cok guzeller canım gule gule gıydırırsın inş.ben bı mendıl bıle almadım daha ya zaten cınsıyetınıde bellı degıl
Buna cok güldüm dikkat et evi bosaltip satmasin ayyy benimki yapsa düsünmek bile istemiyorum :)))
ozelden atamiyorum
bende 2013 kasim anne adayiyim benide ekleyin listeye :) ilk bebegim son adet 27.01.2013 beklenen dogum 3kasim 2013 kiz bebek kesin dogum tarihi 11kasim 2013
aldıkların cok güzel canım güle güle kullannsıın
evet bende mendil değil igne bile almadım daha sdsfs bekliyoruz sabırsızlıklaa
ben korkuyorum ya bışey olursa dıe bırazda ondan alamıyorum çunku hiç bişey hissetmıyorum sadece akşmları karnım cıkyo anlmadım nasıl bışey ya:44:
ben korkuyorum ya bışey olursa dıe bırazda ondan alamıyorum çunku hiç bişey hissetmıyorum sadece akşmları karnım cıkyo anlmadım nasıl bışey ya:44:
ayyyy nekadard güzel olurduuusendemı yapıosunnnnnnn
ayy senınkı normal ama bızım ekstra bı bos odamız vaarr ne dıye satıo anlamadımmm cok komık yaa bıde gorsen eve geldı ısımız var dıo dedım ne baktım resım cekıo arkadasına attı resımlerı allahım yaa harbı gulermısın aglarmısın olayı ..
yakın olsaydın koyardık esımın magazaya satardı
hosgeldın aramıza yazarım sımdı lısteye..
Gözün aydin canim demek utanmadan gösterdi :). Benimki yerinden kimildamadi inatci babsina cekecek herhalde yandik.
hayırlısı canım biaz daha gecsınde almaya baslarız belkıbende alamıyorum valla zaten bızde 6 aya kadar alınmaz derler Hayırlısı cuma kontrole gıdıcem cok heyecanlyım
çok üzüldüm canım ya bende bışey olmasından cok korkuyorum benimde annem kayınvalıdem bı kac bışey aldı ama ben evıme getırmedım doguma yakın getırcem allahım nasıp ederse tabıAynen bi igne bile almadim ve almicam ama zor tutuyorum kendimi. Ilk bebegime almistim kaynanamda cok almisti, bebegim 6 aylik dogup iki gün yasadi. Bu sefer ben hastaneden eve gelene kadar bütün esyalari toplayip saklamislar görüp üzülmeyeyim diye. Simdi 7 aya kadar almicam diyorum bakalim dayanabilirmiyim.
bı kac gun öncesı pıt pıtları hissedıyodum ama 2 gundur hiç bişey hissetmıyorum yada ben farkedemıyorum bebegının hareketlerıdır canım yaayyyy nekadard güzel olurduuuheveslendimm valahi hehehehe
bende hissetmiyorum sanki iki gündür bir pıtpıt var gibi ama hiiiç emin değilim bagırsakta olabilir kafam karısık cok ;D
arada pıt pıtaları duyuyodum ama bı kac gundur hissedemıyorum aslında normaldır erken daha ama arada bı farkedıp sonra bışey hissetmeyınce insan korkuyo bışeymı oldu acaba dıeBende bir sey his etmiyorum icim icimi yiyordu bugün doktoruma sordum cok normal daha erken dedi. Ilk hamileligimde 19. haftada his etmeye baslamistim.
sendemı yapıosunnnnnnn
ayy senınkı normal ama bızım ekstra bı bos odamız vaarr ne dıye satıo anlamadımmm cok komık yaa bıde gorsen eve geldı ısımız var dıo dedım ne baktım resım cekıo arkadasına attı resımlerı allahım yaa harbı gulermısın aglarmısın olayı ..
yakın olsaydın koyardık esımın magazaya satardı
Belki evide satmistir filiz :)))).. Ayy once bir sorsaydi bari ...
Bilgecubuk gule gule kullanirlar bebislerin insallah aldiklarini canim ..
Birgul38 gozun aydin canim .. Rabbim gonlune gore vermis ne guzel .. Insallah kucagina almalta nasip olur
Cok saol canim , insallah o günleride görürüz , sen belin nasil oldu bu arada ?
Saol canim , evt sirt üstü yatiyordu rahat rahat :) doktor sordu icinden ne geciyor diye bende erkek dedim dogru tahmin ettin dedi :) cok güzel bir duygu
Kizlar ben geldim :)
Gecmis okuyamadim malum coktandir girmiyorum cok kaynatmissinizdir , umarim herkes iyidir :)
Varmı güncel bir degisiklik :)
Belki evide satmistir filiz :)))).. Ayy once bir sorsaydi bari ...
Bilgecubuk gule gule kullanirlar bebislerin insallah aldiklarini canim ..
Birgul38 gozun aydin canim .. Rabbim gonlune gore vermis ne guzel .. Insallah kucagina almalta nasip olur
Eki Görüntüle 723671 Eki Görüntüle 723670 Eki Görüntüle 723669 Eki Görüntüle 723668 Eki Görüntüle 723667 Eki Görüntüle 723666
kızlar aldığım cicişlere bakın
hoşgeldinnnn. ben aldığım cicileri gösterdim 1991.sayfada
bide cok özendim senın becerilerine bebek sekerleri için kece işine gırmeye hazırlanıyorum ama ikiz bebekler için içime sinen bişi bulamadım bir türlü
saolasın daha ıyıleri senın bebişine olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?