Canım ben de senin gibi düşünüyorum bir doktorla başlayıp hep onla devam etmek. Biz Konyaaltı tıp daki Cahit BOZYEL'e gitcez. Onu duymuştum. Yanlız hastane küçük kafamda soru işaretleri var. Salı günü hepsini öğrencem doğum masraf hepsini konuşcaz. Kafamıza uymazsa 1 ay sonraki için araştırıp adamakıllı bi doktor buluruz. Ben de Kemer Anadolu Hastanesi'ni düşünmüştüm ama canım aklıma şu geliyo. Allah korusun doğum sırasında ani bişey olursa merkeze yakın olmak da fayda var sonuçta ihtisas ve ünv hastanesine yakın oluruz. Sen kimi düşünüyorsun
bızde 8.haftada olmus olacagiz canim 1 hafta sonra bakalim doktor ne diyecek.gozun aydin bu arada
ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama,ilk çocuğum normal doğumla oldu,bu da öyle olursa bir kaç gün önceden gitmem gerekecek antalyaya,başkasının evinde de hiiiiççç rahat edemem ben,o yüzden kemer daha yakın diye orayı mı tercih etsek acaba diye düşündük.anadolu hastanesinde hangi dru düşünüyorsun.sen öğren bakalım Cahit BOZYEL'in hastenesindeki doğum masrafını falan bana da bildir olur mu?bu işler aceleye gelmiyor,8. ayına kadar dr değiştirenler var.ama burada bir arkadaşım şifa hastanesine gitmişti hep,ama drun adını unttum,çok memnun kalmıştı.
Seninle aynı zamanda dünyaya gelecek meleklerimiz Allah'ın izniylebenimde Cumartesi randevum var 8+1 olacağız .sen kalp atışlarını duydun mu canım Yada bebişî görebildin mi
kızlarr zaten kanamanız ve rısklı gurbdansanız ılıskıyı onermıyor doktorlar ılk 3 ay ve son 3 ay
benm lekelenmem geldı dr yakınlasma olmasın dedı ölümüne kankayızzzzzz eşimle
kızlarr zaten kanamanız ve rısklı gurbdansanız ılıskıyı onermıyor doktorlar ılk 3 ay ve son 3 ay
Teşekkür ederiz teyzesiSabah 10.30 gibi kalktım dün gece balık yedik diye sütümü içmedim,sabah içtim pekmezli, o tok tuttu beni sonrada kahvaltı, bu saate kaldım.
anladım canım ben sutu pekmezlı yada ballı içemıyorum canım ya ama balla cevızı tavsıye ederım çok güzel oluyo
canim ben doktora gittigimde 5+6 idik 2 hafta sonra randevu verdi doktor sadece keseyi godruk ozaman 7+9 olacagiz iste kalp atsini ve bebisi goruruz insallah gecmedi su haftalar
offf soylenırmı bılmıyorum ama canım devamlı ekşiiiiiiiiiii istıyorrrrrrrrr erikas ermeler var mi kizlar istahsizlktan olecem ben
crıone jel benım kestı canım hemde 1 gun oldu lekenenmem o gun cok agladımmm hemen dr kostumBenimde kahverengi lekelenmem var cnm hatta hiç ilişki olmadığı halde kesilmiyordoktor normal diyor ama ben cok tedîrginim o kadar ilaç kullanıyorum 1 kezde iğne oldum yinede kesilmiyor
canim bende yok ama 8.hftaya kadar kanka olun dedi
Aynen hem kendini hem kalp atışını duyarsın gittiğindeharika bîr duygu o zaman inanmıştım gerçekten hamiş olduğuma
anladım canım ben sutu pekmezlı yada ballı içemıyorum canım ya ama balla cevızı tavsıye ederım çok güzel oluyo
ooo evet güzel olur. Canım aslında az önce bi arkadaşla konuştum pekmezli süt sakın içme dedi. Çünkü sütteki demiri ölüdürüyormuş. Biz geçen sene Hakkaride görev yapmıştık oranın balı meşhur. Duyar duymaz hemen ordan bal istedik. Bundan sonra ballı süt içerim. zaten balı da çok seviyorum
offf soylenırmı bılmıyorum ama canım devamlı ekşiiiiiiiiiii istıyorrrrrrrrr erikbızım burdakı manavlarda bulamadık babamla eşim baska yerden alcaklarrrrrrr
crıone jel benım kestı canım hemde 1 gun oldu lekenenmem o gun cok agladımmm hemen dr kostum
crıone jelı 2 ye cıkardı allahıma sukur olsun suan hıc yok
zuzummmmm olunnnn sızde canımmmmmben ılk 3 ay ve son 3 ay bılıyorummmmmm
eşim bana bazen dıyorrr kanka nabr iyilik hacı senden nbr dıom gecınıp gıdıyoruzz
ooo evet güzel olur. Canım aslında az önce bi arkadaşla konuştum pekmezli süt sakın içme dedi. Çünkü sütteki demiri ölüdürüyormuş. Biz geçen sene Hakkaride görev yapmıştık oranın balı meşhur. Duyar duymaz hemen ordan bal istedik. Bundan sonra ballı süt içerim. zaten balı da çok seviyorum
hı anladım canım bende balı cok severım ama sute karıştırmıyorum sutu sade içiyorum artık cevızıde bala batırıp yedım cok sevdım bebegımde bayıldı belkı sende seversın dene istersen kavanozdakı bballar degılde kovandan petegıyle cıkanlara bayılıyorum ya
Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri var 2 farklı doktorada söyledim muayene ettiler düşecek gibi durmuyor diyorlarama akıntım geçmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?