2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Dunde soyledigim gibi bende oyle yapiyorum buyuk seykeri markave modellerle kaydediyorum deftere agustostada almasi kaldi iste yurt disinda dugun listeleri veriliyor ya oyle mi yapsak acaba takin dost ve ailemize marka modelle listeden sectiklerini alsinlar

bnm tansyonm normalde hep 9-5 cıkar yanı 11-7 bnm bunyem ıcın yuksek bır deger..ve bnde dırekt bas agrısı yapıyo..doktor takıp edelım dedı ona gore ılac tedavısıne baslayabılırmıs cnm..

Canım benim tansiyonda herzaman 9/5-9/6dır daha yükselmez ama bir öncekindede bu hamileliğimdede 12/7 çıkıyor.Gayet iyi bir değer çünkü neticede sen hamilesin,kan oranın artıyor bi kere....tabii dr değilim ama ilaçlık bir durum olduğunu sanmam

Bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlere gelsin

Eklentiler

• $922982_535122446557757_1248699196_n.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 47

İyi fikir tecrübeli anneler söylüyor o anda okuyup geçiyorum not tutmak en iyisi elzem şeyleri kendimiz için olan tabi yazmak lazım alış erişe gidince en azından luzumsuz şeyler almayız

Kızlar ayrıntılı ultrason sonucum gayeeet iyi,Allah'a şükürler olsun sağlığı gayet yerindeymiş.Doktordan çıkar çıkmaz dua ettim tüm sonuç bekleyenlere böyle hayırlı haberler verilsin diye...Bu arada cinsiyetimiz belli oldu"KIZ" doktordayken sağlık durumundan emin olamadığımdan bu habere ne şaşırdım nede sevindim,daha yeni yeni kendime geliyorum.
Filizciiim listeye bir kız daha ekleyebilirmisin?

Kızın hayırlı olsun canım maşallah ayrıntılı ultrason güzel çıkmış darısı başımıza dr. bana 1 ay sonra dedi yani bebiş 5,5 aylık olunca ,demek dr.dan dr.a değişiyor

rabbim içinde görmeyide nasip etsin inş... kiracılar için özellikle biz gibi lojmanlarda kalanlar için cok kullanıslı cocuk odası bi karış kurulup kaldırıla bilen seyler cok avantajlı oldugu için bole bişi tercih ettik.

Kızın hayırlı olsun canım maşallah ayrıntılı ultrason güzel çıkmış darısı başımıza dr. bana 1 ay sonra dedi yani bebiş 5,5 aylık olunca ,demek dr.dan dr.a değişiyor

Yok canım 20 haftalıkken bakılacak olan değil bu,benim 3 lü testte ntd riski gördü doktor tanı için istemişti,benimki keyfideğil yani

Gayet güzel Allah sağlıkla kullamayı nasip etsin,bencede çok kullanışlı oluyor bunlar

Gözün aydın canım rahatlamışsındır artık herşeyde yolundaymış oh ne güzel :) kızlar çoğalsın :))

hayırlı olsun canım bende park yatak düşünüyorum dediğin gibi çok kullanışlı

Organik olanı 400 tl gayette geniş 1 yaşına kadar rahat kullanır ben çok baktım hatta hamile değilken bile gidip gelip bu beşiğe bakıyordum şimdi zor tutuyorum gidip almamak için son aylara doğru alıcam
organıkmıs bıde süper hemen gıdıp bakıcammmmm lınkı varsa atsana cnm yaaa ..
ay göbeklere bayıldımmm kıskandım bende çekiyimde koyyım gerci 21 30 göbeği bütn gün yedik ama olsun hehe
canım maşallah senın gobuste baya cıkmıssssss benım gıbı

gozun aydın cANIMMMM rabbım hepımızın bebısını saglıkla kucagımız ALMAMIZI NASIP ETSIN..
EKLERIM TABI LISTEDE VARDIN DIMI SEN:)

Listede varım canım.
Ben yatıyorum arkadaşlar sabahtan ingilizce kursuna gidicem,sizde erken yatın ki bebişler uyku saatini öğrensin (alakası yok,sadece espri,oğlumda 10 da sızardım,doğdu ve hep sabahladım) iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…