2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim doktorum tek kullanımlık miko penotran fitil veriyor bi önceki hamileliktede bundada kullandım gece yatmadan kullanıyorsun ertesi güne kadar temizleniyor

canım puffy abla sirkeli sudan bahsediyordu emin değilim ama filiz bilir o da oldu geçende.
Ona da söyledim senin de aklında olsun. Bi ara bende de aşırı mantar olurdu. Doktorum bana dediki her idrar yaptığında yıkıyomusun diye.ben de evet dedim. Aslında her idrar yapmamıza yıkamamamız gerekirmiş çünkü idrarın içinde de o bölgeyi koruyon yararlı bakteriler varmış, peçeteye silmen yeterli çok sık yıkama dedi bana. yaptım hakikaten 4 yıldır hiç olmadım

akşama kadar böyle giderse 1 yada 2 kilo garanti bence .allahım şu günler çabucak geçsede hem biz hemde bebişler rahatlasa.canım sen hareket falan hissediyormusun bende bir kaç gündür sanki kalp atımı gibi ara ara pıtpıtlar oluyo acaba gazmı bebişmi kendimi dinlemekten kafayı yiyicem şu perşembe gelsede görsem artık bebişimi.

benim doktorum tek kullanımlık miko penotran fitil veriyor bi önceki hamileliktede bundada kullandım gece yatmadan kullanıyorsun ertesi güne kadar temizleniyor

çok teşekkür ederimm canımm..ya hiç başıma gelmeyen şeyler bu hamilelikte bir bir çıkıyor anlamadım gitti

slm kızlar
dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış kanama alanımda geçmiş
ama hala cinsiyeti öğrenemedik gene arkası dönüktü sıpanın
ben 1 kilo aldım die seviniyordum ama kv.deki tartı yanlışmış meger
doktorda aynı kiloda çıktım doktor çok memnun bu durumdan ama ben hiç değilim
rutin kan tahlilleri istedi,ayrıntılı için perinataloğa yönlendirdi 19.haftaya gün aldık
bize 3 lü test yapılmıycak ztn kandan fetal karyotipleme yaptırmıştık
bide bulantılarım geçti die 3 gün sevindim ya geri geldiler sabah gene çıkardım
hapıda almıştım acaba o da mı çıktı tekrar almak gerekirmi bilemedim????
corasprinide kanama olunca kesmişti onuda artık hiç alma dedi 1 ilaç azaldı

canım ya evet sirkeli su yapmaya başladım bende :)ama sanırım benim kullandığım antibiyotikten kaynaklı oldu zararlı bakteriler giderken yararlılarda gidiyor sanırsam :)

biraz önce geldim doktordan bebeğimi gördüm büyümüş kocaman olmuş da yüz üstü yatmaya başlamış bile :))) veee en sonunda öğrendik cinsiyeti erkek dedi doktor :)) 3 lü tarama için kan verdim diğer şeyler için normal dedi gelişimine falan. 2 hafta sonası için ayrıntılı ultrason için gün verdi haftaya pazarteside 3 lü testin sonuçlarını göstereceim inşallah güzel olur :)) hemen eşimi aradım havalara uçtu tabi oğlum oğlum deyip duruyor bi saattir :)))

canım bana da doktor 3. aydan sonra dedi
ben lierac kullanıyorum 1 haftadır.
ondan önce çok popom kaşınıyordu, meğer bir baktım çatlamış
hemen lierac'a başladım.

ben de susam yağı kullanacağım lieracın yanına ek. birini sabah birini akşam kullanırım diyorum

İste o kasinmalar filan catlagin ilk habercisiymis,kilo aldikca deri geriliyo ve catlayacagi yerde karincalanma gibi kasinti oluyomus benimde gobegim kasiniyo,tesekkur ederim onerin icin 2 kremi de arastiricam

benim popom çok kaşınıyordu, valla 2-3 güne çatlamış

ben de çatlak kremi olarak lierac ı duymuştum ..onu aldım...kullanmaya başladım ..inş. çok çatlamam:)))

bende aynı canım. aynen inş. çok çatlamayız :)

valla benim hiçbirşey geçirmedi, hala var.

MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah

Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):

doktordan güzel haberlerle gelen cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun inşallah bebcikleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel rabbim :)
gurbetgüzeli inşallah sende en yakın zamanda sağlıklı bir ikinci evlada sahip olursun dualarımız seninle inşallah olacak..

madamtusot hiçbirşey geçirmedi diyosun:18::18:ay böle giderse çok kötü yahu ..sen neler kullanmıştın acaba

idrar yolu enfek.için morunol muydu adını hatırlamıyorum toz suda eritip içiyosun,
sonra bebekler için verilen antibiyotik vardı adı neydi ya ay hepsini unuttum valla, en hafifi dedi onu kullanmıştım geçmeyince amoklavin vereceğim dedi.
geçmedi ama ben sonra bulantılardan ilaç içemedim

Sağol canım kendim çaldım kendim dinledim zaten açtım metro fm i ordan devam iş yaparken iyi oluyo
hareketli şarkılar

Bende de oluyo bazen önceden daha sık oluyordu.E kolay değil 2 kişiyiz artık

bebiş büyüdüde doymuyomu artık diosun

demek hepimizde olağan bişey bu bebişler sağlıklı olsunda artık yiyicez yapıcak bişey yok

sorma yaaa en azıdnan kalorisi az şeyler yemeye çalışıyorum ama içten içe tatlı kemiriyo heryerimiii bugün bana akşam olmaz yemekten kalktım ama açımmm

canım hayırlı olsun oğluşunnnnnn

diğer doktordan gelen cinsiyet oğrenen annişler hepinize hayırlı olsun kızçeleriniz oğluşlarınızzz

canımmm sagolasınn... Allahım inş gönlündeki gibi nasip etsin en kısa zamandaa. hayırlı haberlerinle sevinelim burda. cogul gebelik geçirenlerin tekrar yasaması yüksek olasılık diyorlar. bu sefer sağlıkla kucağına alacağın ikizlerin olsun inş..

canım ya evet sirkeli su yapmaya başladım bende :)ama sanırım benim kullandığım antibiyotikten kaynaklı oldu zararlı bakteriler giderken yararlılarda gidiyor sanırsam :)

Antibiyotik mantar yaparmış öyle dr söylemişti.

Hayırlı olsun

İkiside mi ikizmiş, desene seni cennette 4 tane melek bekliycek , canım inşallah şimdide ikizleirn olur valla her duamda snei de söylüyorum Allah bana hatırlatıyo ddemek ki adını

Ben pike takımı serdim çok sıcak burası nevresimelr eylül ekime kadar kalktı :)
Biz yünleri yeni kaldırdık elyafa geçtik ben üşürüm

aynen öyle

soz verdim diye eve geldım resımlrı cektım nereye yuklıcez
canım bende aradım o topiği hatırlayamadım kızlarrr bi bakın alışveriş topiğimizi bi libk atın ya, canım olmadı buraya yükle arkadaş bu devirde sözüne sadık olan kaç kişi kaldı yaaa muck

canım benim eski ev arkadaşımın kaynının bebe dükkanı vardı bir kaç sene kullanılıyo almışken iyi birşey al dedi ben videolardada baktım bazısının malzemesi dandik , o arkadaşım en iyisi chicco dur dedi , iş yerindeki oda arkadaşım kızına pierre cardin kullanmış 4 yaşına kadar kullandı dedi fiyat olarak chicco az daha pahalı bende bunu aldım kraftıda incelemiştik titreşimli daha ucuzda sallanan özelliklisi 300 küsür oda belki 10-20 lira oynar tabi sitelerde olmazsa onu alacaktım bunu buldum rengide tam istediğim olunca yapıştım resmen

Belki dediğin gibi vakitte bulamaycaz ama ben acillerin peşindeyim açıkçası sırf doğuma kadar bir kısmını ödemiş olurum diye aldım bunuda ilke bebenin sitesinden aldım antalyadakiler belki mağazasından daha uygunada alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…