Biz ondan alıcaz canım chicco da var 350 tl 1 yaşına kadar kullanabiliyor çok tatlı bi beşik
aa varmı cNIMM ii bende bakarımmmmm aslında teyzem yaptı kendı sepetten hatta atmıstım resmı buraya bana vercek o kullan dedı neyse genede bkarmm ama
Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir inşallah, sanki yeni hamile olduğumu öğrendiğim gün ki gibi içim kıpır kıpır çok mutluyum 12. haftamda erkek denmişti :) şimdi doktor kalsiyum- magnezyum, demir ve elevit verdi yarın da kendimi balık yemeğe zorlayacağım bakalım
Kizlar göbeklerinize bayildim yaa
nehar sendede baska birseye bayildim dermisim
cok güzel tipin var kiz
ooyyyyy ne güzel yaa hakkaten insan 2. kez hamiş kalmış gibi sevinirmerhaba kızlar geçen ay oğlum oluyordu amaaaa bugün kontrolüm vardı kız dedi doktorumeşim çok şaşırdı ben etraftakilerin ısrarlı yorumları yüzünden şaşırmadım çünkü etrafımdaki herkes kızın olacak diyorlardı popom büyümüşte ondanmış şimdi erkek psikolojisinden kız psikolojisine geçiş halindeyim birçok ilaç verdi, balık yağının 24. haftada kullanılmaya başlamamı söyledi, aranızda kullanan var mı balık yiyemiyorum hiç
benim de annem aksine başla yavaş yavaş diyoAnnemle konuştum az önce 7 aylıkken herseyi hazır ediyim diyorum dedim , erken diyo,şifonyere sığmaz kıyafetleri dedim sığar diyo gıcık etti beni
Annemle konuştum az önce 7 aylıkken herseyi hazır ediyim diyorum dedim , erken diyo,şifonyere sığmaz kıyafetleri dedim sığar diyo gıcık etti beni:
Bana da herkes sen bişey alma önce biz alalım eksik kalanları siz alırsınız diyorlar benim ailem doldurdu şimdiden haftaya kontrolden sonrada kayınvalidemler almaya başlayacak bakalım sıra bana ne zaman gelecek( allahdan kayınvalidem benide götürecek birşeyler almaya ben bilmem anlamam seni ne istersen onu alayım diyor :)))
ahhh canımcımmmm o senin güzel bakışınnnnnereyi kastettiğini anladım, zaten koca popluydum iyice büyüdü, hatta eşek kocişimde diyo bu bebek senin dötünde mi büyüyo diye
ooyyyyy ne güzel yaa hakkaten insan 2. kez hamiş kalmış gibi sevinir
benim de annem aksine başla yavaş yavaş diyoCanım şifonyere hangi birini sığdırcan bunun nevresimi, bezi,kremleri vs. bi ton şeyi var. Yaa kuzum 7. ayına girdiğinde en azından hastane çıkışın felan hazır olsun, zaten doktorun sana söyler yavaştan hazırlanın diye. sen kendi bildiğini yap boşver
kayananama bakarsan bebek arabasını 2 sene sonra alın diyo, hatta antalya gibi bi yerde napcaksınız arabayı diyo, deli mi ne sanki doğunun ücra köşesindeyiz de
Bana da herkes sen bişey alma önce biz alalım eksik kalanları siz alırsınız diyorlar benim ailem doldurdu şimdiden haftaya kontrolden sonrada kayınvalidemler almaya başlayacak bakalım sıra bana ne zaman gelecek( allahdan kayınvalidem benide götürecek birşeyler almaya ben bilmem anlamam seni ne istersen onu alayım diyor :)))
kızlar ben yatagını aldım oyun parkı aldık daha dogrusu annanne dayanamadı bende begenınce aldı annem :)))
kızlar ben yatagını aldım oyun parkı aldık daha dogrusu annanne dayanamadı bende begenınce aldı annem :)))
kızlar çimlenmiş patatesten güveç yaptım ancak ben zararlı olduğunu bilmiyordum tahminlerim vardı yanlızca. neyse sadece etini yedim 2 tane biraz da fasülye. ya kızlar bir şey olur mu kusmalımıyım. bu arada hamileyim bende...
canımmm ay evet senin bebeğin sonuçtaa insan herşeyi tek tek şeçmek beğenmek saatlerce bakmak ister neden sen hiç bişey almıycakmışsınnn Allah Allah sinirlendim ;DDD yani ben kendi adıma öyle bişi başıma gelse sinirlenirim ben herşeyi kendim şeçmek isterim burcumdan dolayı liderliğim baskınlığım ağır geliyor galiba ama ben kabul edemezdim heralde öyle)
merhaba kızlar geçen ay oğlum oluyordu amaaaa bugün kontrolüm vardı kız dedi doktorumeşim çok şaşırdı ben etraftakilerin ısrarlı yorumları yüzünden şaşırmadım çünkü etrafımdaki herkes kızın olacak diyorlardı popom büyümüşte ondanmış şimdi erkek psikolojisinden kız psikolojisine geçiş halindeyim birçok ilaç verdi, balık yağının 24. haftada kullanılmaya başlamamı söyledi, aranızda kullanan var mı balık yiyemiyorum hiç
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.
ayy acaba cumartesi günü benim bebişte bi sürpriz yaparmı :26: 2 hafta önce %70 erkek demişti doktorum sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum 2 erkekten sonra kız olsa fena olmazdı yani
Kızlar öncelikle bi alışveriş listesi yapmaktan başlamak lazım. Böylece hem gereksiz olanları almamış olcaz, hem de alışveriş sırasında kafamız karışmayacak. Gittiğim bir bebek mağazası bana hazır bir liste verdi. İnternette de pek çok ihtiyaç listesi mevcut.Fakat herkesin ihtiyaçları bir olmayabilir. O yüzden bunları inceleyip kendi özel listemizi hazırlayabiliriz.
Burda da deneyimli anneler ya da sağdan soldan duyduğumuz dikkate değer bilgiler paylaşılıyor, uçup gitmesin diye de notlar alabiliriz.
Ben bi defter bile yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?