2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim co ksaol :)) hemen guneyimizdeki eyalete gittik: Kentucky. sehrin ortasindan nehir geciyor uzerine bir suru kopru yapmislar. yaya kopruleri de var, oturma yerleri, parklar, kafeler, herkes disarlarda. :) cok keyifliydi, bol bol temiz hava cok iyi geldi. yoruldum da ama tatil tatildir

insallah guzel gececek kontroller canim benim.

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri :) bugün 10.30 da kontrolümüz var bakalım sıpa gösterecek mi mavi mi pembe mi :)) birde 3 lü tarama testimiz yapılacak inşallah güzel geçer dualarınızı eksik etmeyin... ilk kez eşim olmadan gideceğim doktora (eşim şehir dışında) garip hissediyorum bebeğimle yalnızız sanki. güzel bi kahvaltı yapıp çıkarım artık bol bol çikolata yemeliyim :)) hadi görüşürüz kendinize iyi bakın :)))

hayırlı haberlerle gel inşallah.ben de öbür hafta gideceğim 3'lü taramaya.bu arada tok mu gel dedi drun.

İlk günaydın benden olsun kızlar

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız bakalım

günaydın kızlar,sitede bir topik buldum isterseniz bakın.inanan inanmayan yani herkesin kendi fikri.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil-anne-babalariz/334401-isim-kisilik-baglantisi-10.html

Size de ve tabii tüm topik ahalisine de günaydın.

Dualarımız seninle canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Vee umarım bebiş kendini gösterir.

Çok geçmiş olsun canım,Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Günaydın anneler :)

Dün gittim gördüm bebişimi gayet sağlıklıydı verdiğim 2 kiloyu geri almışım. Cinsiyet için 3 hafta önce çıkıntı var erkek olabilir demişti bu seferde kız olabilir dedi ama net birşey söylemedi ihtimaller üzerine konuştu bir sonraki muayenede kesinleşir dedi oda 3 hafta sonra İlk önce erkek dediği için hep ona odakladık kendimizi. progestanı 16. haftada kes dedi folik asite devam dedi. Bazen kıpırtılar oluyor falan bişeyler hissediyorum dedim hareketleri mi? Yok dedi hareket hissedilmez bağırsaklarındandır, sinir oldum. Başka bir doktora sormuştum dönerken falan hissedersin dedi gayet normal sanırım doktorumu değiştirmek istiyorum bugün biraz araştırma yapacağım.

gunaydın anneler ve kuzuları.asyaerencım ınsallah guzel haberler alırsın yavrundan.benım doktorum 2 lı testten sonra bısey ıstemedı.1 ay sonra ayrıntılı ultrason ıcın randevu verdı.ınsallah saglıkla sıhhatle bebıslerımızı kucagımıza alırız.

günaydın annişlerr naslsınız :)

haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :)))

ama ama ama ama ama olmazkı bu yapılırmııııııııııı yapan var yapamayan varrrrrrrrrrrrrrrrrr
bayıldımmm bayıldımmmmmmmm süper olmus yavrum ellerıne kollarına saglık bende ısterım kiiiiiiii
şaka bıyana kızlar yaaaaa bende patık ıstıyorum bole tavsanlı falan ama örnegını cıkartamam kı :26:

gunaydın guzel anne adayları nasılsınız?
randevusu olanlar ınsallah guzel sonuclarla gelır benımde 2 gun kaldı randevuma allahım ıns guzel sonuclarla gelırım cok heycanlıyım 2 hafta beklemek ölümmmmmmmmmm 1 hafta zor dayanıyorummm
benımde 4 lu test olucak 2 gun sonra allahımm hep dua edıyorum her namazımda ınsallah guzel sonuc alırım dıye rabbım hepımızın bebıslerını korusunnn

Son düzenleme:
kızlar buarada listede gelmeyenlerı sıldıkkk neharla öle karar verdık cunku lısteyı yazarken aramak cok zor yanlıslıkla sıldıklerım olduysa kusura bakmasın nolur gece 1 de yaptımmm :18: aklıma takılanları sıldık ısımlerını kontrol etsınler ona gore yanlıslıkla sıldıklerımı tekrar eklerım olurmu

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş eline sağlık iyi günlerde giydir canım

Gece operasyonu yaptınız yani :)) İyi yapmışsınız birde şu yukardaki anketi kaldırsak mı tanımadığımız onlarca kişi var

Günaydın herkese son bir haftam haftaya bu saatde kızımı görmüş olucam :)) haftasonu düğün varda çabuk geçecek günlerim

Gece operasyonu yaptınız yani :)) İyi yapmışsınız birde şu yukardaki anketi kaldırsak mı tanımadığımız onlarca kişi var

hee valla hersey sızın ıcın saat 1 e kadar ugrastık neharla saolsun yardımcı oldu benım malum kafa bebekte olunca aklımda tutamıyorum gelmeyenlerı
dahada var gelmeyenler alsında..onlarada zaman kalmadı cok uykumuz geldı
valla ankete bende sınır oluyorum tanımadıklarımız ne dıye oy kullanıyorsa!!!!
bız sankı gıdıp baskasının topıgınde oy kullanıyoruz bızde gıdelım kullanalım bare

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…