2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama,ilk çocuğum normal doğumla oldu,bu da öyle olursa bir kaç gün önceden gitmem gerekecek antalyaya,başkasının evinde de hiiiiççç rahat edemem ben,o yüzden kemer daha yakın diye orayı mı tercih etsek acaba diye düşündük.anadolu hastanesinde hangi dru düşünüyorsun.sen öğren bakalım Cahit BOZYEL'in hastenesindeki doğum masrafını falan bana da bildir olur mu?bu işler aceleye gelmiyor,8. ayına kadar dr değiştirenler var.ama burada bir arkadaşım şifa hastanesine gitmişti hep,ama drun adını unttum,çok memnun kalmıştı.

kızlarr zaten kanamanız ve rısklı gurbdansanız ılıskıyı onermıyor doktorlar ılk 3 ay ve son 3 ay
benm lekelenmem geldı dr yakınlasma olmasın dedı ölümüne kankayızzzzzz eşimle

Canım evet inşallah ben de normal doğum düşünüyorum. Kemer anadolu hastanesini hiç bilmiyorum doktorlar hakkkında da bir fikrim yok. Ama ben araştırdıkça sana yazarım canım sen de bana yaz. Ama benim için konyaaltında olması önemli. Çünkü yakın olması lazım o yüzden ya Olimpos ya da dediğim gibi Konyaaltı tıp olacak

Seninle aynı zamanda dünyaya gelecek meleklerimiz Allah'ın izniyle benimde Cumartesi randevum var 8+1 olacağız .sen kalp atışlarını duydun mu canım Yada bebişî görebildin mi

canim ben doktora gittigimde 5+6 idik 2 hafta sonra randevu verdi doktor sadece keseyi godruk ozaman 7+9 olacagiz iste kalp atsini ve bebisi goruruz insallah gecmedi su haftalar

kızlarr zaten kanamanız ve rısklı gurbdansanız ılıskıyı onermıyor doktorlar ılk 3 ay ve son 3 ay
benm lekelenmem geldı dr yakınlasma olmasın dedı ölümüne kankayızzzzzz eşimle

Benimde kahverengi lekelenmem var cnm hatta hiç ilişki olmadığı halde kesilmiyor doktor normal diyor ama ben cok tedîrginim o kadar ilaç kullanıyorum 1 kezde iğne oldum yinede kesilmiyor

canim ben doktora gittigimde 5+6 idik 2 hafta sonra randevu verdi doktor sadece keseyi godruk ozaman 7+9 olacagiz iste kalp atsini ve bebisi goruruz insallah gecmedi su haftalar

Aynen hem kendini hem kalp atışını duyarsın gittiğinde harika bîr duygu o zaman inanmıştım gerçekten hamiş olduğuma

...... ayyy 2 sefer gıtmıssssssss alıntım

Son düzenleme:
as ermeler var mi kizlar istahsizlktan olecem ben
offf soylenırmı bılmıyorum ama canım devamlı ekşiiiiiiiiiii istıyorrrrrrrrr erik bızım burdakı manavlarda bulamadık babamla eşim baska yerden alcaklarrrrrrr
Benimde kahverengi lekelenmem var cnm hatta hiç ilişki olmadığı halde kesilmiyor doktor normal diyor ama ben cok tedîrginim o kadar ilaç kullanıyorum 1 kezde iğne oldum yinede kesilmiyor
crıone jel benım kestı canım hemde 1 gun oldu lekenenmem o gun cok agladımmm hemen dr kostum
crıone jelı 2 ye cıkardı allahıma sukur olsun suan hıc yok

canim bende yok ama 8.hftaya kadar kanka olun dedi

zuzummmmm olunnnn sızde canımmmmm ben ılk 3 ay ve son 3 ay bılıyorummmmmm
eşim bana bazen dıyorrr kanka nabr iyilik hacı senden nbr dıom gecınıp gıdıyoruzz

Canım olimpos hastanesinde Dr. Şerife Serap TİRYAKİ var onu da övüyorlar. Hem olimposun 24 saat laboratuvarı bile var. Belki diğer ay da ona giderim ve kararımı veririm:44:

Aynen hem kendini hem kalp atışını duyarsın gittiğinde harika bîr duygu o zaman inanmıştım gerçekten hamiş olduğuma

hayalım avatarına cok guldum yaaaaaaaa çokkkkkkkkk güzelllllllllll tüpmü sızınn canımmm benmde asılama

Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri var 2 farklı doktorada söyledim muayene ettiler düşecek gibi durmuyor diyorlar ama akıntım geçmiyor işte

merhaba kızlarrr...

hepimize hayırlı ugurlu olsun bendee katıldım aranıza.. benim sat 4 subat yani 5+5 perşembe dr gittim vajinal ultrasnd ile baktı.. minicik bi kesemiz varr beta 1958 idi ozaman. haftaya tekrar gel dedi.. ben cok korkuyorum kızlar yaa bebegi bi görüp kalp atışını duysamm rahatlıcam sanırım günler geçmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…