2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bilgecebuk aldıgı cicilerin resimlerini ekliycekte, kasım annelerinin bebeklerine aldıkları ciciler topiğini bulamadım bi link atıverirmisiniz

hamilelikte mantar oluyormuş genelde.ben de gecen carsamba gittiğimde vajinal fitil vardi doktor gyno lomexin diye. bi de krem verdi ama kreme gerek bile kalmıyor hemen geçiriyor fitil.geçmiş olsun..

canım hareketlerini sormuşsun evet bende hissediyorum hani gözün seğirir atar ya onun gibi oluyo birde geçen balık gibi kaydı içimden kuzummmm artık bi kaç haftaya iyice netleşir hareketleriiii

Ben de çarşıdan beğenip nette aynı markanın uygunu varsa o şekilde almayı düşünüyorum, haklısın birazını alıp aradan çıkarmak maddi açıdan da iyi olur, sen al al koy benim yerim yok malesef:44:

işe gecıyorum ordan atarım 15 dak sonra

canım doktorunu arasan bana ılk hamılelıgımden sonra olmustu kurtajdan sonra fıtılle krem vermıstı.fıtılbıraz sakıncalı olabılıyormus ama kremı bır sor ıstersen ılk 3 ay cıktıysa doktor rahatlıkla onerıyormus.sımdı sım verırım yanlıs olur allah korusun en ıyısını doktorun bılır

hamilelikte mantar oluyormuş genelde.ben de gecen carsamba gittiğimde vajinal fitil vardi doktor gyno lomexin diye. bi de krem verdi ama kreme gerek bile kalmıyor hemen geçiriyor fitil.geçmiş olsun..

çok saol canım evet çok sık oluyormuş gebelikte ya allah başka dert vermesin inşallah ..

arkadaşlar 2 konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum paylaşırsanız sevinirim

1- salonumuz epey geniş 6 m2 yün halı kullanıyorum ama temizliği çok zor açık renk olduğundan 2 ayda 1 yıkamaya vermem gerekiyor elle silmeyle temizlenmiyor çırpmaya kalksam tek başıma imkansız ve sıkıntı oluyor , bana hafif çırpılabilen kullanışlı temizliği kolay bi öneriniz varmı marka model nerde bulabilirim

2.allah izin verirse erkek evladımız olacak inş. ismini kaan istiyoruz kaan ismi hakkında olumsuz duyumlarınız varmı yoksa kaanın yanına uygun bir isim öneriniz varmı kzımızın adı elif alya , buda kaan .... istiyoruz uymuyor bi türlü en azından kardeşiyle uyumlu olmasada kaanaın yanına yakışacak isim öneriniz varmı şimdidien çokkkk teşekkür ederim...

slm Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum yarın doktor kontrolüm var umarım bir problem çıkmaz

Hızınıza yetişemedim valla gobişleri gördüm ne güzeller öyle :) kıskandım valla sizi biz halen çekemedik çok uyuşuk olduk galiba

asyacım canım hiç bir problem yoktu neden böyle oldu anlayamadım. şükür atlatmışsın inşallah sonuçlarında çok güzel çıkar moralini bozma emi. dinlen bol bol öpüyoruz sizi

geçmiş olsun canımm...

selaycımm sanada çok geçmiş olsun canım. yarın benimde randevum var bakalım ne dicek doktorumuz.

bu arada kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. rabbim gelinliklerini damatlıklarınıda göstersin inşallah :)

aaaa bide az daha kaçırıyordum puffy ablamın kızımı geliyormus benmi yanlış okudum

slm Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorum yarın doktor kontrolüm var umarım bir problem çıkmaz

Hoş geldin aramıza.Ben de bişeyler hissediyorum ama benden mi geliyo bebeişten mi ayırt edemiyorum hareketler,daha erken sanırım.

ben hıc bılmıyorum yaaa haroşa ancak şişle okadar ama annem yapar artık napalımmm

kız ben kendı kendıme eklemem kı karıstırdım demekkı senın ısımle baska bırını
ok duzeltırım SIMDI BAKTIM BEREN34 OY KULLANMIS ERKEK DIYE SEN SANMISIM HAAHA

evet var canım eklerım senıde ok
canım beni silmemişsiniz ama muhtemel doğum tarihim biraz öne alınmıştı benim sana söylemeyi unuttum,21 kasım yerine 15 kasım olacak müsait bir zamanında düzeltebilir misin.
nıe sılelım kı? tamam canım duzeltırım
oyy yerım onu yerrr tamam canımmmmm eklerımm maşallahh gonlune gore olduuuuuuu
canım ben keterol kullanıyrodum bıde travazolmuydu neydı ole bıseydı keterol kestı kasıntımı sukur

Son düzenleme:

hadi bakalım son gnümüzz. yarın hemen cepten yazarım belli olunca. okdar herycanlıyım ki... diğer sıpada belli etseydi kendini. bnim de bugün ilginç garip ağrılarım var bianlık sancı gibi giriyor. bende yarın gitcem diye aramadım doktorumu. sende bugün dinln iyice nasılsa benim gibi işte değilsin. inş. yattıkça geçer. gerçi oğluşun varken nasıl yatabilirsin blmiyorum ama

allah razı olsun cnm. rabbim en yakın zamanda sana da bir ev nasip etsin. hrkese dua ediyorum rabbim herkesi ev sahibi etsn.

ilke bebeden alıcam 18 cm lik boyu 59 lira
25 cm lik boyu 75 lira

ya çok merak ettim kuzuyu. linki varsa atsana belki bende alrım. buarada cnm seninde ikiz die sana sorayım; beşik nası bişi alacaksın. ikiz için olnlardan mı? yoksa ayrı ayrı 2tane mi

asyacım yeni gördüm. dua ediyorum senin için. ama bnce bişi çıkmıcak allahın izniyle. sen yüreğini ferah tut.rabbim büyük. o ne derse o olur.

ya ne kayınvaldeler var yaaaaaaaa. çook kıskanıyorumm. benim bırak bişi almayı arayıp sormuyo bile torunlar nasıl herşey yolundamı diye. kıymetini bil valla

offffffff süpermişşş buu yaaaaaaaa ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk valla gözlerim yaşarıyor böyle yetenekleri gördükçeeeee. sizlerle gurur duyuyorumm. zaten puffynin olduğu topiğe de böyle yetenekler yakışırrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 722872

ayyyyyyy çokkk tatlıu demiiiii

Son 2 ay patlıycakmış gibi duruyor göbeği, gerçekten şimdi düşündüm de 7 aylıkken herbirşeyini hazır etmek lazım , son aylarda alışverişe falan çıkılmaz :26:

Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…