2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Seni çok iyi anlıyorum tatlım bende 6 haftalıkken gittim karından ultrasonla baktı keseyi gördü sadece bebeği 1 hafta sonra görürüz ancak dedi ben bebeği ve kalp atışını görmek için vajinal ultrasonla bakalım dedim öyle gördüm yoksa 1 hafta meraktan geçmezdî bana

kızlarr bırsey sorucam sızler makyajj yapıyormusunuz benım doktor hıcbır sakınca gormedı yapabılırsın hamılesın dedı kotu bır hastalıgın yok neden yapmıcaksın dedi

kızlarr bırsey sorucam sızler makyajj yapıyormusunuz benım doktor hıcbır sakınca gormedı yapabılırsın hamılesın dedı kotu bır hastalıgın yok neden yapmıcaksın dedi

ben yapıyorum canım bı sakıncası olacagını sanmıyorum makyajsız cıkamam zaten dışarı alışkanlık olmuş

akıntın beyaz renklıyse bır sorun olmaz canımm
benmde gelıyor akıntım
Yok tatlım kahverengi benimki
hayalım avatarına cok guldum yaaaaaaaa çokkkkkkkkk güzelllllllllll tüpmü sızınn canımmm benmde asılama
yok tatlım tüp bebek değil doğal 2 ay daha deneyip olmazsa tüp deneyecektîm bu resîmleri koydum sonra kendiliğinden oldu resmi değiştirmedim

ben vajinismustum 4 ay boyunca ugraştım sonunda yendim ama vajinal ultrasondan cok korkuyordum, doktora karından bakın yapamıcam dedim karından keseyi göremedi.. dış gebelik olabilir mi dedim oda vajinal ultrasonla anlarım ancak dedi ben çıkıyorum sen ugraş hazır olunca çagır beni dedi:) bebegim için onuda yaptım napim oyle keseyi görebildik yoksa suan ben meraktan çatlardım kese niye yok dış gebelikmi diye.. şimdide panik atak ben boş gebelige taktım..Allahım bana akıl ve sabır ver diye dua etmeliyim dimi :) olumlu düşünmeye çalışıyorum..

ben yapıyorum canım bı sakıncası olacagını sanmıyorum makyajsız cıkamam zaten dışarı alışkanlık olmuş
ya bencede bır sakıncası yokta genede soruyum dedım canımmm
ben evdeyım zaten calısmıyorumda bugun dısarı cıkıcamm aksama yapım dedımde ondan sordummm

Yok tatlım kahverengi benimki

yok tatlım tüp bebek değil doğal 2 ay daha deneyip olmazsa tüp deneyecektîm bu resîmleri koydum sonra kendiliğinden oldu resmi değiştirmedim

hadı ya sorunmu vardı canımm neydı pekııı kahverengıdende bısey olmaz dedı dr kırmızı pembe sorunlu olur dedı ama onunda cozumu var dedı korkma gelsede dedii

kızlrrrrrr karnınızı eslerınıze dınlettınızz mı balık çırpınıyomuş gıbı ses gelıyomu

yok canım yap sen suslen püslen öle cık dışarıdakıler ne bakımlı hamıle desınler

99.85 ti canım benim değerim benimki senden daha düşük :) takvim yanlış bence bugün doktorda bebişim 6.43 mm çıktı takvimde 1-5,2-5 mm dir diyor :)

mrb canım öncelikle gözün aydın.. karından mı gördü bebişini yoksa vajinal ultrnsnd ile mi benim sat 4 subat ama keseyi zor gorebildi darısı başıma inşallahh..

Karakter olarak birebir aynıyız bende hep kafamda kuruyordum yok dış gebelik mi yok mol gebelik mi diye. Görmeseydim bir haftada boş gebelikmî acaba diye kendimi yerdim o yüzden baktırdım ama vajinal baktırmayacapın acil bîrsey olmadıkça çünkü kanama yapıyor bende

bende sizdenim daha doktora gitmedim pazartesi gidicem ama şu bir haftadır ya boş gebelikse ya mol gebelikse diye yedim bitirdim kendimi ama bi yandanda düşünmemeye çalışıyorum pazartesi keseyi görünce dünyalar benim olucak

Eşinde sperm hareket yavaşlığı vardı canım doktor değerler artmazsa tüp denememiz lazım dedi ama hareket yavaşlığı eşimde enfeksîyon varmış ondanmış 1 hafta iğne tedavisi gördü sonra 2. Ay hamile kaldım

Hayırlısıyla görürsün inş tatlım rahatlar için

kızlar yazılarımı sadece beğenmeyin yorumda yapın yaklaşık bir haftadır yazıyorum 1 2 kişi dışında yorum yapan olmadı neden acaba merak ettim doğrusu

anladım canım hayırlısı ne guzel tüpe gerek kalmamısss

zaten tedaviler insanın psıklojısını bozdu canım ya

aynen 2 bucuk sene pskolojım bozuldu cok kotuu
ıgneler klomenler denemeler derken artık esımle sadece cocuk ıcın bırlıkte olmaya baslamıstık
rabbım tüpe gerek bırakmadan asılama ıle gonderdı melegımı cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…