sorma canım ya az önce öksurdum nasıl acıdı kasıgm ama hemen gecıyo insn korkuyo ya bebek zıplıyodur hapsırıp öksurunce
zıplayan mercimekler
[sıze=3]
Kız valla bişey hissetmiyorum kiiii o yüzden korkuyorum da ne bulantı ne kasık ağrısı hiç bişe yok[/sıze]
doktor bıze kalp atısını duyuncaya kadar esınden uzak dur dedı kardes olun dedısızde durumlar nasıl
canım işte doldurduğun yaşına marttan sonra doğduysan 1 ekliyorsun 26 ya bakıosun eğer ocak şubat doğumluysan 2 ekleyip 27 ye bakıosunyani çin takvimine göre kaç yaşında olduunu bulman lasım önce :)
doktor bıze kalp atısını duyuncaya kadar esınden uzak dur dedı kardes olun dedısızde durumlar nasıl
Canımmm çok sevindimmmm. Merakla açtım sayfayı zaten. iyi haberlerini aldık çok şükür
Oyyy yerim ben o fasulyeyi. Teyzesi bize de dua et. Elimde sadece hcg testi ve çift çıkan idrar testim var. Hiç bişe hissetmiyorum. Salı günü randevumuz var
Sibelciğim ne olur bana Antalya da olduğunu söyle 07 gördüm sankiiiii
Bu arada doktorumu aradım hemşire bunları istedi: Hemogram, TSH, Serbest t3, serbest t4, HBSAG, Toksoplazma IGM, CMVIGM, Rubella IGM:44:
Antalya'dan hamiş var mı aramızda kızlarrr
Merhaba bende geçen hafta kalp atışını gördüm ve duydum (6+1 günlükken) ama yinede 8. Haftaya kadar iliski olmasın dedi
Tühhh keşke daha yakın olsaydık ben Kemerdeyim canımAntalayaya yeni tayin olduk o yüzden çok bilmiyorum buraları
hu huuuu kızlar nereye kayboldunuzzz
Tatlım inşallah sende salı günü kuzunu göreceksin hayırlısıyla :))
ben Antalyanın bir ilçesindenim sen de mi Antalyadasın.
ben varım,FİNİKEDEN.sen neredesin?
Kahvaltı yapmaya gittik biz
afıyet olsun canım yarasın bebışe bız bu saate kadar duramıyoruz canım ya bızımde meyve zamanımız geldı
ben antalyaya mı gitsem yoksa kemerdeki hastaneye mi gitsem bilemedim.daha doğrusu bir tane dr la başlayıp doğuma kadar onunla devam etmek istiyorum ama,hadi bakalım hayırlısı.
Kahvaltı yapmaya gittik biz
afıyet olsun canım yarasın bebışe bız bu saate kadar duramıyoruz canım ya bızımde meyve zamanımız geldı
Teşekkür ederiz teyzesiSabah 10.30 gibi kalktım dün gece balık yedik diye sütümü içmedim,sabah içtim pekmezli, o tok tuttu beni sonrada kahvaltı, bu saate kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?