2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bebektasarımları.com diye bir site var bir onada bak istersen , ben arada yine bakarm senin içn :))
Cicileriniz cok güzelmiş , bayıldım Rabbim bir an once giymelerini nasip etsin :)

nasılsınız hanımlar cinsiyetler değişmiş tütüler bebek arabaları havada uçuşmuş ben kızıma 2. yaş günü için yaptırmıştım çok tatlı oluyo...
bu arada buraya yazmaya başlayalı aylar oldu ama hala adapte olamadım belkide çok samimi olduğum birileri olmadığı için belkide
gebeliğim sorunsuz geçtiği için yazacak bişey bulamamdan ..
randevuma 3 gün kaldı gecmek bilmiyo cinsiyeti öğrenicez inşallah acar bacaklarıda gösterir varmı benimle aynı gün gidecek olan..

saol canımm duzelttım bıraz gelmeyenlerı sıldım iştee daha sılıncek varda beklıyım 1 hafta daha
Ben evdeyken eşimde evde oluyor genelde, yazamıyorum arada bir yazma fırsatım olsa da muhabbete giremiyorum. Uzaktan takip ediyorum sizi, gelişmeleri. Gelmeyenleri sileceğim demişsin ya yazayım dedim silme diye:) Cuma doktor kontrolümüz var bizimde, üçlü test yapılacak. İkiliyi yaptırmadı benim sıpa, uygun şekilde durmadı, kaç kez gittiysem doktora hep yüzü bize dönüktü ense ölçümü yapılamadı. Sizler streslerinizi çektiniz bitirdiniz gelel olarak ben hala atlatacağım.
Bu arada sana da çok geçmiş olsun problemlerinin geçip gitmesine sevindim. İnşallah sağlıcakla gelir bebeğin.

Filizcimm liste guzel olmus boyle, cok daginikti obur turlu.sade olmus
Umarim herkes iyidir.ben bu hafta egitimdeyim pek giremedim-okuyamadim birsey.en son kontrolumuzde video cekimi yaptik arada bebisimi izliyorum,kalp sesini dinliyorum
Buarada alismisim bebis bebis,oglummm demeyi unutuyorum

Herkese iyi aksamlar arkadaslar ,bayagidir takip edemiyorum aklim hep burda gecmisi cok okuyamadim ucmus zaten. benim dun kontrolum vardi bebegime kiz demisti ama net konusmamisti dun %90 kiz dedi,bu arada ben de bebegimi hala hissetmiyorum doktor bir ay sonra anca hissedersin dedi cok istiyorum hissetmeyi :)

Hepsi cok güzeller ama en cokta su kirmizi fiyonklu sapkaya bayildim. Örmeyi bilmeyi bosver tig bile tutmasini beceremiyom ben

Bebislere ciciler alinmaya baslanmis hepsi cok guzel ayrica kendi emeginizle yaptiklariniz da harika ben daha hicbir sey alamadim hep dunki kontrolu bekledim cunku gecen yil bebegimi ayni zamanda kaybetmistim bir ay daha bekleyip oyle alayim diyorum ama sabirsizlaniyorum :)

Bende 7 aydan önce almak istemiyorum bende gecen sen 6 aylik bebegimi kaybettim. Insallah bu sefer yüzümüz güler bol bol alisveris yapariz bebislere.

Bende 7 aydan önce almak istemiyorum bende gecen sen 6 aylik bebegimi kaybettim. Insallah bu sefer yüzümüz güler bol bol alisveris yapariz bebislere.

İnsallah Rabbim herkesin yuzunu guldursun.Ben sabredelim diyorum ama esim bile dunden sonra gidip hemen elbise alicam prensesime diyor :)))

canım gelmeyenlerı lısteden sıldık dedım yanı sen lıstemızde sanırım yoktun zaten
ıns sorunsuz cıkar testınde canımmm

evet canım cok dagınıktı sımdı ii oldu
Ayy bende ızledım gecen gun vıdeosunu bebısın cok guzel yaa

Öok iyi olmuş.Aldınız ya gerisi gelir bi şekiilde ödenir.Yoksa gelir istediği kadar olsun gidiyor farkında olmadan elinde bişey olmuyo.Sizin elinizde ev olcak.Ankaradan hemde 3+1 çok uyguna almışsınız güle güle oturun inşallah. Sağol canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun muck

incele kuzummm beğeniceğine eminimmmm

Gittim baktım bayağı fikir edindim o model yoktu ama benzerleri vardı çok güzel kaliteli duruyodu gercekten,güle güle kullanın canım.

Hayırlı olsun oğluşun

Hamile ve çocuk sahiplerine muayene izni verilecek - Kadın ve Kadın

kızlar habere bi göz atın isterseniz. aylardır beklenen şey yakında çıkıyor sanırım bize yetişir inşallah :))

Süper olur yetişirse var ya inş yaaa

Sonunda eklemeyi başardın nelerneler almışsın maşallah ama ikiz olunca anca hazırlanırsınız güle güle kullan inş. canım

vay vay vayyy yahu nasıl örüyosunuz anlamıyorum,kırmızı şapkalar güzelmiş güle güle kullanın

Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR​

Gurbet ablacım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin. Dualarım seninle.Ama biliyosun ki bu dönemdeki en önemli şey stresten uzak durmak,kalbini ferah tut

gurbetguzeli canim rabbim dualariniz kabul eder insallah kizininda seninde yzunuz guler ve bebeginize kavusursunuz ..
Ayni seyleri banada yaptilar rahim filmi disinda .. Insallah hersey yolunda gider ve en kisa zamanda kavusursun ..

Bat emegine saglik cok guzel seyler yapmisin..

Burcak telefondan yazarim demistin nerdesin canim merak ettim ???

Gecemavisy sen ancak yarin ugrarsin heralde canim , insallah sendede hersey yolundadir , bakalim cinsiyetlere ne dedi ..:)

canım gelmeyenlerı lısteden sıldık dedım yanı sen lıstemızde sanırım yoktun zaten
ıns sorunsuz cıkar testınde canımmm

Elan 1. 06.02.2013 13.11.2013 listede hala var

benim bilgilerim diye düşündüm yalnız e büyük harf yazılmış takılmamıştım.

tşkler canım inşallah sorunsuz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…