2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm arkadaşlar sayfalar uçuyor resmen okumak bile yoruyor insanı sizde akşam olunca piliniz bittiğini hissediyormusunuz tabi birde ilgelenmem gereken tatlı cadım var.ha sizlere birşey sorucaktım benim çok fazla beyaz akıntım var.benim gibi olanlar varmı.gerçi hamile kalmadan biraz enfeksiyon vardı hala o olabilir.

canim benim bulantilar yeni basladi 2-3 gundur,kusma yok ama henuz! sivilcelerim cikti benim de! kasik agrim gecen haftaya gore hafifledi ama hala var..goguslerim cok aciyorlar,buyuduler,damarlar belirginlesti ve ucu cok acik renkti benimkilerin koyulastilar,sanirim benim en belirgin degisiklik goguslerde oldu. bizim ilk ultrason pazartesi,Allah saglikli bir sekilde gormeyi nasip etsin insallah.

canim benim de akintim cogaldi..rengi degismedikce ve kokulu olmadikca hamilelikte normal cogalmasi diye biliyorum

yarin doktora gidicem ben de bakalim ins keseyi goruruz.opuyorum hepinizi.kocayla vakit gecirme zamani iyi gecelerr :))

kızlar naturpy mılk tea diye süt arttırıcı bir çay var bir de malt içeceği varmış süt arttıran başka duyumlarınız varsa paylaşalım.ben bu kadar kiloyu oğlum doğduğunda süt olacak diye aldım ikincisinde de almak istemiyorum .önerilerimizi paylaşalım kızlar.

aynıyız teyzesı satın 26 ocak mı senınde:) kalp atisi duydunuz mu canim

canım 5 gün önce gittik doktora kalp atışlarını gösterdi ama daha dinletmedi.. satın 26 ne demek bu arada :) en son reglim 22 ocakda başladı 27 de bitti :) 10 şubatta da bebiş yumurtaya girmiş :)) şimdilik bunları biliyorum

Kimse neden bana cevap vermiyor

gebelik icin beta hcg tabi sonra tsh falan bi iki hormon bakıyolar -hemogram -ve tüm biyokim ya degerler( kolestrol,ldl hdl demir potasyum falan filan hepsi)
Bana daha hiç test vermedi belkıde vermicek sordum test falan yaptrcammı diye hayır sımdılık dedi:)

Bana daha hiç test vermedi belkıde vermicek sordum test falan yaptrcammı diye hayır sımdılık dedi:)

bana 4 kere yaptılar ki bu söylediğim testler yapılmak mecburiyetinde, hem basımdan gectiginden hemde ben de laborant oldugumdan biliyorum canım

Kimse neden bana cevap vermiyor

canım bence çok iyi fikir.. netice kan testinin özel de yapılmasının bi avantajı yok.. ama bi doktora görünmeden devlette kan testi yapmazlar ordaki bi kadın doğumcuya girersin kan testi yazar sana sende hemen yaptırırsın ama 2 saat önceden alamassın aynı gün içinde kendi doktoruna gitmen de zor olur..

canım kiloyla alakası yok bende ilkinde süt sıkıntısı yaşadım 6 ayında kesildi asıl mesele uyku huzur bol bol emzirmek ve su milkplus arttırır ama içmediğin zaman eski haline döner motilium die bi mide ilacı var oda prolaktin hormonunu yükselttiği için sütü arttırır ama cırcır yapar bebeğede biraz gaz yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…