hee valla hersey sızın ıcınsaat 1 e kadar ugrastık neharla saolsun yardımcı oldu benım malum kafa bebekte olunca aklımda tutamıyorum gelmeyenlerı
dahada var gelmeyenler alsında..onlarada zaman kalmadı cok uykumuz geldı
valla ankete bende sınır oluyorum tanımadıklarımız ne dıye oy kullanıyorsa!!!!
bız sankı gıdıp baskasının topıgınde oy kullanıyoruz bızde gıdelım kullanalım bare
Başlarda çok işi gelmişti sayfaya hamileyim diye sonra uğrayanlar devam edenler azaldı iyi yapmışsınız
Bizde gidip bir topiği basıp anketlerini yağmalayalım
ama ama ama ama ama olmazkı bu yapılırmııııııııııı yapan var yapamayan varrrrrrrrrrrrrrrrrr
bayıldımmm bayıldımmmmmmmm süper olmus yavrum ellerıne kollarına saglık bende ısterım kiiiiiiii
şaka bıyana kızlar yaaaaa bende patık ıstıyorum bole tavsanlı falan ama örnegını cıkartamam kı :26:
günaydın annişlerr naslsınız :)
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
ozaman cok güzelmiş canımmmYanlış anlaşılma oldu sanırım tabiki ben beğeniyorum Bana sormadan göstermeden almıyorlar annem 1 aydır yurt dışındaydı ordan bana fata yolladılar ben begendim onlar aldı :)) halam para yollayacak odasını ben seçip beğenicem o parayı ödemiş olacak kayınvalidem ile eskişehirde buluşup öyle alıcaz kimse bana sormadan almaz sadece para benden çıkmayacak :)) örecekleri şelerin modelinide gösteriyorlar anem bana 2 saat kayınvalidem 1.5 saat uzaklıkta o da özel arabayla uzakta olunca böyle oldu
gözün aydınnnKızlar ayrıntılı ultrason sonucum gayeeet iyi,Allah'a şükürler olsun sağlığı gayet yerindeymiş.Doktordan çıkar çıkmaz dua ettim tüm sonuç bekleyenlere böyle hayırlı haberler verilsin diye...Bu arada cinsiyetimiz belli oldu"KIZ" doktordayken sağlık durumundan emin olamadığımdan bu habere ne şaşırdım nede sevindim,daha yeni yeni kendime geliyorum.
Filizciiim listeye bir kız daha ekleyebilirmisin?
canım maşallah senın gobuste baya cıkmıssssss benım gıbı
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
gunaydın guzel anne adayları bı sorum olacak sızınde gogsunuzden sut akıyormu acaba cok enteresan yaa ucunu sıkınca sut gelıyor normal mı anormal mı bılemedım sımdı:26:
gunaydın guzel anne adayları bı sorum olacak sızınde gogsunuzden sut akıyormu acaba cok enteresan yaa ucunu sıkınca sut gelıyor normal mı anormal mı bılemedım sımdı:26:
kızlar gunaydın...dun gece fena oldum ben gene ya 16. haftadayım feanalık basıyor ınanırmısınız oglen yedıklerımı sındırmemıs mıdem cıkardım normalmı bu durum yasayanınız varmı?
kızlar buarada listede gelmeyenlerı sıldıkkk neharla öle karar verdık cunku lısteyı yazarken aramak cok zor yanlıslıkla sıldıklerım olduysa kusura bakmasın nolur gece 1 de yaptımmm :18: aklıma takılanları sıldık ısımlerını kontrol etsınler ona gore yanlıslıkla sıldıklerımı tekrar eklerım olurmu
günaydın canımm.. benm olmadı ama burdan bir kac kişi aynı seyden bahsetti. ilk gebeliğimden de biliyorum bu cok normal ama sıkmamak gerekiyor. mümkün olduğunca dokunma canım.. nasıl gidiyor??
bende yok ama kimisinde duydum olduğunu sıkma derler birde arkası geliyomuş galiba ....
canım yaa sorma enteresan geldıgı ıcın sıkıp sıkıp duruyorum cocuk gıbısen ne yaptın bebısler nasıl yerım ben ucunude ben hala cınsıyetını ogrenemedım cıns bı doktora denk geldım ama degıstırdım 8 hazıranda gıdecem bakalım soylesede ona gore alısverıs yapsak yanıı
aman sıkma. anne göğsünden gelen ilk süt cok kıymetlii.... ben de ne yapayım evin o koltuğundan diğerine yuvarlanıp duruyorum. arada bir kısa yürüyüşlere çıkıyorum. ama dısarlarda cok keyfim olmuyo. bir de erken doğum korkusundan ne kadar yatarsam kardır diye bakıyorum. ben de öğrenemedim aslında. tamamen bir tahmindi. 15 haziran gibi gidicem. o zaman net söyleyecek.. memnun değilsen hemen degistir zaman ilerledikçe zorlaşıyor doktor değiştirmek... alışveriş konusunda cok haklısınn. ben sımdıden almaya başlasam kıyafet bez falan ancak stoklarım 3ü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?