Yaaa meslektas miyiz :))))
Atamam yok daha ücretli yapıyorum edebiyat öğretmeniyimSen?
Hoşgeldin melegin ve sen sefalar getirdiniz
25 safa ilerlemis yazik bana oku oku btmadi yawwwww
yeni gelenler olmus hosgeldiniz
keseler görulmus gozunuz aydin
kalp atislari duymak icin gun sayiyoruz insALLAH
hep bole devam eder topigimiz hergun guzel haberler alirizzzz
uykuya bendeniz deavmm
midem agiroyr bulanti yokk
kasik agrilari devam
kramp giriyo bacagimaa
sik sik idrara cikiyorum
sivilce cikti bnde
ee siz ne alemdesinizzz
eltim kusmaktan cani cikiyomus birsey yemiyormus
oda 7. haftadaaa
slm arkadaşlar sayfalar uçuyor resmen okumak bile yoruyor insanı sizde akşam olunca piliniz bittiğini hissediyormusunuz tabi birde ilgelenmem gereken tatlı cadım var.ha sizlere birşey sorucaktım benim çok fazla beyaz akıntım var.benim gibi olanlar varmı.gerçi hamile kalmadan biraz enfeksiyon vardı hala o olabilir.
hoşbuldukk mutlu olduk hep uzaktan okuyoduk artık katılmanın zamanı geldi diye düşünüp geldikk
ho geldin canım,hemen hemen aynı tarihlerdeyiz,sen de mi erken öğrendin.ben 2-3 haftalıkken öğrenmiştim.
aynıyız teyzesı satın 26 ocak mı senınde:) kalp atisi duydunuz mu canim
Kızlar bana bi yardım edin?
Salı günü saat 17.00 de ilk randevumuz olacak ben diyorum ki salı sabahtan gidip devlette tüm testlerimi yaptırayım. Çünkü salı günü kendi doktorum test isterse zırt pırt gidip gelemem çünkü okuldan sürekli izin vermezler. Ne dersiniz? Hem hazır gitmiş olurum doktoruma da.
Hangi testleri isterler. Ya da devletteki doktora sorayım ne test gerekiyosa yapın mı diyeyim?:44:
Kimse neden bana cevap vermiyor
Bana daha hiç test vermedi belkıde vermicek sordum test falan yaptrcammı diye hayır sımdılık dedi:)gebelik icin beta hcg tabi sonra tsh falan bi iki hormon bakıyolar -hemogram -ve tüm biyokim ya degerler( kolestrol,ldl hdl demir potasyum falan filan hepsi)
Bana daha hiç test vermedi belkıde vermicek sordum test falan yaptrcammı diye hayır sımdılık dedi:)
kızlar naturpy mılk tea diye süt arttırıcı bir çay var bir de malt içeceği varmış süt arttıran başka duyumlarınız varsa paylaşalım.ben bu kadar kiloyu oğlum doğduğunda süt olacak diye aldım ikincisinde de almak istemiyorum .önerilerimizi paylaşalım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?