üyeyim. daha önce bazı topikleri takip ediyodum ziyaretçi olarak ama bu topik çok sıcak geldi bana ve artık üye olayım aranıza katılayım bende aklıma takılan şeyleri sorayım paylaşayım istedim :) bende kasım annesi olacağım inşallah. herkese kolay hamişlikler ve doğumlar, sağlıklı yavrucaklar nasip etsin Rabbim. Birde bişey sormak istiyorum 14. haftamdayım acaba bu haftada bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı? yoksa iki hafta daha sabretmek mi gerek :)

kız burdan koyveririm kendimi marmara ege dolaşır akdenizde kucaklarım seni bak. işim olmasa tatlım hiç düşünmicemde izinlerimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum hepsini bebişimle daha çok vakit geçirebileyim. hem sizin oranın suyu çok tuzlu gözlerim yanıyor orda benim hıhhhh

öğrenen arkadaşlar var ama doktorlar temkinli davranıyorlar. biz 13.haftaya girdiğimizde erkek gibi ama kesin diyemem dedi ama şimdilik bişey almadım ne olur ne olmaz belki değişir diye.

filiz ben böyle beşik istiyorum ilk 6 ay kullanmak için nereden bulabilirim biliyo musun ? teyzen nereden almış ama sen istanbuldasın demi
evet canım ıstanbuldayım ben teyzem emınonunden almıs sepetı ve kendı suslemıs o tullerı elınden gelıo onların hepsını kendısı yaptı.sepetı esımde satıo mobılya dukkanlarına bak ıstersen canım bebıs ıcın magazalar var oralardada olur

Çok güzel canım teyzenin yaptıkları o sepetten bende istiyorum yatak odama koymak için

evet cnm cok guzel bende begendım bana vercek 3 ay yatıo ama sonra donmeye baslayınca yatamıomusss o yuzden cok gereksız bısey dedı teyzem bana hevesını al verıyım kullan dedı:))

en ıyısı sabamet canım nıveada var paraben guneste cok durma ama çil bıle basıyormuss leke cıkıomus dıkkat et şemsiyenın altından cıkma
tenyu canımmm tikkat ederim

ahahahahahaha caaaaaaarrrtt kabakaaaaağğttt tuzluymuşşşşşş yüzeceğim fok balığı gibi sana da resim yollicam

hoşgeldin canım

hoşgeldiin canım aramızaaa.....

çok kıskanıyorum seni eveeeeeeeeetttt olsun kuzum yatcan tabi bebişler için, biz senin yanındayız beraber yatarız işte Dualarımız sizinle inşAllah Allahımın izniyle sağ salim alacaksın kucağına

biliyorum bitanemm allah razı olsun sizlerden.aminnn zaten bo topikte ilk bebeğni doğuracaklardan biri bnm erken doğum olcakmış kesin. 7-8 aylık. sizle tecrübelerimi paylaşırm. tabi bunalıma girmezsem

inşallah.. deneyeyim ben bi... yalnız ücü bir arada hakikaten zor blmiyorum artık.. özel bir beslenme listen var mı senin??

evet cnm bni dotorum direk diyetisyene yönlendirdi. onun verdiği listeyle devam ediyorum.

Kizlae vucudunda catlaklari olusmaya baslayan varmi

benimmmmmmm bacak baldırlarım koca karı gibi oldu bide çok zayıf olmama rağmen acep azcık kilolu olsam neolurdu bilemedim

ya ne çk çene çaldım. ben çıkıyrumm çok işim var kdv nin son günüüü işime bakayım ben. beyanlar bitince gelirim ben. çok konuşmayın bak geri kalıyomm. ya işiniz gücünz yok mu sizinnn işinize bakın yaaa yeter konuşmayın ben gelene kadar

Erken doğum olcakmış demek kardeşim de 7 aylık doğdu, avantajları da var sesleri çıkmıyo kedi yavrusu gibi vik vikk yuyuyor sürekli ve hızla büyüyor, 2 kg doğmuştu, seninkiler ikiz ya bide bakımı zor olur erken doğarlarsa akıllı akıllı uyurlar, 1-2 aya kadar da sen annelik tecrübesi edinmiş olursun, bizim üstteki ikizleri bitiyorum resmen böyle mi tatlı olunur burunlarını birbirlerine sürtüyolar, güzel bi arabaları var arabanın arkasında biri pembe biri mavi iki araba koltugu, arka camdada dikkat minik hanım var, dikkat minik bey var yazıyor, ailecek arabayı dolduruyolar ne hoş, kimseye ihtiyacları yok ikisi oynuyo güzel güzel 2 yaşındalar maşallah inş seninkileri de görürürz

bende hala bekliyorum canım hiç ihtimal bile sölemedi :))) haftaya perşembe bakıcas artık:)

Kızlar 16. Haftadan önce zaten çok net bir şey söylemiyorlar ki yani çok geç değil 16. Haftadan itibaren söylüyorlar bende 16. Hafta da öğrendim 12. Haftada sadce doktor tahmin etti ama kesin değil di. Gerçi söylediği değişmedi ama ben o zaman hiç kaideye almamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…