selamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)
acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?
canım benim eski ev arkadaşımın kaynının bebe dükkanı vardı bir kaç sene kullanılıyo almışken iyi birşey al dedi ben videolardada baktım bazısının malzemesi dandik , o arkadaşım en iyisi chicco dur dedi , iş yerindeki oda arkadaşım kızına pierre cardin kullanmış 4 yaşına kadar kullandı dedi fiyat olarak chicco az daha pahalı bende bunu aldım kraftıda incelemiştik titreşimli daha ucuzda sallanan özelliklisi 300 küsür oda belki 10-20 lira oynar tabi sitelerde olmazsa onu alacaktım bunu buldum rengide tam istediğim olunca yapıştım resmen
Belki dediğin gibi vakitte bulamaycaz ama ben acillerin peşindeyim açıkçası sırf doğuma kadar bir kısmını ödemiş olurum diye aldım bunuda ilke bebenin sitesinden aldım antalyadakiler belki mağazasından daha uygunada alabilir
işe gecıyorum ordan atarım 15 dak sonra
işe gecıyorum ordan atarım 15 dak sonra
selamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)
acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?
hamilelikte mantar oluyormuş genelde.ben de gecen carsamba gittiğimde vajinal fitil vardi doktor gyno lomexin diye. bi de krem verdi ama kreme gerek bile kalmıyor hemen geçiriyor fitil.geçmiş olsun..
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.
geçmiş olsun canımm...kızlar hafta sonu foruma hiç bakamadım...evimi taşımıştım..anneciğimin üst katına:))) tabi herkes taşınma telaşındayken bende diş ağrısıyla cebelleştim..diş ağrısı demeyeyim de diş eti ağrısı...ağzımda bir sürü aft çıktı( dişlerim kaplama olduğundan nasıl şişti anlatamam deli gibi zonkluyor nasıl kanıyor ( dişçime gideceğim bu akşam...yani antibiyotik verecek bana..telefonda gel bi bnakalım ...sana demiştim ben niye önce gelmedin..bu diş eti iltihabı erken doğuma bile sebep olur dedi...korktum ( bu akşam yine yoğun bi telefon trafiği bekleyecek beni..dişçiye git ilaç al eve git kadın doğum uzmanına sor ( bugün doktorumun asistanını aradım oda dişçiye gidin bi ialçları yazsın sonra lütfen kullanmayın kullanmadan arayın dedi....eşimde sen ilaç kullanmaya yer arıyosun hap içmeyi özlemişsin dedi (((....kendi kendinede geçmiyor işte çok ağrıyor ya..çenemin altındaki bezeler bile şişti o kadar olur:'(((
selam kizlar , gecmise bakamadim ,insallah herkesler iyidir..
geceden beri cok kötü bel agrisi cekiyorum be birde calismam gerekiyor.. Agri kesici aldim geceden beri almamistim ama artik dayanamiyacagim sirtima karnima bacagima her yanima vuruyor sanki agri ...
1 parecetomol ictim insallah biraz dindirir agrimi..
yarin randevum var eger randevum cok sonra olsaydi doktoru arayim bugun gelebilirmiyim diyecektim...
slm Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim ama ben daha hiç bir şey hissetmiyorumyarın doktor kontrolüm var umarım bir problem çıkmaz
ben hıc bılmıyorum yaaafilizcimm sorma bende şişle bişey öremiyorum sadece düz haroşa örebiliyorumm :)) yani yelek örmeye kalksam en basitinden yok kol kesmesi yok yaka kesmesi :))) bana göre değill maleseff :)) ama bu tığ ile örüldüğü için birazda internette naraştırınca ortaya bişeyler çıktı ve videolu anlatımlarıda var emin ol çok basit yapabilirsinde :)) ben şimdi şişle videolu anlatımlardan bişeyler yapmaya çalışcam bakalım ortaya çıkarsa bişeyyy onuda yüklerimm :))) ama pek umutlu diilimm :))
kız ben kendı kendıme eklemem kı karıstırdım demekkı senın ısımle baska bırınıcanım ya benim bebişin cinsiyetini doktordan önce belirlemişsin:)listede karşımda erkek yazıyor ama benim kontrolüm perşembe günü bakalım senin dediğin gibi erkekmi yoksa kızmı.bu arada tahmini dogum tarihimde 15 kasım degil 14 kasım degişiklik yaparsan sevinirim.
evet var canım eklerım senıde okCanım ben listeye ,ilk defa baktım adımı göremedim.Benim ilk bebeğim,sat:07.02.2013,beklenen doğum :15.11.2013 cinsiyetimiz inşallah cumartesi belli olcak .Eklersen sevinirim.Ben bugüne kadar listeden kastınız cinsiyet listesi sanmıştım ilk başta başka listede varmış :)
nıe sılelım kı? tamam canım duzeltırımcanım beni silmemişsiniz ama muhtemel doğum tarihim biraz öne alınmıştı benim sana söylemeyi unuttum,21 kasım yerine 15 kasım olacak müsait bir zamanında düzeltebilir misin.
oyy yerım onu yerrr tamam canımmmmm eklerımm maşallahh gonlune gore olduuuuuuuGunaydiiinnnnnnnn
Bugün kontrolümüz vardi teyzeleriii
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Filiz teyzesi artik kizimi ekleyebilirsin listeye
canım ben keterol kullanıyrodum bıde travazolmuydu neydı ole bıseydı keterol kestı kasıntımı sukurselamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)
Neharcim bebegim cok gecmis olsun ,ne kötü olur o agri.. sicak tut canim kendini ,rüzgar falanmi carpti acaba ??
Rengarenk00 oyy bir oglan daha :) gözün aydin canim... rabbim saglikla kucagina versin insallah ..
Diloylom iyi haberlerle gel canim insallah ... Insallah ögrenirsin cinsiyetini :)
Dilsaat bende ögrenemedim canim hala :)) erkek se cok kiyafet var oglumdan ,kizsa cok esya almam gerek :))
Vahsihatun canim ....Hadi hayirli güzel haberlerle gel .. Selam söyle oglusuna benden :)
Pazartesisevmez gözün aydin canim seninde ... bendende hepsine kocaman masallah :)
BILgecebuk cok gecmis olsun canim..
Aldigin esyalarida minnaklarin güle güle kullansinlar insallah...
Burcakcigim benim randevu saat 1 de türkiye saati 2 yani ayni saatte oluyor senle :))insallah iyi haberlerle gelelim kuzum..
Yorulmusun hafta sonu, insallah sefasini sürmeye baslarsin evinin..
Gupsefe gecmis olsun canim... insallah yarin doktrounda iyi seyler söyler
Kurtlukiraz senle ben dogumda ögrenecegiz cinsiyeti canim :))
Is yerinde kacamak yaptim 5 dakka size ugradim .. öper giderim yine sizi :))
Son sayfaya bakmadim ,ordada iyi seyler vardir insallah.
Maşallah herşey yolunda teşekkür ederiz güzel dileklerin için
Hahahaha evet görüşüm vardıselayhusun deyimiyle , çok iyi geldi bu görüş bana darısı başınıza
Hadi hayırlı uğurlu olsun erkeğiniz
Elhamdülillah herşey yolunda
Canım eve gidince hemen resimlerini istiyoruz ilgili topiğe yüklersin
Sağolasın canım herşey çok güzeldi kıpır kıpırdı maşallah .Seninde bişey yoktur bence rahim büyüyor bebek baskı yapıyor. İnş herşey normaldir canım
Ohhh mis gibi olmuştur yeni ev yeni bebişler hayat sana güzelmaşallah
Canım az kaldı 2-3 hafta sonra hissedersin.Ben şimdi maşallahhissediyorum sürekli hele son bir haftada çok net . Az kaldı
Ya sorma bizimde evimiz 2+1 dün eşimle konuştuk napcaz ne etcez diye ilk 1 yıl dediğin gibi yatak odasında yanımızda oyun parkı gibi bişey idare etcez sonra yatak lazım alsak nereey koycaz kıyafetlerini koymaya dolap lazım dolabı koyacak yer yok, şimdilik bi şifonyer alırız kıyafetlerini ona koyarız daha sonra o şifonyeri biz kullanırız ona dolap alırız.Taşınma işini de düşündük ama çok zor geldi yaaolmadı oturma odasındakileri salona taşırız oturma odasını bebek odası yaparız dedik. Size de fikir olsun.
Selamlarını ilettim oğluşuma ablası
ilke bebeden alıcam 18 cm lik boyu 59 lira
25 cm lik boyu 75 lira
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.
Bana da herkes sen bişey alma önce biz alalım eksik kalanları siz alırsınız diyorlar benim ailem doldurdu şimdiden haftaya kontrolden sonrada kayınvalidemler almaya başlayacak bakalım sıra bana ne zaman gelecek( allahdan kayınvalidem benide götürecek birşeyler almaya ben bilmem anlamam seni ne istersen onu alayım diyor :)))
günaydın annişlerr naslsınız :)
haftasomu benim küçüğüme şapka örmüştüm onu yüklemeyi unuttum sizee şimdi yükliyim dedim.Manken olarakta benim oyuncak bebeğimi kullandımm :))) Eki Görüntüle 722627 Eki Görüntüle 722628
Hoş geldin aramıza.Ben de bişeyler hissediyorum ama benden mi geliyo bebeişten mi ayırt edemiyorum hareketler,daha erken sanırım.[/Q
ilk gebeliklerde geç hissedildiğini duymuştum ama insan yinede tedirgin oluyor ssizin cinsiyet belli oldumu ben yarın öğrenicem inşallah tabi eğer gösterirse :)
Kızlar bilgecebuk aldıgı cicilerin resimlerini ekliycekte, kasım annelerinin bebeklerine aldıkları ciciler topiğini bulamadım bi link atıverirmisiniz
hadi bakalım son gnümüzz. yarın hemen cepten yazarım belli olunca. okdar herycanlıyım ki... diğer sıpada belli etseydi kendini. bnim de bugün ilginç garip ağrılarım var bianlık sancı gibi giriyor. bende yarın gitcem diye aramadım doktorumu. sende bugün dinln iyice nasılsa benim gibi işte değilsin. inş. yattıkça geçer. gerçi oğluşun varken nasıl yatabilirsin blmiyorum ama
allah razı olsun cnm. rabbim en yakın zamanda sana da bir ev nasip etsin. hrkese dua ediyorum rabbim herkesi ev sahibi etsn.
ya çok merak ettim kuzuyu. linki varsa atsana belki bende alrım. buarada cnm seninde ikiz die sana sorayım; beşik nası bişi alacaksın. ikiz için olnlardan mı? yoksa ayrı ayrı 2tane mi
asyacım yeni gördüm. dua ediyorum senin için. ama bnce bişi çıkmıcak allahın izniyle. sen yüreğini ferah tut.rabbim büyük. o ne derse o olur.
ya ne kayınvaldeler var yaaaaaaaa. çook kıskanıyorumm. benim bırak bişi almayı arayıp sormuyo bile torunlar nasıl herşey yolundamı diye. kıymetini bil valla
offffffff süpermişşş buu yaaaaaaaa ellerine sağlıkkkkkkkkkkkk valla gözlerim yaşarıyor böyle yetenekleri gördükçeeeee. sizlerle gurur duyuyorumm. zaten puffynin olduğu topiğe de böyle yetenekler yakışırrrrrrrrrr
Hoş geldin aramıza.Ben de bişeyler hissediyorum ama benden mi geliyo bebeişten mi ayırt edemiyorum hareketler,daha erken sanırım.[/Q
ilk gebeliklerde geç hissedildiğini duymuştum ama insan yinede tedirgin oluyor ssizin cinsiyet belli oldumu ben yarın öğrenicem inşallah tabi eğer gösterirse :)
Canım daha hissetmen için çok erken zaten birkaç haftaya kalmaz hissedersin bu topikte de hiçkimse 14 haftalıkken falan hissetmedi , ben 17. haftada hissetmeye başladım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?