merhaba kızlarrr...
hepimize hayırlı ugurlu olsun bendee katıldım aranıza.. benim sat 4 subat yani 5+5 perşembe dr gittim vajinal ultrasnd ile baktı.. minicik bi kesemiz varr beta 1958 idi ozaman. haftaya tekrar gel dedi.. ben cok korkuyorum kızlar yaa bebegi bi görüp kalp atışını duysamm rahatlıcam sanırım günler geçmiyor..
kızlarr bırsey sorucam sızler makyajj yapıyormusunuz benım doktor hıcbır sakınca gormedı yapabılırsın hamılesın dedı kotu bır hastalıgın yok neden yapmıcaksın dedi
Yok tatlım kahverengi benimkiakıntın beyaz renklıyse bır sorun olmaz canımm
benmde gelıyor akıntım
hayalım avatarına cok guldum yaaaaaaaaçokkkkkkkkk güzelllllllllll tüpmü sızınn canımmm benmde asılama
Seni çok iyi anlıyorum tatlımbende 6 haftalıkken gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördü sadece bebeği 1 hafta sonra görürüz ancak dedi ben bebeği ve kalp atışını görmek için vajinal ultrasonla bakalım dedim öyle gördüm yoksa 1 hafta meraktan geçmezdî bana
ya bencede bır sakıncası yokta genede soruyum dedım canımmmben yapıyorum canım bı sakıncası olacagını sanmıyorum makyajsız cıkamam zaten dışarı alışkanlık olmuş
Yok tatlım kahverengi benimki
yok tatlım tüp bebek değil doğal 2 ay daha deneyip olmazsa tüp deneyecektîm bu resîmleri koydum sonra kendiliğinden oldu resmi değiştirmedim
ya bencede bır sakıncası yokta genede soruyum dedım canımmm
ben evdeyım zaten calısmıyorumda bugun dısarı cıkıcammaksama yapım dedımde ondan sordummm
hadı ya sorunmu vardı canımm neydı pekııı kahverengıdende bısey olmaz dedı dr kırmızı pembe sorunlu olur dedı ama onunda cozumu var dedı korkma gelsede dedii
99.85 ti canım benim değerim benimki senden daha düşük :) takvim yanlış bence bugün doktorda bebişim 6.43 mm çıktı takvimde 1-5,2-5 mm dir diyor :)
ben vajinismustum 4 ay boyunca ugraştım sonunda yendim ama vajinal ultrasondan cok korkuyordum, doktora karından bakın yapamıcam dedim karından keseyi göremedi.. dış gebelik olabilir mi dedim oda vajinal ultrasonla anlarım ancak dedi ben çıkıyorum sen ugraş hazır olunca çagır beni dedi:) bebegim için onuda yaptım napim oyle keseyi görebildik yoksa suan ben meraktan çatlardım kese niye yok dış gebelikmi diye.. şimdide panik atak ben boş gebelige taktım..Allahım bana akıl ve sabır ver diye dua etmeliyim dimi :) olumlu düşünmeye çalışıyorum..
Karakter olarak birebir aynıyızbende hep kafamda kuruyordum yok dış gebelik mi yok mol gebelik mi diye. Görmeseydim bir haftada boş gebelikmî acaba diye kendimi yerdim o yüzden baktırdım ama vajinal baktırmayacapın acil bîrsey olmadıkça çünkü kanama yapıyor bende
yok canım yap sen suslen püslen öle cık dışarıdakıler ne bakımlı hamıle desınler
ben vajinismustum 4 ay boyunca ugraştım sonunda yendim ama vajinal ultrasondan cok korkuyordum, doktora karından bakın yapamıcam dedim karından keseyi göremedi.. dış gebelik olabilir mi dedim oda vajinal ultrasonla anlarım ancak dedi ben çıkıyorum sen ugraş hazır olunca çagır beni dedi:) bebegim için onuda yaptım napim oyle keseyi görebildik yoksa suan ben meraktan çatlardım kese niye yok dış gebelikmi diye.. şimdide panik atak ben boş gebelige taktım..Allahım bana akıl ve sabır ver diye dua etmeliyim dimi :) olumlu düşünmeye çalışıyorum..
ya bencede bır sakıncası yokta genede soruyum dedım canımmm
ben evdeyım zaten calısmıyorumda bugun dısarı cıkıcammaksama yapım dedımde ondan sordummm
hadı ya sorunmu vardı canımm neydı pekııı kahverengıdende bısey olmaz dedı dr kırmızı pembe sorunlu olur dedı ama onunda cozumu var dedı korkma gelsede dedii
bende sizdenim daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama şu bir haftadır ya boş gebelikse ya mol gebelikse diye yedim bitirdim kendimi ama bi yandanda düşünmemeye çalışıyorum pazartesi keseyi görünce dünyalar benim olucak
valla yapıcamm mecburr ıycene saldım kendımı zaten tedavılerden
Hayırlısıyla görürsün inş tatlım rahatlar için
Eşinde sperm hareket yavaşlığı vardı canım doktor değerler artmazsa tüp denememiz lazım dedi ama hareket yavaşlığı eşimde enfeksîyon varmış ondanmış 1 hafta iğne tedavisi gördü sonra 2. Ay hamile kaldım
zaten tedaviler insanın psıklojısını bozdu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?