gozun aydın canım kanama alanın gecmısss oh sukur bende ıcmıyorum asprını artıkslm kızlar
dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymışkanama alanımda geçmiş
ama hala cinsiyeti öğrenemedik gene arkası dönüktü sıpanın
ben 1 kilo aldım die seviniyordum ama kv.deki tartı yanlışmış meger
doktorda aynı kiloda çıktım doktor çok memnun bu durumdan ama ben hiç değilim
rutin kan tahlilleri istedi,ayrıntılı için perinataloğa yönlendirdi 19.haftaya gün aldık
bize 3 lü test yapılmıycak ztn kandan fetal karyotipleme yaptırmıştık
bide bulantılarım geçti die 3 gün sevindim ya geri geldiler sabah gene çıkardım
hapıda almıştım acaba o da mı çıktı tekrar almak gerekirmi bilemedim????
corasprinide kanama olunca kesmişti onuda artık hiç alma dedi 1 ilaç azaldı
sırkelı suyu bende yapıcaktım arastırdım ama dusuge sebeb olur dıyende vardı bende cok sık mantar olurum karbonatlı su bana ıyı geldı ph sevıyesı yuksek oldugu ıcın..keterol dr verdı bana dene benım 4 gunde sabah aksam surdum gectıcanım ya evet sirkeli su yapmaya başladım bende :)ama sanırım benim kullandığım antibiyotikten kaynaklı oldu zararlı bakteriler giderken yararlılarda gidiyor sanırsam :)
canım tugra halı var ıstersen bır bak cok rahat hafıf simli modellerı cok guzel benım oturma odamda o var ıstersen resımde cekebılırımarkadaşlar 2 konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum paylaşırsanız sevinirim
1- salonumuz epey geniş 6 m2 yün halı kullanıyorum ama temizliği çok zor açık renk olduğundan 2 ayda 1 yıkamaya vermem gerekiyor elle silmeyle temizlenmiyor çırpmaya kalksam tek başıma imkansız ve sıkıntı oluyor , bana hafif çırpılabilen kullanışlı temizliği kolay bi öneriniz varmı marka model nerde bulabilirim
2.allah izin verirse erkek evladımız olacak inş. ismini kaan istiyoruz kaan ismi hakkında olumsuz duyumlarınız varmı yoksa kaanın yanına uygun bir isim öneriniz varmı kzımızın adı elif alya , buda kaan .... istiyoruz uymuyor bi türlü en azından kardeşiyle uyumlu olmasada kaanaın yanına yakışacak isim öneriniz varmı şimdidien çokkkk teşekkür ederim...
ilk gebeliklerde geç hissedildiğini duymuştum ama insan yinede tedirgin oluyor ssizin cinsiyet belli oldumu ben yarın öğrenicem inşallah tabi eğer gösterirse :)
Gunaydiiinnnnnnnn
Bugün kontrolümüz vardi teyzeleriii
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Filiz teyzesi artik kizimi ekleyebilirsin listeye
Kizlar buraya yazdiktan sonra doktorum aradi yarin randevum vardi ama yarin bilgisayarlarinda birseyler yapacaklarmis bütün randevualri iptal etmisler bende bugun gittim :))
cinsiyet hala bilinmezdeyiz cünkü bakmadi ultrasonla ,sadece dopplerle kalp atislarini dinledi ,rahim agzina baktivs. vs
sükür kalp atislarini duydum yavrumun icim rahatladi ....
bel agrimda rahim büyümesinden oluyor dedi..
ben birde ameliyatliyim o yüzden agrilarin olmasi dogal bundan 13 yil önce falan skolyoz ameliyati yani omurilik ameliyati gecirmistim(
simdi 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman bakacakmis ultrasonla ....
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..ben biraz bakinayim gecmise
kızlar yapamıyorum bı resim yukleyemedim
büyük diyor napıyım makasla flashın içine mi gireyim
bu arada kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. rabbim gelinliklerini damatlıklarınıda göstersin inşallah :)
aaaa bide az daha kaçırıyordum puffy ablamın kızımı geliyormus benmi yanlış okudum
biraz önce geldim doktordan bebeğimi gördüm büyümüş kocaman olmuş da yüz üstü yatmaya başlamış bile :))) veee en sonunda öğrendik cinsiyeti erkek dedi doktor :)) 3 lü tarama için kan verdim diğer şeyler için normal dedi gelişimine falan. 2 hafta sonası için ayrıntılı ultrason için gün verdi haftaya pazarteside 3 lü testin sonuçlarını göstereceim inşallah güzel olur :)) hemen eşimi aradım havalara uçtu tabi oğlum oğlum deyip duruyor bi saattir :)))
slm kızlar
dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymışkanama alanımda geçmiş
ama hala cinsiyeti öğrenemedik gene arkası dönüktü sıpanın
ben 1 kilo aldım die seviniyordum ama kv.deki tartı yanlışmış meger
doktorda aynı kiloda çıktım doktor çok memnun bu durumdan ama ben hiç değilim
rutin kan tahlilleri istedi,ayrıntılı için perinataloğa yönlendirdi 19.haftaya gün aldık
bize 3 lü test yapılmıycak ztn kandan fetal karyotipleme yaptırmıştık
bide bulantılarım geçti die 3 gün sevindim ya geri geldiler sabah gene çıkardım
hapıda almıştım acaba o da mı çıktı tekrar almak gerekirmi bilemedim????
corasprinide kanama olunca kesmişti onuda artık hiç alma dedi 1 ilaç azaldı
MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah
Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):
saolun arkadaslar linki gördüm şimdi yüklicem cok bişi diil ama şimdilik bu kadar.
burcak0606 ben kraftın 70 120 ölçülerinde olan bı modeli var park yatak seklınde once onu alıcam 2 3 ay bırlıkte yatabılırlermış sonrasında memnuniyetime göre ya bı tane daha park yatak alırım ya da daha farklı bısı düşünürüm
biz tayinciyiz ve ben doğumdan 4 ay sonra annemlere gidicem rahat rahat orada ıyı olur kocişte ara ara gelır gorur bebişleri sonrasıda tayın işte
Kizlar buraya yazdiktan sonra doktorum aradi yarin randevum vardi ama yarin bilgisayarlarinda birseyler yapacaklarmis bütün randevualri iptal etmisler bende bugun gittim :))
cinsiyet hala bilinmezdeyiz cünkü bakmadi ultrasonla ,sadece dopplerle kalp atislarini dinledi ,rahim agzina baktivs. vs
sükür kalp atislarini duydum yavrumun icim rahatladi ....
bel agrimda rahim büyümesinden oluyor dedi..
ben birde ameliyatliyim o yüzden agrilarin olmasi dogal bundan 13 yil önce falan skolyoz ameliyati yani omurilik ameliyati gecirmistim(
simdi 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman bakacakmis ultrasonla ....
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..ben biraz bakinayim gecmise
hımm anladım cnm bende ikizleri ayırmak istemiyorum yan yana yatsınlar istiyorum. yatak odasında 6 ay idare edecekleri bi beşik olsun istiyorum. sonrasına zaten bakarız. tek tedirginliğim yan yanayken biri ağladığında diğeride hemen uyanırmı acaba
ohhhhhhhhhhhh süper olmuş valla beni solda bıraktın kız. bana sabah olmaz bugün. nasıl rahatlamışsındır valla darısı yarın bana
burcak 0606
dediğin risk var ama aynı oda da olsalar o rısk var dıye düşünüyorum
Ağlamazlar demiyor ağladıklarında ne yapcaz diyorum.
mecbuuuurrrrrr bakcaz ıkısıne de
Canım ikizleri yanyana yatırma meselesini okuyunca yazayım dedim, ablamın ikizleri var ve ayrı ayrı yatıyolar en başından beti, dediğin gibi çünkü tam uyumuşken biri, diğeri ağlıyo bu sefer ikisini birden uyutmaya çalışıyodu)
evet cnm bende arştırdıkça sanki 2 ayrı beşik almanın farz olduğunu düşünmeye başladım. ya almak sorun değilde 2 tane beşik nereye sığdırcaz. 6 ay sonra bide oda yapmaya kalkacaz elimizde kalacak. zor işlerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?