kızlar bende çook şükür hamileyim 6 haftalık gecen hafta ultrsayon görüntümü aldım g s 11.9mm yazıyor ne demek oluyor bilen var mı kalp atışlarını ne zaman duyarım çok merak ediyorum bu arada adet olmama dışında neredeyse hiçbir belirti yok hamileliğimle ilgili
canım ben laborantım sana yazayım ben fazla detaylı baktırmultım onları yazayım : glukoz,bun(üre),kreatin,ürik asit,sodyum,potasyum,tam kan sayımı,ast,alt,ggt,kalsiyum,demir, ferritin,vit b12,sedim ,anti hav(hepatit a),hsv tip1 IGG,hsv tip2 IGG,toxoplazma, rubella,HbsAg,hcv,hıv,vb.kolay gelsin.
ben bunları ilk bebeğimde yaptırmıştım bu hamilelikte bebeği görelim öğle test isteriz dedi dr .
T3 t4 tsh troidleri unutmuşum
Sibelciğim ne olur bana Antalya da olduğunu söyle 07 gördüm sankiiiii
Bu arada doktorumu aradım hemşire bunları istedi: Hemogram, TSH, Serbest t3, serbest t4, HBSAG, Toksoplazma IGM, CMVIGM, Rubella IGM:44:
Sibelciğim ne olur bana Antalya da olduğunu söyle 07 gördüm sankiiiii
Bu arada doktorumu aradım hemşire bunları istedi: Hemogram, TSH, Serbest t3, serbest t4, HBSAG, Toksoplazma IGM, CMVIGM, Rubella IGM:44:
canım alanyadayım başkent üniv.hastanesinde çalışıyorum sen nerdesin.
tamam hemogram tam kan sayımı yaptır bunlarda yeterli olur.
bu testlerı yaptırmamız mı gerekıyomuş canım
teşekkür ederim canım biraz yaramaz olcak heralde bebiş :)çok sevindim canım geçmiş olsun..bidaha korkutmasın bıdığın..
rogesteron zararlı değil aksine faydalı..
bebeğini büyüten hormon desteği..
kullan ihmal etme ve bol bol dinlen
canım benim tüp bebiş oldugu için daha gebeliğimi ögrenmeden günde 2 ampül progestan iğne kullanmaya başladım halada devam ediyorum 1 hafta sonra ilk ultrasona girine kadar doktorum kullan dedi .bir zararı yoktur bencede ama yapılan yerler felaket morarıp şişiyor haberin olsun:))
Canımcım ben ilk randevuma salı günü gitcem. O yüzden doktorumu aradık dedimmki ben çalışıyorum sık sık gelemem test istiyosanız hepsini yaptırıp geleyim dedim. O da bunları istedi
Çok sevindim canım gözün aydın ilacını ihmal etme ve bol bol dinlen
neyse kı bebegın senınle cok sukur.progestanın zararı degıl faydası dokunur.bende ıcıyorum gunde 2 defa.hıc korkmayın
Canımmm çok sevindimmmm. Merakla açtım sayfayı zaten. iyi haberlerini aldık çok şükür
nergisim ck sevindim bebegin de senin de iiyi olmana :)
Çok saolun :) dualarınızla. bebişim gayet sağlıklı ama yatıyorum yinede. Çok kötü bi duygu Rabbim kimseye yaşatmasın.
anladım canım bende soylıyım doktooruma salı gunu gıttıgım zamanbana 4 kere yaptılar ki bu söylediğim testler yapılmak mecburiyetinde, hem basımdan gectiginden hemde ben de laborant oldugumdan biliyorum canım
aa bak bunu bılmıyordum ben :))olmuyor bulantının sebebi aslında psikolojik annenin ilgi ihtiyacı hissetmesinden kaynaklanıyormuş tabi birde zararlı alışkanlıklardan bebeği korumak
benı araba cok tutardı kucuklugumde ama sımdı pek tutmaztabi bi sürü etkisi var.. Asılnda midenin bulanmasına sebep orta kulaktaki denge merkezimiz.. Araba tutan veya deniz tutan insaları gebelikde mide bulantısını daha çok yaşadıkları tespit ediliyo.. Ama gebelikte mide bulantısını neyin tetiklediği henüz tam belirlenebilmiş değil.. Ama hamilelerin %80 i bunu yaşıyo.. Mide bulantın olmuyosa sende şanslı kesimsin
aynen benımde canım oyle suannbende oyle aman aman bir bulanti yok mide eksimesi oluyor ve karinda gurultu
ıdrar testlerı tam sonuc vermeyebılıyor canım en saglıklısı kan testiiiievde yaptigim testte pozitif cikti ama saglik ocagindaki idrar testi tam tersini soyluyor. Adette olmadim ve cok uzuldum ne kadar heyecanlanmisim
ayy cok sevındım canımmmm ben dedım sana progestan yazar dıye bızlerın cogu kullanıyor korkmaaagünaydın güzel anneler. Dün kanamam olmuştu. Iş çıkışı acile gittik. Allahtan kadın doğumcu varmış. Baya detaylı baktı hatta kalp atışlarınıda görmüş :) bebekte sorun yok dedi ama kanamanın nedenini anlayamadı. Progestan verdi. Zararı olurmuki doktor biraz gençtide ondan tedirgin oldum
ınsallah hadı hayırlı haberlerle gel canımmmmmgunaydin kizlarrrrrrrrrrr :) biz de bugun 12:15 te randevu aldik bakalim neler gorucez. Diyorum hep ikiz olsa ne guzel olur diye ama :)))
yazıyım sunları ben bır kagıda canım :)) solıyımde yaptrıyım bende
canım ben laborantım sana yazayım ben fazla detaylı baktırmultım onları yazayım : Glukoz,bun(üre),kreatin,ürik asit,sodyum,potasyum,tam kan sayımı,ast,alt,ggt,kalsiyum,demir, ferritin,vit b12,sedim ,anti hav(hepatit a),hsv tip1 ıgg,hsv tip2 ıgg,toxoplazma, rubella,hbsag,hcv,hıv,vb.kolay gelsin.
Ben bunları ilk bebeğimde yaptırmıştım bu hamilelikte bebeği görelim öğle test isteriz dedi dr .
ay bende aynen hıc bırsey hıssetmıyorummmmmmmmmmmmmm gogusum sıs evet agrıyor[sıze=3]merhabalar hoşgeldin canımYalnız değilsin ben de hiç bişey hissetmiyorum, sadece adet belirtilerim vardı onlar da geçti hala göğüslerim şiş [/sıze]
kızlar bende çook şükür hamileyim 6 haftalık gecen hafta ultrsayon görüntümü aldım g s 11.9mm yazıyor ne demek oluyor bilen var mı kalp atışlarını ne zaman duyarım çok merak ediyorum bu arada adet olmama dışında neredeyse hiçbir belirti yok hamileliğimle ilgili
kızlar sımdı hapsırdım ve ıcım cıkacak gıbı hıssettım sıze de hıc oldu mu
[sıze=3]kızlar az önce merakımdan gittim tekrar gebelik testi yaptım. çift çizgi çıktı. Ayyy ne yapayım hiç bişe hissetmiyorum [/sıze]
kızlar sımdı hapsırdım ve ıcım cıkacak gıbı hıssettım sıze de hıc oldu mu
ben 5 tane yaptımm 2 seferde kan verdım elımden gelse hergun yapıcammm ama eşim kızıyorr
benımde oluyo canım ya öksurmeye hapşırmaya korkuyorum valla ya
walla karnımdakı butun kaslar aynı anda kasıldı gıbı bısey oldu.herseyden nem kapar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?