2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gozun aydın canım kanama alanın gecmısss oh sukur bende ıcmıyorum asprını artık
canım ya evet sirkeli su yapmaya başladım bende :)ama sanırım benim kullandığım antibiyotikten kaynaklı oldu zararlı bakteriler giderken yararlılarda gidiyor sanırsam :)
sırkelı suyu bende yapıcaktım arastırdım ama dusuge sebeb olur dıyende vardı bende cok sık mantar olurum karbonatlı su bana ıyı geldı ph sevıyesı yuksek oldugu ıcın..keterol dr verdı bana dene benım 4 gunde sabah aksam surdum gectı

canım tugra halı var ıstersen bır bak cok rahat hafıf simli modellerı cok guzel benım oturma odamda o var ıstersen resımde cekebılırım cok kullanıslı sımdı antreyede alıcam ondan

saolun arkadaslar linki gördüm şimdi yüklicem cok bişi diil ama şimdilik bu kadar.

burcak0606 ben kraftın 70 120 ölçülerinde olan bı modeli var park yatak seklınde once onu alıcam 2 3 ay bırlıkte yatabılırlermış sonrasında memnuniyetime göre ya bı tane daha park yatak alırım ya da daha farklı bısı düşünürüm

biz tayinciyiz ve ben doğumdan 4 ay sonra annemlere gidicem rahat rahat orada ıyı olur kocişte ara ara gelır gorur bebişleri sonrasıda tayın işte

çook geçmiş olsun canmım umarım herşey güzel olur inşallah dualrım seninle ama bugünden sonra butestleri yaptırmamaya karar verdim sanırım moral bozmaktan başka birşey değil

Kizlar buraya yazdiktan sonra doktorum aradi yarin randevum vardi ama yarin bilgisayarlarinda birseyler yapacaklarmis bütün randevualri iptal etmisler bende bugun gittim :))

cinsiyet hala bilinmezdeyiz cünkü bakmadi ultrasonla ,sadece dopplerle kalp atislarini dinledi ,rahim agzina baktivs. vs
sükür kalp atislarini duydum yavrumun icim rahatladi ....
bel agrimda rahim büyümesinden oluyor dedi..
ben birde ameliyatliyim o yüzden agrilarin olmasi dogal bundan 13 yil önce falan skolyoz ameliyati yani omurilik ameliyati gecirmistim (
simdi 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman bakacakmis ultrasonla ....

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..ben biraz bakinayim gecmise

kızlar az once kızım ultrason resmınıde paylasmıs bulunuyorum bu hafta gıttıgımde buyumus halını paylasıcaktım ama dayanamadım:) bırde aklım cok karıstı benım su testlrı yaptırmakmı faydalı yaptırmamakmı off cok kararsızım bır ıkı saate doktorada gıdebılırım cumartesıye kadar dayanamıcam:S

Son düzenleme:
ilk gebeliklerde geç hissedildiğini duymuştum ama insan yinede tedirgin oluyor ssizin cinsiyet belli oldumu ben yarın öğrenicem inşallah tabi eğer gösterirse :)

Malesef cinsiyet belli olmadı,cumartesi kontrolüm var inşallah öğrenebilirz.Benim ilk hamileliğim ondan olabilir dediğin gibi.Sen de yarın öğrenebilirsin umarım,allah gönlüne göre versin canım.

canim cok sevindim senin adina :) oh ne güzel gönlünden gecen olmus ...
rabbim gelinlikli günlerinide gösterir insallah yavrusunun :)

Şükür bişey yokmuş

kızlar yapamıyorum bı resim yukleyemedim
büyük diyor napıyım makasla flashın içine mi gireyim

Canım resimi aç farklı kaydet de dosya türünü değiştir megabaytı daha düşük olan bir dosya türü seç kaydet tekrar dene yüklemeyi, makası deneme

evet cnm onun yaramazın pipisi yok olmuş ve kesin kız geliyormuş bizlerde çook sevindik

ohhh süpermiş valla hadi göznüz aydın. allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

aman tek kanama alanın geçsinde cinsiyet nasılsa öğrenilir. çok sevindim cnm bunla geçmiş olsun artık

MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah

Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):

gurbetimmm canımmm tüm topiğin duaları seninle. bukadar hamile duası herkese nasip olmaz ona göreeeeee rabbim sana öye bir bebek verecekki görürsünnn

hımm anladım cnm bende ikizleri ayırmak istemiyorum yan yana yatsınlar istiyorum. yatak odasında 6 ay idare edecekleri bi beşik olsun istiyorum. sonrasına zaten bakarız. tek tedirginliğim yan yanayken biri ağladığında diğeride hemen uyanırmı acaba

ohhhhhhhhhhhh süper olmuş valla beni solda bıraktın kız. bana sabah olmaz bugün. nasıl rahatlamışsındır valla darısı yarın bana

burcak 0606
dediğin risk var ama aynı oda da olsalar o rısk var dıye düşünüyorum

Ağlamazlar demiyor ağladıklarında ne yapcaz diyorum.

mecbuuuurrrrrr bakcaz ıkısıne de

Son düzenleme:

Canım ikizleri yanyana yatırma meselesini okuyunca yazayım dedim, ablamın ikizleri var ve ayrı ayrı yatıyolar en başından beti, dediğin gibi çünkü tam uyumuşken biri, diğeri ağlıyo bu sefer ikisini birden uyutmaya çalışıyodu )

burcak 0606
dediğin risk var ama aynı oda da olsalar o rısk var dıye düşünüyorum

Ağlamazlar demiyor ağladıklarında ne yapcaz diyorum.

mecbuuuurrrrrr bakcaz ıkısıne de

cnm şimdi netten de araştırdım biraz da; ikiz anneleri hep demiş ki anne karnında da birlikteydi ayırmayalım diye tek yatak alıp yatırdık ama ertesi gün hemen bir tane daha aldık demişler. çünkü biri uyurken diğeri uyanık oluyormuş. uyanık olanı uyutmak için beşiği sallayınca uyuyan tekrar uyanıyormuş fln yazmışlar. bnde tek yatak almayı düşünüyordum hem yer derdi hem belki memnun kalmıcam 2 tane masrafa geerek yok diye. ama kafam çok karıştı şuan. beşiğide nereye sokacaz ya

evet cnm bende arştırdıkça sanki 2 ayrı beşik almanın farz olduğunu düşünmeye başladım. ya almak sorun değilde 2 tane beşik nereye sığdırcaz. 6 ay sonra bide oda yapmaya kalkacaz elimizde kalacak. zor işlerrrrrrrrrrr

Selam kızlaarr, cinsiyet öğrenenler, kontrolü olanlar gözünüz aydın, benim bi sonraki kontrol 3 hafta sonra geri sayım yeniden başladı, buarada benim dr 3 lü yada 4 lü test yaptır demedi benimde işime geldi sormadım, ayrıntılı ultrason için mesaj attım dra 21-22.haftada birine yönlendircekmiş,
ASYAEREN canım içini ferah tut sonuçların inşallah güzel çıkcağına inanıyorum, çok geçmiş olsun
FİLİZcim benim kızımı da listeye eklermisin canım, ya kızım derken bile bi değişik oluyorum, Allah sağlıklı sıhatli kucağımızaaldığımız günleride nasip eder inşallah hepimizin

:)) cidden zor işler ablamın beşikleri kv si almıştı, tabi çok kısa süre kullandılar zaten minicik bişeydi sonra odalarında yattılar hep, yer çok sorun tabi, işte ablamın elinde kalacakları da şimdi ben kullancam ) çifter çifter herşeyden bana yaradı )

kızlar ben aslında bu beşiği çok beğeniyorum belki böyle bişi alabilirm. anne yanı beşik diye geçiyor. karyolanıza sabitleniyor çocuk ağladığında yerinizden kımıldamadan göğsünüzü verebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…