hosgeldin canim..
nereleri gezdiniz bakalim :)) merakli merakli sorayim..
ay aferim o garsona , kiyak yapmis sana ve kizina :)).. bu hafta carsamba benim kontrolum var ... cok heycanlyim..
gözün aydin canim ögrenmisin cinsiyetini.. rabbim saglikla kavustursun oglusuna..
gecmis olsun canim
benimkide yüksek cikiyordu 14/9 , oyüzden ilaca basladim ben
günlük yarim tablet kullaniyorum cok sükür yoluna girdi canim simdi benimki 11/8 cikiyor genelde.
bebek yagi neden zararli olabilirki?? bebeklerede kullaniyoruz, tüylenme acisindan falanmi dediki arkadaslarin ??
ben simdilik bebek yagi kullaniyorum diger aya eucerin isimli ezcaneden aldigim baska bir yaga basliyacagim ..
türkiyede birde hastane yani dogum parasi cok büyük yük canim yaa ,allah yardimciniz olsun hepinizin..
bizde özel hastane yok denecek kadar az, ve diger hastanedede para ödemiyoruz dogum icin..
burda normal dogum olsa bile 3-4 gün kaliyorsun hastanede
kuzu kuzu konusulmus bildigimiz dolly bu :)) ay cokta sekermis , benimde var evlenene kadar odamda..
evlendigimizde esime saka yapiyordum ,simdiye kadar ayima sariliyordum simdi sana sariliyorum diye
günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri :) bugün 10.30 da kontrolümüz var bakalım sıpa gösterecek mi mavi mi pembe mi :)) birde 3 lü tarama testimiz yapılacak inşallah güzel geçer dualarınızı eksik etmeyin... ilk kez eşim olmadan gideceğim doktora (eşim şehir dışında) garip hissediyorum bebeğimle yalnızız sanki. güzel bi kahvaltı yapıp çıkarım artık bol bol çikolata yemeliyim :)) hadi görüşürüz kendinize iyi bakın :)))
İlk günaydın benden olsun kızlar
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız bakalım
günaydın kızlar,sitede bir topik buldum isterseniz bakın.inanan inanmayan yani herkesin kendi fikri.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil-anne-babalariz/334401-isim-kisilik-baglantisi-10.html
günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri :) bugün 10.30 da kontrolümüz var bakalım sıpa gösterecek mi mavi mi pembe mi :)) birde 3 lü tarama testimiz yapılacak inşallah güzel geçer dualarınızı eksik etmeyin... ilk kez eşim olmadan gideceğim doktora (eşim şehir dışında) garip hissediyorum bebeğimle yalnızız sanki. güzel bi kahvaltı yapıp çıkarım artık bol bol çikolata yemeliyim :)) hadi görüşürüz kendinize iyi bakın :)))
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.
hayırlı haberlerle gel inşallah.ben de öbür hafta gideceğim 3'lü taramaya.bu arada tok mu gel dedi drun.
günaydın annişlerr naslsınız :)
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
Çok güzel olmuş eline sağlık iyi günlerde giydir canımgünaydın annişlerr naslsınız :)
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
kızlar buarada listede gelmeyenlerı sıldıkkk neharla öle karar verdık cunku lısteyı yazarken aramak cok zor yanlıslıkla sıldıklerım olduysa kusura bakmasın nolur gece 1 de yaptımmm :18: aklıma takılanları sıldık ısımlerını kontreol etsınler ona gore yanlıslıkla sıldıklerımı tekrar eklerım olurmu
Gece operasyonu yaptınız yani :)) İyi yapmışsınız birde şu yukardaki anketi kaldırsak mı tanımadığımız onlarca kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?