selamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)
acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?
Aynen öyle bende severim hareketli parçaları metro ve numberone açıktır bizim evdede kolay gelsin
acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?
evet aynıyız seninleee
canım ben ilk başlarda bi demir hapı kullanmıştım o zaman böyle olmuştum şimdi kullanmıyorum ama sanki açlıktan eklemlerim titriyobide canım pek bişeyde istemiyo bakalım akşamı nasıl edicez nerdeyse saat başı bişey yiyorum sabah 6 dan beri
benim doktorum tek kullanımlık miko penotran fitil veriyor bi önceki hamileliktede bundada kullandım gece yatmadan kullanıyorsun ertesi güne kadar temizleniyor
canım puffy abla sirkeli sudan bahsediyordu emin değilim ama filiz bilir o da oldu geçende.
Ona da söyledim senin de aklında olsun. Bi ara bende de aşırı mantar olurdu. Doktorum bana dediki her idrar yaptığında yıkıyomusun diye.ben de evet dedim. Aslında her idrar yapmamıza yıkamamamız gerekirmiş çünkü idrarın içinde de o bölgeyi koruyon yararlı bakteriler varmış, peçeteye silmen yeterli çok sık yıkama dedi bana. yaptım hakikaten 4 yıldır hiç olmadım
Bayanlar merhaba,
Size bir soru sormak istiyorum,aranizda catlak kremi vs kullanan var mi? Henuz bir catlagim yok ama olur diye cok endiseleniyorum,doktor kontrolune daha da var onceki gidisimde sormustum 4. aydan sonra demisti,size sormak istedim herhangi bir urunu kullanip memnun kalan,tavsiye edebilecek birisi var mi?
Ben daha önce de foruma yazmıştım.Aktardan buğday yağı,kakoa yağı ve tatlı badem yağı alıp bir şişede karıştırdım. Akşamları yatmadan onu sürüyorum 2 gündür başladım kullanmaya,tecrübeli annelerin tavsiyesi buydu.Arkadaşlar başka ne kullanıyor bilmiyorum.
İste o kasinmalar filan catlagin ilk habercisiymis,kilo aldikca deri geriliyo ve catlayacagi yerde karincalanma gibi kasinti oluyomus benimde gobegim kasiniyo,tesekkur ederim onerin icin 2 kremi de arastiricam
ben de çatlak kremi olarak lierac ı duymuştum ..onu aldım...kullanmaya başladım ..inş. çok çatlamam:)))
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
Teşekkürler cınımnevresimleri değiştirdim yumuşatıcı mis gibi kokuyo ohhhh Bugün çok enerjiğim değerlendirmek lazım
doktordan güzel haberlerle gelen cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun inşallah bebcikleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel rabbim :)
gurbetgüzeli inşallah sende en yakın zamanda sağlıklı bir ikinci evlada sahip olursun dualarımız seninle inşallah olacak..
madamtusot hiçbirşey geçirmedi diyosun:18::18:ay böle giderse çok kötü yahu ..sen neler kullanmıştın acaba
Sağol canım kendim çaldım kendim dinledim zatenaçtım metro fm i ordan devam iş yaparken iyi oluyo
hareketli şarkılar
Bende de oluyo bazen önceden daha sık oluyordu.E kolay değil 2 kişiyiz artık
Valla ben gece boyu yarım 1 litre arası su içip,tuvalet bekliyorum.Sabah ta dediğin gibi 6-7 de çok acıkmış olarak uyanıyorum.Bişeyler atıştırıp tekrar yatıyorum. Bi süredir sabah ve gece açlığı bende de başladı.
akşama kadar böyle giderse 1 yada 2 kilo garanti bence .allahım şu günler çabucak geçsede hem biz hemde bebişler rahatlasa.canım sen hareket falan hissediyormusun bende bir kaç gündür sanki kalp atımı gibi ara ara pıtpıtlar oluyo acaba gazmı bebişmi kendimi dinlemekten kafayı yiyicem şu perşembe gelsede görsem artık bebişimi.
biraz önce geldim doktordan bebeğimi gördüm büyümüş kocaman olmuş da yüz üstü yatmaya başlamış bile :))) veee en sonunda öğrendik cinsiyeti erkek dedi doktor :)) 3 lü tarama için kan verdim diğer şeyler için normal dedi gelişimine falan. 2 hafta sonası için ayrıntılı ultrason için gün verdi haftaya pazarteside 3 lü testin sonuçlarını göstereceim inşallah güzel olur :)) hemen eşimi aradım havalara uçtu tabi oğlum oğlum deyip duruyor bi saattir :)))
MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah
Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):
canım ya evet sirkeli su yapmaya başladım bende :)ama sanırım benim kullandığım antibiyotikten kaynaklı oldu zararlı bakteriler giderken yararlılarda gidiyor sanırsam :)
biraz önce geldim doktordan bebeğimi gördüm büyümüş kocaman olmuş da yüz üstü yatmaya başlamış bile :))) veee en sonunda öğrendik cinsiyeti erkek dedi doktor :)) 3 lü tarama için kan verdim diğer şeyler için normal dedi gelişimine falan. 2 hafta sonası için ayrıntılı ultrason için gün verdi haftaya pazarteside 3 lü testin sonuçlarını göstereceim inşallah güzel olur :)) hemen eşimi aradım havalara uçtu tabi oğlum oğlum deyip duruyor bi saattir :)))
MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah
Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):
Biz yünleri yeni kaldırdık elyafa geçtikBen pike takımı serdim çok sıcak burası nevresimelr eylül ekime kadar kalktı :)
bebiş büyüdüde doymuyomu artık diosun
demek hepimizde olağan bişey bu bebişler sağlıklı olsunda artık yiyicez yapıcak bişey yok
sorma yaaa en azıdnan kalorisi az şeyler yemeye çalışıyorum ama içten içe tatlı kemiriyo heryerimiii bugün bana akşam olmaz yemekten kalktım ama açımmm
canım hayırlı olsun oğluşunnnnnn
diğer doktordan gelen cinsiyet oğrenen annişler hepinize hayırlı olsun kızçeleriniz oğluşlarınızzz
canım bende aradım o topiği hatırlayamadım kızlarrr bi bakın alışveriş topiğimizi bi libk atın ya, canım olmadı buraya yüklesoz verdim diye eve geldım resımlrı cektım nereye yuklıcez
aynen ya bende bu 3 marka arasında kaldım, henüz hiçbişey almadım koyacak yerim yok, en çok da chicco nun ürünleri hoşuma gidiyor görsel olarak zevkime uygun. Piere cardin'in biraz ciddi bir tarzı var , kraftta öyle sade duruyor kalite olarak hangisi kaliteli canlı olarak görmedim :))) herhalde en pahalısı hangisiyse o kalitelidirBebek arabası , mama sandalyesi gibi şeyler ancak 6 aydan sonra kullanılır sonra alıyım diyordum ben de ama belki de aldıgımızla kalcaz bebek doğduktan sonra alışverişe gidebilir miyiz hiç bilmiyorum , yada birileri ben de var bunu kullan diyebilir temiz kullanıldıysa olabilir ama hevesliyiz ya şimdi yepyeni gıcır gıcır olsun diye aman bilemiyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?