2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Başlarda çok işi gelmişti sayfaya hamileyim diye sonra uğrayanlar devam edenler azaldı iyi yapmışsınız
Bizde gidip bir topiği basıp anketlerini yağmalayalım

Başlarda çok işi gelmişti sayfaya hamileyim diye sonra uğrayanlar devam edenler azaldı iyi yapmışsınız
Bizde gidip bir topiği basıp anketlerini yağmalayalım

ay bızde ole dusunduk yaa her gelen kullanmıs gıtmıs
neyse napalımmm lısteye bakıyorum ben artık..
azaldı gelmeyenlrıde sıldık ıste temızlık ıyıdır

filizcimm sorma bende şişle bişey öremiyorum sadece düz haroşa örebiliyorumm :)) yani yelek örmeye kalksam en basitinden yok kol kesmesi yok yaka kesmesi :))) bana göre değill maleseff :)) ama bu tığ ile örüldüğü için birazda internette naraştırınca ortaya bişeyler çıktı ve videolu anlatımlarıda var emin ol çok basit yapabilirsinde :)) ben şimdi şişle videolu anlatımlardan bişeyler yapmaya çalışcam bakalım ortaya çıkarsa bişeyyy onuda yüklerimm :))) ama pek umutlu diilimm :))

kızlar gunaydın...dun gece fena oldum ben gene ya 16. haftadayım feanalık basıyor ınanırmısınız oglen yedıklerımı sındırmemıs mıdem cıkardım normalmı bu durum yasayanınız varmı?

gunaydın guzel anne adayları bı sorum olacak sızınde gogsunuzden sut akıyormu acaba cok enteresan yaa ucunu sıkınca sut gelıyor normal mı anormal mı bılemedım sımdı:26:

Herkese günaydınnnn

ozaman cok güzelmiş canımmm ) biz yanlış anladık kusura bakma

gözün aydınnn

canım maşallah senın gobuste baya cıkmıssssss benım gıbı

evet evet baya çıktı gerçi o resimdeki kadar değil normalde aksam 21,30 da cektim resmi baya yemiş içmiş duurmdaydım

modeli nerden öğrenebiliriz?
ben de yapmak istiyorum, ben de şişle yapamıyorum ama tığ işi yapabilirim.
aslında bebek battaniyesi de istiyordum ama yaz geldi, bir de bulantılardan yapamadım

gunaydın guzel anne adayları bı sorum olacak sızınde gogsunuzden sut akıyormu acaba cok enteresan yaa ucunu sıkınca sut gelıyor normal mı anormal mı bılemedım sımdı:26:

günaydın canımm.. benm olmadı ama burdan bir kac kişi aynı seyden bahsetti. ilk gebeliğimden de biliyorum bu cok normal ama sıkmamak gerekiyor. mümkün olduğunca dokunma canım.. nasıl gidiyor??

bende yok ama kimisinde duydum olduğunu sıkma derler birde arkası geliyomuş galiba ....

kızlar gunaydın...dun gece fena oldum ben gene ya 16. haftadayım feanalık basıyor ınanırmısınız oglen yedıklerımı sındırmemıs mıdem cıkardım normalmı bu durum yasayanınız varmı?

canım ben de aynı durumdayım. 14.haftam bitmek üzere ama yok. akşam işten eve gider gitmez başlıyor bulantılarım ve gece boyu artarak devam ediyor. hiçbişeyi sindiremiyorum, halen adam akıllı yiyemiyorum da...
inşallah 16lara kadar sürmez.
inşallah senin de benim de tez vakitte son bulur bu bulantılar, kusmalarımız

canım ya benim bebişin cinsiyetini doktordan önce belirlemişsin:)listede karşımda erkek yazıyor ama benim kontrolüm perşembe günü bakalım senin dediğin gibi erkekmi yoksa kızmı.bu arada tahmini dogum tarihimde 15 kasım degil 14 kasım degişiklik yaparsan sevinirim.

günaydın canımm.. benm olmadı ama burdan bir kac kişi aynı seyden bahsetti. ilk gebeliğimden de biliyorum bu cok normal ama sıkmamak gerekiyor. mümkün olduğunca dokunma canım.. nasıl gidiyor??

canım yaa sorma enteresan geldıgı ıcın sıkıp sıkıp duruyorum cocuk gıbı sen ne yaptın bebısler nasıl yerım ben ucunude ben hala cınsıyetını ogrenemedım cıns bı doktora denk geldım ama degıstırdım 8 hazıranda gıdecem bakalım soylesede ona gore alısverıs yapsak yanıı

aman sıkma. anne göğsünden gelen ilk süt cok kıymetlii.... ben de ne yapayım evin o koltuğundan diğerine yuvarlanıp duruyorum. arada bir kısa yürüyüşlere çıkıyorum. ama dısarlarda cok keyfim olmuyo. bir de erken doğum korkusundan ne kadar yatarsam kardır diye bakıyorum. ben de öğrenemedim aslında. tamamen bir tahmindi. 15 haziran gibi gidicem. o zaman net söyleyecek.. memnun değilsen hemen degistir zaman ilerledikçe zorlaşıyor doktor değiştirmek... alışveriş konusunda cok haklısınn. ben sımdıden almaya başlasam kıyafet bez falan ancak stoklarım 3ü için

Günaydın herkese.4 gün sonra kontrolüm var şafak sayıyorum.Gel cumartesi gel.

selayhus bebe yağını biçok kişiden duydum,kimyasal karışım olduğunu ve bebeğe de anneye de zararı olduğunu söylediler.Sen bilirsin tabi,tıbbi içeriğini bilemiyorum sadece duyduklarımı söylüyorum. Ben çekindiğimden kullanmıyorum.
Kızlar hala nergisten haber yok sanırım,göremedim kaç gündür onun yazılarını,görüşen var mı durumu nasıl acaba.

aynen sılacım ısın zor anam onlara bez yetısmez Allah yardım eder sıkma canını keyfını cıkar bıranda 4 cocuk olacak cok guzel yaa bılıyorsun bende ıkız olmasını cok ıstıyordum kısmet sızın aılede var bıkere yuzbındefa masallah artık buyuduklerınde peslerınden kostur dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…