buralarda yok lütfen sen incelersen haber verirmisin boyu konusunda da kararsızım çok istiyorum ama hangı boyunu almalıyım
bu kuzu özel bi kuzu 4 farklı ses çıkarıyor annenin kalp sesi, balina sesi, sonbahar yağmurlarının sesi, okyanus sesi, bebğin anna karnından alışkın olduğu sakinlaşrtirici seslar var 23- 45 dk ya kurabılıyorsun sonra kendılığınden susuyor bebişlerde uyuyor
ben martha diye bi yabancı programda görmüştüm neredeyse yurtdışından getirtecektim ama türkiye de de var mış cok sevindim.
işte bebekler o kuzunun sesıyle uyuyacak cok uykucu gorunuyor değil mi
bakınca benım bıle uykum gelıyor (benım sürekli uykum geliyor ama neyse)
VAHŞİHATUN çekemedim fotoları inşallah oğlen eve gittiğimde ceker yollarım
Evi toplarken dinleriz sırayla
Bu şarkı benden gelsin Kasım annelerineeeee
will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons - YouTube
Çok severim bu parçayı iyi geldi valla istek istiyebiliyormuyuz :))
Gunaydiiinnnnnnnn
Bugün kontrolümüz vardi teyzeleriii
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Filiz teyzesi artik kizimi ekleyebilirsin listeye
Gunaydiiinnnnnnnn
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Gunaydiiinnnnnnnn
oooooohhhh bi kız daha ziiloş kızıma arkadaş geliyooooo
Kızlar artıyo mu neeeeeee
işte bebekler o kuzunun sesıyle uyuyacak cok uykucu gorunuyor değil mi
bakınca benım bıle uykum gelıyor (benım sürekli uykum geliyor ama neyse)
VAHŞİHATUN çekemedim fotoları inşallah oğlen eve gittiğimde ceker yollarım
Gunaydiiinnnnnnnn
kızlar benim dün akşamdan beri ve özellikle sabahın 6 sından beri sürekli midem boş gibi açlık hissediyorum birde midem büzüşüyo gibi oluyo nie böyle oldum ki sanki günlerdir acım şizede böyle oldumu???
canım seninle dogum tarihlerimiz aynıymış yeni dikkat ettim:)benim 2 gün önce öyle olmuştum akşama kadar bi dünya şey yedim ama nafile ama ertesi gün geçti demekki senin bebişte bugün çok iştahlı annesi.
Tercihlerin güzel istek istemeye gerek kalmadı sevdiğim şeyleri çaldın dj hanım :)))
kızlar benim dün akşamdan beri ve özellikle sabahın 6 sından beri sürekli midem boş gibi açlık hissediyorum birde midem büzüşüyo gibi oluyo nie böyle oldum ki sanki günlerdir acım şizede böyle oldumu???
Sağol canım kendim çaldım kendim dinledim zatenaçtım metro fm i ordan devam iş yaparken iyi oluyo
hareketli şarkılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?