- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
Dunde soyledigim gibi bende oyle yapiyorum buyuk seykeri markave modellerle kaydediyorum deftere agustostada almasi kaldi isteKızlar öncelikle bi alışveriş listesi yapmaktan başlamak lazım. Böylece hem gereksiz olanları almamış olcaz, hem de alışveriş sırasında kafamız karışmayacak. Gittiğim bir bebek mağazası bana hazır bir liste verdi. İnternette de pek çok ihtiyaç listesi mevcut.Fakat herkesin ihtiyaçları bir olmayabilir. O yüzden bunları inceleyip kendi özel listemizi hazırlayabiliriz.
Burda da deneyimli anneler ya da sağdan soldan duyduğumuz dikkate değer bilgiler paylaşılıyor, uçup gitmesin diye de notlar alabiliriz.
Ben bi defter bile yaptım.
bnm tansyonm normalde hep 9-5 cıkar yanı 11-7 bnm bunyem ıcın yuksek bır deger..ve bnde dırekt bas agrısı yapıyo..doktor takıp edelım dedı ona gore ılac tedavısıne baslayabılırmıs cnm..
Kızlar öncelikle bi alışveriş listesi yapmaktan başlamak lazım. Böylece hem gereksiz olanları almamış olcaz, hem de alışveriş sırasında kafamız karışmayacak. Gittiğim bir bebek mağazası bana hazır bir liste verdi. İnternette de pek çok ihtiyaç listesi mevcut.Fakat herkesin ihtiyaçları bir olmayabilir. O yüzden bunları inceleyip kendi özel listemizi hazırlayabiliriz.
Burda da deneyimli anneler ya da sağdan soldan duyduğumuz dikkate değer bilgiler paylaşılıyor, uçup gitmesin diye de notlar alabiliriz.
Ben bi defter bile yaptım.
Bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlere gelsin
süper bi blogmuş özellikle blogcu gebe bölümü harika
Kızlar ayrıntılı ultrason sonucum gayeeet iyi,Allah'a şükürler olsun sağlığı gayet yerindeymiş.Doktordan çıkar çıkmaz dua ettim tüm sonuç bekleyenlere böyle hayırlı haberler verilsin diye...Bu arada cinsiyetimiz belli oldu"KIZ" doktordayken sağlık durumundan emin olamadığımdan bu habere ne şaşırdım nede sevindim,daha yeni yeni kendime geliyorum.
Filizciiim listeye bir kız daha ekleyebilirmisin?
süper bi blogmuş özellikle blogcu gebe bölümü harika
Kızın hayırlı olsun canımmaşallah ayrıntılı ultrason güzel çıkmış darısı başımıza dr. bana 1 ay sonra dedi yani bebiş 5,5 aylık olunca ,demek dr.dan dr.a değişiyor
Eki Görüntüle 722358 rabbim içinde görmeyide nasip etsin inş... kiracılar için özellikle biz gibi lojmanlarda kalanlar için cok kullanıslı cocuk odası bi karış kurulup kaldırıla bilen seyler cok avantajlı oldugu için bole bişi tercih ettik.
Eki Görüntüle 722358 rabbim içinde görmeyide nasip etsin inş... kiracılar için özellikle biz gibi lojmanlarda kalanlar için cok kullanıslı cocuk odası bi karış kurulup kaldırıla bilen seyler cok avantajlı oldugu için bole bişi tercih ettik.
Kızlar ayrıntılı ultrason sonucum gayeeet iyi,Allah'a şükürler olsun sağlığı gayet yerindeymiş.Doktordan çıkar çıkmaz dua ettim tüm sonuç bekleyenlere böyle hayırlı haberler verilsin diye...Bu arada cinsiyetimiz belli oldu"KIZ" doktordayken sağlık durumundan emin olamadığımdan bu habere ne şaşırdım nede sevindim,daha yeni yeni kendime geliyorum.
organıkmıs bıde süper hemen gıdıp bakıcammmmm lınkı varsa atsana cnm yaaa ..Organik olanı 400 tl gayette geniş 1 yaşına kadar rahat kullanır ben çok baktım hatta hamile değilken bile gidip gelip bu beşiğe bakıyordum şimdi zor tutuyorum gidip almamak için son aylara doğru alıcam
canım maşallah senın gobuste baya cıkmıssssss benım gıbıay göbeklere bayıldımmm kıskandım bende çekiyimde koyyım gerci 21 30 göbeği bütn gün yedik ama olsun hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?