2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Biz ondan alıcaz canım chicco da var 350 tl 1 yaşına kadar kullanabiliyor çok tatlı bi beşik

aa varmı cNIMM ii bende bakarımmmmm aslında teyzem yaptı kendı sepetten hatta atmıstım resmı buraya bana vercek o kullan dedı neyse genede bkarmm ama

aa varmı cNIMM ii bende bakarımmmmm aslında teyzem yaptı kendı sepetten hatta atmıstım resmı buraya bana vercek o kullan dedı neyse genede bkarmm ama

Organik olanı 400 tl gayette geniş 1 yaşına kadar rahat kullanır ben çok baktım hatta hamile değilken bile gidip gelip bu beşiğe bakıyordum şimdi zor tutuyorum gidip almamak için son aylara doğru alıcam

amin canim insallah....
bende balik yiyemiyorum malesef ..ama bu kullandigim ilacla bütün vitaminleri aldigimi düsünüyorum :)

Kizlar göbeklerinize bayildim yaa
nehar sendede baska birseye bayildim dermisim
cok güzel tipin var kiz

ahhh canımcımmmm o senin güzel bakışınnnn nereyi kastettiğini anladım, zaten koca popluydum iyice büyüdü, hatta eşek kocişimde diyo bu bebek senin dötünde mi büyüyo diye

ooyyyyy ne güzel yaa hakkaten insan 2. kez hamiş kalmış gibi sevinir

Annemle konuştum az önce 7 aylıkken herseyi hazır ediyim diyorum dedim , erken diyo,şifonyere sığmaz kıyafetleri dedim sığar diyo gıcık etti beni
benim de annem aksine başla yavaş yavaş diyo Canım şifonyere hangi birini sığdırcan bunun nevresimi, bezi,kremleri vs. bi ton şeyi var. Yaa kuzum 7. ayına girdiğinde en azından hastane çıkışın felan hazır olsun, zaten doktorun sana söyler yavaştan hazırlanın diye. sen kendi bildiğini yap boşver
kayananama bakarsan bebek arabasını 2 sene sonra alın diyo, hatta antalya gibi bi yerde napcaksınız arabayı diyo, deli mi ne sanki doğunun ücra köşesindeyiz de

ay göbeklere bayıldımmm kıskandım bende çekiyimde koyyım gerci 21 30 göbeği bütn gün yedik ama olsun hehe

Annemle konuştum az önce 7 aylıkken herseyi hazır ediyim diyorum dedim , erken diyo,şifonyere sığmaz kıyafetleri dedim sığar diyo gıcık etti beni :

Bana da herkes sen bişey alma önce biz alalım eksik kalanları siz alırsınız diyorlar benim ailem doldurdu şimdiden haftaya kontrolden sonrada kayınvalidemler almaya başlayacak bakalım sıra bana ne zaman gelecek ( allahdan kayınvalidem benide götürecek birşeyler almaya ben bilmem anlamam seni ne istersen onu alayım diyor :)))

canımmm ay evet senin bebeğin sonuçtaa insan herşeyi tek tek şeçmek beğenmek saatlerce bakmak ister neden sen hiç bişey almıycakmışsınnn Allah Allah sinirlendim ;DDD yani ben kendi adıma öyle bişi başıma gelse sinirlenirim ben herşeyi kendim şeçmek isterim burcumdan dolayı liderliğim baskınlığım ağır geliyor galiba ama ben kabul edemezdim heralde öyle )

kızlar bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor normalde ne zaman bıterki ? 3 bucuk aylık oldu

kızlar ben yatagını aldım oyun parkı aldık daha dogrusu annanne dayanamadı bende begenınce aldı annem :)))

kızlar hamileliğimin ilk aylarındayım ve bugün etli patetes yaptım ancak sadece etlerini yedim. patates çillenmişti, sizce kusmalımıyım, hani çimlenmiş patates zararlı imiş. ne yapmalıyım

Allah aldıklarınızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kızlar,
bizim çoğu şeyi duruyor zaten, 7 . ayda bakçam eksiklere ona göre alıcam
büyüyebilen yatak almıştık biz, 4 yaşına kadar yattı, şimdi bebiş onda yatçak ,
küçük abiye genç odası yapıyoruz :)

birde sterilizatör çok kullandım ben, kaynatma soğutma zor oluyor, emzikleri biberonları doldur içine, mis gibi hijyenik
çalışanlar içinde madela süt sağma makinesi tavsiye ederim

Ahh ahh koyacak yerim olsa herşeyi ağustos ta hallederim de hiç yer yok, bakcaz bi çaresine artık ama dediğin gibi şifonyere kesinlikle sığmaz donları çorapları ancak sığar belki onlarda kendi tecrübelerini paylaşıyor ama insan gıcık oluyo işte bırakın da istediğimiz gibi heveslenelim alalım yahu dimi ama

kızlar ben yatagını aldım oyun parkı aldık daha dogrusu annanne dayanamadı bende begenınce aldı annem :)))

Oooo seninki daha iyiymiş şekerim sen gönlünce beğen parasını onlar versin daha ne evet hediyeler güzelde zevkin olmazsa ne diycen bide oldu canım ben almıyım herkes alsın etsin ya benim zevkime uymazsa , uyumsuz olur birbirleriyle mesela ama dediğin gibi madem hediye alcaklar istediklerini beğendiklerini alsınlar o zaman tadından yenmez

kızlar çimlenmiş patatesten güveç yaptım ancak ben zararlı olduğunu bilmiyordum tahminlerim vardı yanlızca. neyse sadece etini yedim 2 tane biraz da fasülye. ya kızlar bir şey olur mu kusmalımıyım. bu arada hamileyim bende...

Canım fotosunu koysana diğer topiğe bakalım bizde fikir edinelim

Yok canım ya bence bişey olmaz,zaten zorla kusmak da pek iyi bişey değil

Yanlış anlaşılma oldu sanırım tabiki ben beğeniyorum Bana sormadan göstermeden almıyorlar annem 1 aydır yurt dışındaydı ordan bana fata yolladılar ben begendim onlar aldı :)) halam para yollayacak odasını ben seçip beğenicem o parayı ödemiş olacak kayınvalidem ile eskişehirde buluşup öyle alıcaz kimse bana sormadan almaz sadece para benden çıkmayacak :)) örecekleri şelerin modelinide gösteriyorlar anem bana 2 saat kayınvalidem 1.5 saat uzaklıkta o da özel arabayla uzakta olunca böyle oldu

ayy acaba cumartesi günü benim bebişte bi sürpriz yaparmı :26: 2 hafta önce %70 erkek demişti doktorum sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum 2 erkekten sonra kız olsa fena olmazdı yani

Kızlar öncelikle bi alışveriş listesi yapmaktan başlamak lazım. Böylece hem gereksiz olanları almamış olcaz, hem de alışveriş sırasında kafamız karışmayacak. Gittiğim bir bebek mağazası bana hazır bir liste verdi. İnternette de pek çok ihtiyaç listesi mevcut.Fakat herkesin ihtiyaçları bir olmayabilir. O yüzden bunları inceleyip kendi özel listemizi hazırlayabiliriz.
Burda da deneyimli anneler ya da sağdan soldan duyduğumuz dikkate değer bilgiler paylaşılıyor, uçup gitmesin diye de notlar alabiliriz.
Ben bi defter bile yaptım.

Canım benim içime seninde hayırlı haberler alacağın doğuyor,benim dr de prof. Bence onlar daha bir temkinli oluyor herhalde adına leke sürdürmek istemiyorlar.Hertürlü tedbiri alıp bebiş sağlığından emin olmak istiyorlar tabiii bu arda biz 9 doğuruyoruz o ayrı,dualarım seninle canım

ayy acaba cumartesi günü benim bebişte bi sürpriz yaparmı :26: 2 hafta önce %70 erkek demişti doktorum sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum 2 erkekten sonra kız olsa fena olmazdı yani

İnş canım Allah gönlüne göre verir, iyi olur tabi 2 erkekten sonra kız

Evet ya liste şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…