2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yuh yaaaaa bunlar süper ötesi.. ya koymayın böyle fotolarrr yapan var yapamayan varrrrr çook kıskandımmmmmmmmmmm. ben neden beceriksizimm. puffyyy sana bebek görmeye gelmem lazımmmmmmmm

hee valla hep burdalar hiç gitmiyolar bunların yüzünden işten atcaklar beni bütün faturalar işler güçler beni bekliyor. masamın üzeri evrak dolu beş dk iş yapıyorum yarım saat buraya bakıyorum

Güzelim tabi ki herkez yaşadığını bilir ama bu kadar ciddi sorun yaşadığın için keşke bebek için acele etmeseydin. Neyse günü veren Allah artık bundan sonra çok akılcı davranmak gerkir işin içinde şiddet olmasa yapıcı konuşucam ama bence kböyle bir kocadan iyi bir baba da olmaz bence zararın neresinden dönersen kardır daha çok çekersen bu sefer sadce sen değil çocuğun da zarar görür.Senden iyi durumunu kimse anlıyamaz çok iyi düşün muhakeme yap sonrada karar ver. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.

ee ne olduğunu söylemedin prenses mi prens mii?

çok güzel ya bende almak istiyorumda çok pahalı olsunda istemiyorum teyzenin de dediği gibi bi kaç kullanmalık büyüyünce olmaz. sağol canım bakayım ben bi çevreme :)

Biz de oyle istiyoruz

Tatlim ben clinuqe kullaniyorum sebamedde cok guzel bundan once onu kullanmistim

Neharcim ben bebekler icin olan günes kremini aldim ..bübchen isimli bir matka , hipp gibi falan bebek urunu satan bir markanin yani ..
Ne guzel gunesten denizden konusulmus .. Burasi cok soguk bir haftadan beri sabah sadece 6 dereceydi saka gibi , sanki kis gibi ...

oy halim yok yazdım ama yazar yazmazda kalktım işe giriştim ;D 2 posta camasır yıkanda asıldı ev süpürüldü bulasık makinesi yıkandı yerleştirildi sıgmayanlar elde yıkandı mutfak toplandı tezgah ciflendi temizlendi şuan yemekler pişiyor bittim sanırım ölüyorummm

Tatlim ben clinuqe kullaniyorum sebamedde cok guzel bundan once onu kullanmistim

ben la roche-posayin 50+ bebekler için olan güneş kremini kullanıyorum.
paraben parfüm içermiyor yazıyor üstünde
hassas ciltler için.

orası da neresi?

Selayhusumm biliyorum bübchen'i hatta en iyi bebek bakım ürünlerine sahip markalardan biri. Çok doğalmış, çoğu anne onu kullanıyo.

kızlar bu arada rabbim bana acıdı herhalde rapor hakkım bitti mecburen iş yerindeyim diye sabah bulantılarım yok ama akşam şiddetleniyor bütün gece de berbat geçiyor.
ne yapacağım bilmiyorum
dün gecem baya kötü geçti, şimdi de midem felaket yanıyor. o kadar kötüyüm ki

eline koluna sağlık canımmm az dinlenme vakti şimdi yorma daha kendini

eline koluna sağlık canımmm az dinlenme vakti şimdi yorma daha kendini

son birkaç çırpınış kaldı canım sağol ;D son makine yıkanıyor 20 dkya cıkar asmak lazım bide yemeklere bakıyorum işte pişiyolar hala bitti şükür evet artık 3 gün kalkmam yerimden ;Dd

orası neresi canım

Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER

Cehaletimi mazur görün bunlar bebek doğmadan hazırlanıp, doğduktan sonra görmeye gelenlere mi dağıtılıyor. Çevremde pek rastlamadım bi eltim dağıtmıştı buzdolabı süsü gibi, ama sizinkiler baya ikramlık şeker felanmı konuyor içine nasıl oluyor ? Ben de heveslendim valla ,hiç aklımda yoktu:)

bu arada günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada

Mutlu sağlıklı yaşlar dilerim,bugün ne dilediysen kabul olur inş.

selam kizlar
benim bogazm agriiyor bugun yaww (

Ben de aynı durumdayım çok dikkat ediyorum ama dün akşamdan beri şiş boğazım bi tane parol içtim dün bugün direndim içmedim ama akşam içicem sanırım.

son birkaç çırpınış kaldı canım sağol ;D son makine yıkanıyor 20 dkya cıkar asmak lazım bide yemeklere bakıyorum işte pişiyolar hala bitti şükür evet artık 3 gün kalkmam yerimden ;Dd

Ellerine sağlık ama hepsini bi arada yapmaman lazım çok tehlikeli bebeğin için. Ben 2 gün önce evi süpürdüm,dün sildim,bugün de toz almayı düşünüyorum :) Böyleyken bile tutulup kalıyo belim dün uzandığım yerden doğrulamamıştım.

kızlar iremneva doktordan çıkmış herşey güzel çok şükür ama cinsiyet müjdesini kendisi versin ben demiyim azmerak edin

canım o şekerler sanıırm bebek dogduktan sonra mevlüt okutulduğunda bebek şekeri olarak veriliyor okumaya gelenler,
evet aslında dogru tek tek yapmak lazım ama ben enerjiyi bulmusken yapıyorum bigünüm bigünümü tutmuyoki bugün enerjiğim yarın kolumu kaldıramıyorum sonra herşey kalıyor ;(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…