Kızlar sizde de çok bulantı oluyor mu? Özellikle sabahları çok midem bulanıyor((
Kızlar sizde de çok bulantı oluyor mu? Özellikle sabahları çok midem bulanıyor((
olmuyor bulantının sebebi aslında psikolojik annenin ilgi ihtiyacı hissetmesinden kaynaklanıyormuş tabi birde zararlı alışkanlıklardan bebeği korumak
kizlar olsun mide bulantiniz,gercekten diyorum,ben ilk bebisimi kaybettim o yuzden simdi midem bulandikca seviniyorum valla,onun orda oldugunu gosteriyor bana,ondan napalim bebislerimiz icin katlanacagiz :)))
bende oyle aman aman bir bulanti yok mide eksimesi oluyor ve karinda gurultu
bende oyle aman aman bir bulanti yok mide eksimesi oluyor ve karinda gurultu
selam kasım anneleri.. 6 mart çarşamba günü yaptırdığım kan ve idrar tahlilinde 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bugünde keseyi pirinç tanemi gördüm çok şükür. ikinci kez kasım annesi olmak ayrı bir duygu ve heyecan..Allah bu uzun yolda hepimize sabır bebişlerimize sağlık versin inşallah..
benimde ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmamıştı..ancak bu sefer daha 3. haftadan itibaren aşırı bulantım var.çok şükür kusma yok ama o bulantıyı hissetmek bile yeter insana
slm,ben de 6 martta 3 haftalık olduğunu öğrendim ama takvimi yapınca 4 haftalık gösteriyor,bir de 6 martta ki kan değerin kaçtı acaba.benimki az gibi geliyorda.106,55 çıkmıştı.
ılk bebegın ne canım genelde kız bebegı olacaklarda bulantı kusma cok olurmus :26:
99.85 ti canım benim değerim benimki senden daha düşük :) takvim yanlış bence bugün doktorda bebişim 6.43 mm çıktı takvimde 1-5,2-5 mm dir diyor :)
99.85 ti canım benim değerim benimki senden daha düşük :) takvim yanlış bence bugün doktorda bebişim 6.43 mm çıktı takvimde 1-5,2-5 mm dir diyor :)
Evde yaptigim testte pozitif cikti ama saglik ocagindaki idrar testi tam tersini soyluyor. Adette olmadim ve cok uzuldum ne kadar heyecanlanmisim
Evde yaptigim testte pozitif cikti ama saglik ocagindaki idrar testi tam tersini soyluyor. Adette olmadim ve cok uzuldum ne kadar heyecanlanmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?