2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Buna cok güldüm dikkat et evi bosaltip satmasin ayyy benimki yapsa düsünmek bile istemiyorum :)))

bende öle dedım bız evden cıkalım arkadasın gelsın otursun ne gerek var dedim
bazanın baslıgınıda satıcakmıs bende dusunmek ıstemezdım ama napım

aldıkların cok güzel canım güle güle kullannsıın

evet bende mendil değil igne bile almadım daha sdsfs bekliyoruz sabırsızlıklaa

ben korkuyorum ya bışey olursa dıe bırazda ondan alamıyorum çunku hiç bişey hissetmıyorum sadece akşmları karnım cıkyo anlmadım nasıl bışey ya:44:

ben korkuyorum ya bışey olursa dıe bırazda ondan alamıyorum çunku hiç bişey hissetmıyorum sadece akşmları karnım cıkyo anlmadım nasıl bışey ya:44:

bende alamıyorum valla zaten bızde 6 aya kadar alınmaz derler Hayırlısı cuma kontrole gıdıcem cok heyecanlyım

saolun arkadaslar daha daha güzelleri sizin kuzucukların olsun
malum iki bebiş bekliyoruz o yuzden basladık hazırlıklara yoksa son aylarda zorlanırız dıye dusunuyoruz

Aynen bi igne bile almadim ve almicam ama zor tutuyorum kendimi. Ilk bebegime almistim kaynanamda cok almisti, bebegim 6 aylik dogup iki gün yasadi. Bu sefer ben hastaneden eve gelene kadar bütün esyalari toplayip saklamislar görüp üzülmeyeyim diye. Simdi 7 aya kadar almicam diyorum bakalim dayanabilirmiyim.

ayyyy nekadard güzel olurduuu heveslendimm valahi hehehehe

bende hissetmiyorum sanki iki gündür bir pıtpıt var gibi ama hiiiç emin değilim bagırsakta olabilir kafam karısık cok ;D

Bende bir sey his etmiyorum icim icimi yiyordu bugün doktoruma sordum cok normal daha erken dedi. Ilk hamileligimde 19. haftada his etmeye baslamistim.

Kizlar ben geldim :)
Gecmis okuyamadim malum coktandir girmiyorum cok kaynatmissinizdir , umarim herkes iyidir :)
Varmı güncel bir degisiklik :)

bende alamıyorum valla zaten bızde 6 aya kadar alınmaz derler Hayırlısı cuma kontrole gıdıcem cok heyecanlyım
hayırlısı canım biaz daha gecsınde almaya baslarız belkı
çok üzüldüm canım ya bende bışey olmasından cok korkuyorum benimde annem kayınvalıdem bı kac bışey aldı ama ben evıme getırmedım doguma yakın getırcem allahım nasıp ederse tabı
ayyyy nekadard güzel olurduuu heveslendimm valahi hehehehe

bende hissetmiyorum sanki iki gündür bir pıtpıt var gibi ama hiiiç emin değilim bagırsakta olabilir kafam karısık cok ;D
bı kac gun öncesı pıt pıtları hissedıyodum ama 2 gundur hiç bişey hissetmıyorum yada ben farkedemıyorum bebegının hareketlerıdır canım ya
Bende bir sey his etmiyorum icim icimi yiyordu bugün doktoruma sordum cok normal daha erken dedi. Ilk hamileligimde 19. haftada his etmeye baslamistim.
arada pıt pıtaları duyuyodum ama bı kac gundur hissedemıyorum aslında normaldır erken daha ama arada bı farkedıp sonra bışey hissetmeyınce insan korkuyo bışeymı oldu acaba dıe

Belki evide satmistir filiz :)))).. Ayy once bir sorsaydi bari ...

Bilgecubuk gule gule kullanirlar bebislerin insallah aldiklarini canim ..

Birgul38 gozun aydin canim .. Rabbim gonlune gore vermis ne guzel .. Insallah kucagina almalta nasip olur

Cok saol canim , insallah o günleride görürüz , sen belin nasil oldu bu arada ?

Cok saol canim , insallah o günleride görürüz , sen belin nasil oldu bu arada ?

Serumdan sonra iyiydim canim 1 saat falan uyumusum .. Ama simdii yine basladi yatiyorum sicak su tulumu belimde .. Aksama mexalen / parecetamol fitil kullanirim heralde ...
Gecer insallah .. Esim bugun calismiyor oglumu biraz disari goturdu dinleneyim diye

Kizlar ben geldim :)
Gecmis okuyamadim malum coktandir girmiyorum cok kaynatmissinizdir , umarim herkes iyidir :)
Varmı güncel bir degisiklik :)

hoşgeldinnnn. ben aldığım cicileri gösterdim 1991.sayfada
bide cok özendim senın becerilerine bebek sekerleri için kece işine gırmeye hazırlanıyorum ama ikiz bebekler için içime sinen bişi bulamadım bir türlü

saolasın daha ıyıleri senın bebişine olur inşallah

Ben ikizler icin ne yapılabilir bir araştırayım sana :)
Ama hemen bakamiyabilirim pek giremiyorum İnternet'e yıkıldım 4 gundur bas agrisi ve kusmalarim siddetlendi yine
Su kusma konusunda ısı ilerlettim artik zaman ve mekan secmiyorum :)
Doktorum birde 14. Haftada biter demisti doktoru kendi kusugunda boğmayı dusunuyorum :)
O kadar gicigim yani su an ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…