2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hahahaha seni gördüm de sıkıştırmak istemedim . Ne zaman istersen canım

Gunaydiiinnnnnnnn

Bugün kontrolümüz vardi teyzeleriii
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Filiz teyzesi artik kizimi ekleyebilirsin listeye

Çok severim bu parçayı iyi geldi valla istek istiyebiliyormuyuz :))

Bilmem bu uygulamaya yeni başladım isteyebilirsiniz herhalde

Hyaırlı olsun ne güzel gönlünüze göre olmuş maşallah

oooooohhhh bi kız daha ziiloş kızıma arkadaş geliyooooo

Kızlar artıyo mu neeeeeee

Gözün aydın canım mipili topik derken kukulu topik olacak :)) allah gönlüne göre vermiş ne güzel allah tamamına erdirsin

msjınızı okuyunca aklıma geldi kızlar buzuki osman ın bebekler için 3-5 dklık melodik şarkıları var anne karnındaki seslerin benzerlerini melodik hale getirmiş bebeğiniz kolik, gazı olduğunda bunları dinletip anne karnındaki hissi vererek sakinleştirilebiliyor

kızlar benim dün akşamdan beri ve özellikle sabahın 6 sından beri sürekli midem boş gibi açlık hissediyorum birde midem büzüşüyo gibi oluyo nie böyle oldum ki sanki günlerdir acım şizede böyle oldumu???

canım hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre vermiş darısı artık perşembe günü bana olsun bakalım benimki pembemi mavimi olacak:)

canım seninle dogum tarihlerimiz aynıymış yeni dikkat ettim:)benim 2 gün önce öyle olmuştum akşama kadar bi dünya şey yedim ama nafile ama ertesi gün geçti demekki senin bebişte bugün çok iştahlı annesi.

evet aynıyız seninleee

canım ben ilk başlarda bi demir hapı kullanmıştım o zaman böyle olmuştum şimdi kullanmıyorum ama sanki açlıktan eklemlerim titriyo bide canım pek bişeyde istemiyo bakalım akşamı nasıl edicez nerdeyse saat başı bişey yiyorum sabah 6 dan beri

selamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)

acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?

Tercihlerin güzel istek istemeye gerek kalmadı sevdiğim şeyleri çaldın dj hanım :)))

Sağol canım kendim çaldım kendim dinledim zaten açtım metro fm i ordan devam iş yaparken iyi oluyo
hareketli şarkılar

Bende de oluyo bazen önceden daha sık oluyordu.E kolay değil 2 kişiyiz artık

Valla ben gece boyu yarım 1 litre arası su içip,tuvalet bekliyorum.Sabah ta dediğin gibi 6-7 de çok acıkmış olarak uyanıyorum.Bişeyler atıştırıp tekrar yatıyorum. Bi süredir sabah ve gece açlığı bende de başladı.

Hepinizden Allah razi olsun kizlar.
Rabbim cumlemizinkini hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin. Ayri ayri hepinize Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…