yuh yaaaaa bunlar süper ötesi.. ya koymayın böyle fotolarrr yapan var yapamayan varrrrr çook kıskandımmmmmmmmmmm. ben neden beceriksizimm. puffyyy sana bebek görmeye gelmem lazımmmmmmmm
amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın. ben 30 yaşındayım canım eşim 28 çok uzun çıkmadık 7 ay çıkıp nişanlandık 6 ay nişanlı kalıp evlendik. ailesi zaten yapıcı olsa bunları yapmazlar. bir iki kavgamıza şahit olup yapıcı gözüktüler ama hepsinde oğulları hatalıydı. beni merdivenlerden itmişti eşim. bi keresindede benim kulağımın biri zaten bebeklikte havale geçirdiğimden duymuyor sadece sağ kulağım duyuyor. o kulağıma vurmuştu sağır oldum sandım o kadar kötüydüki anlatamam kulağıma kan oturdu simsiyahtı gözümün altına bile bereler çökmüştü. o zaman yapıcı gibi davrandılar. hatta kv laf bile söledi en kötü erkeği bile bi bayan adam edermiş. içimden dedim senin terbiye veremediğini ben nasıl eğiteyim. yani o aşamalarıda geçtik biz çoktan. son gidişimdede beni arayıp sormadılar bile kızım noldu sorunun ne diye. ben beklerdim aramalarını ama onlar eşim orda kaldığı müddetçe onu gazlamışlar. zaten ondan sonrada tat dökmedi. hala onların gazıyla yani eşim. büyük ihtimal akşamda ablasıyla konuşmaya gitti. yine gazı aldı ondan boşıcam diyip duruyo. boşasın umrumdada deil. hatta gitsin başkasıyla evlensinde o zaman görsünler gelin nasıl oluyormuş bakalım. onlar gibi çirkeflikte yapmam yasal olarak hakkı neyse alır görür çocuğunu. sonuçta babası engel olmam. doldururlarsada kendileri bilir. aklı ermeye başladığında oda anlar. benim babaannemde annemi hiç sevmezdi bize neler derdi gittiğimizde ama biz aklımız erdikten sonra kimin suçlu kimin suçsuz olduunu gördük. şu an ablamın oğlu bile 7 yaşında ama o bile anlayabiliyor. hayırlısı olsun. ama artık ayakta tutmaya çalışmıcam canım. yoruldum. haketmedim
Kızlar 16. Haftadan önce zaten çok net bir şey söylemiyorlar ki yani çok geç değil 16. Haftadan itibaren söylüyorlar bende 16. Hafta da öğrendim 12. Haftada sadce doktor tahmin etti ama kesin değil di. Gerçi söylediği değişmedi ama ben o zaman hiç kaideye almamıştım.
ee ne olduğunu söylemedin prenses mi prens mii?
evet canım ıstanbuldayım ben teyzem emınonunden almıs sepetı ve kendı suslemıs o tullerı elınden gelıo onların hepsını kendısı yaptı.sepetı esımde satıo mobılya dukkanlarına bak ıstersen canım bebıs ıcın magazalar var oralardada olur
Biz de oyle istiyoruz
Kızlar ben Sebamed 50+ faktör güneş kremi aldım yüzüm için. Paraben içermez yazıyor. Doktorum cildinde leke oluşmaması için kullan demişti,fakat marka vermedi. Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Sebamed kullanan var mı?
aklıma takıldı peki bu beşikler sallanıyor mu yoksa sabit mi canım
sallanıyor canım sallanmayanıda varmıs ama teyzemınkı sallanıyordu :)
Tatlim ben clinuqe kullaniyorum sebamedde cok guzel bundan once onu kullanmistim
Neharcim ben bebekler icin olan günes kremini aldim ..bübchen isimli bir matka , hipp gibi falan bebek urunu satan bir markanin yani ..
Ne guzel gunesten denizden konusulmus .. Burasi cok soguk bir haftadan beri sabah sadece 6 dereceydi saka gibi , sanki kis gibi ...
oy halim yok yazdım ama yazar yazmazda kalktım işe giriştim ;D 2 posta camasır yıkanda asıldı ev süpürüldü bulasık makinesi yıkandı yerleştirildi sıgmayanlar elde yıkandı mutfak toplandı tezgah ciflendi temizlendi şuan yemekler pişiyor bittim sanırım ölüyorummm
eline koluna sağlık canımmm az dinlenme vakti şimdi yorma daha kendini
Neharcim ben bebekler icin olan günes kremini aldim ..bübchen isimli bir matka , hipp gibi falan bebek urunu satan bir markanin yani ..
Ne guzel gunesten denizden konusulmus .. Burasi cok soguk bir haftadan beri sabah sadece 6 dereceydi saka gibi , sanki kis gibi ...
Eki Görüntüle 719264 Bunun gibi bi şey düşünüyorum, yani kovalı. Kovaları ve tülü alcam üzerindeki stcikerleri de şurdan sipariş vercem STICKER
bu arada günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ilk hediyemizi aldık bebişimizle işyerim benima adıma tema vakfına ağaç diktirmiş benimde bir dikili ağacım var bu dünyada
selam kizlar
benim bogazm agriiyor bugun yaww(
son birkaç çırpınış kaldı canım sağol ;D son makine yıkanıyor 20 dkya cıkar asmak lazım bide yemeklere bakıyorum işte pişiyolar hala bitti şükür evet artık 3 gün kalkmam yerimden ;Dd
Cehaletimi mazur görün bunlar bebek doğmadan hazırlanıp, doğduktan sonra görmeye gelenlere mi dağıtılıyor. Çevremde pek rastlamadım bi eltim dağıtmıştı buzdolabı süsü gibi, ama sizinkiler baya ikramlık şeker felanmı konuyor içine nasıl oluyor ? Ben de heveslendim valla ,hiç aklımda yoktu:)
Mutlu sağlıklı yaşlar dilerim,bugün ne dilediysen kabul olur inş.
Ben de aynı durumdayım çok dikkat ediyorum ama dün akşamdan beri şiş boğazım bi tane parol içtim dün bugün direndim içmedim ama akşam içicem sanırım.
Ellerine sağlık ama hepsini bi arada yapmaman lazım çok tehlikeli bebeğin için. Ben 2 gün önce evi süpürdüm,dün sildim,bugün de toz almayı düşünüyorum :) Böyleyken bile tutulup kalıyo belim dün uzandığım yerden doğrulamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?