2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
[sıze=3]
Kız valla bişey hissetmiyorum kiiii o yüzden korkuyorum da ne bulantı ne kasık ağrısı hiç bişe yok
[/sıze]

sdece bas donmesı var bende tansıyonum dusuyor devamlı
karnım gurulduyor aradada adet agrısı gırıyor okadar

Arkadaşlar bikaçınızın sol tarafında ağrı oluyormuş, benim de öyle hem karnımın sol tarafı hemde belimin, çok acayippp

doktor bıze kalp atısını duyuncaya kadar esınden uzak dur dedı kardes olun dedı sızde durumlar nasıl

neden öle dedı canım ya daha ben gıtmedım doktora carsambaya bellı olacak ama saglık ocagında ebe zorlnacak hareket yapmadıktan sonra yasak degıl dedı

ben ilk muayenemi çarşamba olucam kısmetse randevum o güne pek çok arkadaş ilk muayenelerini oldular maaşallah, tedbir olarak bizde kocişle kardeş kardeşiz bakalım doktorumuz ne diyecek bi yandan heyecanlanıyorum bi yandan da korkuyorum galiba olumsuz bişey duymaktan

canım ben onu çocuğun doğacağı aya bakacağız diye biliyordum ama,öyle değilmiymiş.

Tatlım inşallah sende salı günü kuzunu göreceksin hayırlısıyla :))

Tühhh keşke daha yakın olsaydık ben Kemerdeyim canım Antalayaya yeni tayin olduk o yüzden çok bilmiyorum buraları

ben antalyaya mı gitsem yoksa kemerdeki hastaneye mi gitsem bilemedim.daha doğrusu bir tane dr la başlayıp doğuma kadar onunla devam etmek istiyorum ama,hadi bakalım hayırlısı.

hu huuuu kızlar nereye kayboldunuzzz

Kahvaltı yapmaya gittik biz

doktor bıze kalp atısını duyuncaya kadar esınden uzak dur dedı kardes olun dedı sızde durumlar nasıl

Eşim kesinlikle yapmayalım diyo. Bende soğumasını da istemiyorum. Bakalım doktorumuz ne diyecek salıya kadar biz de bişe yapmayız

Tatlım inşallah sende salı günü kuzunu göreceksin hayırlısıyla :))

İnşallaaaaaaaahhhh

ben Antalyanın bir ilçesindenim sen de mi Antalyadasın.

ben varım,FİNİKEDEN.sen neredesin?

Evet canım ben Kemerdeyim. seninle de uzağız ama

kızlar Antalya da hangi hastane ya da dr u tavsiye ediyorsunuz.hafta içi ya da öbür hafta sonu kontrole gideceğiz.

ben antalyaya mı gitsem yoksa kemerdeki hastaneye mi gitsem bilemedim.daha doğrusu bir tane dr la başlayıp doğuma kadar onunla devam etmek istiyorum ama,hadi bakalım hayırlısı.

Canım ben de senin gibi düşünüyorum bir doktorla başlayıp hep onla devam etmek. Biz Konyaaltı tıp daki Cahit BOZYEL'e gitcez. Onu duymuştum. Yanlız hastane küçük kafamda soru işaretleri var. Salı günü hepsini öğrencem doğum masraf hepsini konuşcaz. Kafamıza uymazsa 1 ay sonraki için araştırıp adamakıllı bi doktor buluruz. Ben de Kemer Anadolu Hastanesi'ni düşünmüştüm ama canım aklıma şu geliyo. Allah korusun doğum sırasında ani bişey olursa merkeze yakın olmak da fayda var sonuçta ihtisas ve ünv hastanesine yakın oluruz. Sen kimi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…