Puffy ablacim umarim yanlış hatirlamiyorumdur. Tsh ile ilgili bilgileri sen vermistin sanirim.
Az önce tam kan sayimi sonuçlarima bakerken referans degerleri 0, 35- 5,5, benim çıkan sonucum ise 4, 72
Hamilelikte bu degerin 2,5 olmasi gerekiyor falan falan birsürü şey okudum. Birde t3 ve t4 degerinden bahsediliyor ama o benim sonuclarimda gözükmüyor.
Doktorumu aradim normal yüksek degil dedi. Hamilelikle yukselebilir gibi bişey söyledi sikinti yok herşey yolunda falan dedi ama ben rahat edemedim. Sen endokroloji doktoruna gidiyordun dimi kafam çok karıştı canim cok sikildi
6+6 olduk bugun ınsaallah haftaya bugun kalp atıslarını ve mercımegı gorecegız off zaman gecmıyor
kızlar sol kasıgımda bır agrı oldu nekı ya 1 dk ıcınde gectı ama hep hareket solumda nedense
Topik cosmus :))) aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz :)) topigimiz bereketlendi. Bugün cuma olmasından mi ne bomba gibiyimyarın dr kontrolumuz var ınşallah keseyi görürüz ve herşey normaldir de fasulyemiz Kaç haftalık öğreniriz. Herşey yolunda çıkarsa bebegime minicik bi kıyafet almak istiyorum:))) dualarinizi eksik etmeyin nolur
aynıyız desene :)
AYYY eevtt canımmm bızımde babamız fanatık cokk
aslında sımdı cok uygunnnnnnnnnnn almak lazım ama cesaretım hıc yok
kızlar sol kasıgımda bır agrı oldu nekı ya 1 dk ıcınde gectı ama hep hareket solumda nedense
Oyyyy minik kanaryalarımız bizimmmmmTeyzoşu alıp da beni de heveslendirma Ama yine de sen bilirsin canım istersen alabilirsin tabi
]
ayy canımm seninde evliliğn çok yeniymiş sizinde planlamadan mı olmuştu bu arada benim yaş 26 ??
22 kasım bebişimin dogumu bugün tam 4 haftalık yeniyim bende aranizda bu arada. İnsallah hayırlısıyla kavusuruz meleklerimizee
22 kasım bebişimin dogumu bugün tam 4 haftalık yeniyim bende aranizda bu arada. İnsallah hayırlısıyla kavusuruz meleklerimizee
Hoşgeldinİnşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin. Evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar bana bi yardım edin?
Salı günü saat 17.00 de ilk randevumuz olacak ben diyorum ki salı sabahtan gidip devlette tüm testlerimi yaptırayım. Çünkü salı günü kendi doktorum test isterse zırt pırt gidip gelemem çünkü okuldan sürekli izin vermezler. Ne dersiniz? Hem hazır gitmiş olurum doktoruma da.
Hangi testleri isterler. Ya da devletteki doktora sorayım ne test gerekiyosa yapın mı diyeyim?:44:
Amiiin cok tesekkür ederim.merak ettigim cok sey var aslinda. İlk hcg 12 ydi reglime 5 gün kala. Ondn 2 gün sonra 56 ydı. Reglim gectikten sonrda 368 acaba iyi mi. 7 gün sonra kontrole gidicem en son 3 gün önce deger 368 di acba 7 gün sonra kese görülür mü. Karın kacinci haftadan sonra belli oluyooo:))
yaa bendede cıktı sıvılce üff sınır oldum normalde cıkmaz hıc25 safa ilerlemis yazik bana oku oku btmadi yawwwww
yeni gelenler olmus hosgeldiniz
keseler görulmus gozunuz aydin
kalp atislari duymak icin gun sayiyoruz insALLAH
hep bole devam eder topigimiz hergun guzel haberler alirizzzz
uykuya bendeniz deavmm
midem agiroyr bulanti yokk
kasik agrilari devam
kramp giriyo bacagimaa
sik sik idrara cikiyorum
sivilce cikti bnde
ee siz ne alemdesinizzz
eltim kusmaktan cani cikiyomus birsey yemiyormus
oda 7. haftadaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?