hoşgeldinnnn. ben aldığım cicileri gösterdim 1991.sayfada
bide cok özendim senın becerilerine bebek sekerleri için kece işine gırmeye hazırlanıyorum ama ikiz bebekler için içime sinen bişi bulamadım bir türlü
saolasın daha ıyıleri senın bebişine olur inşallah
yok canım onu yapamazbelki evide satmistir filiz :)))).. Ayy once bir sorsaydi bari ...
Ben evdeyken eşimde evde oluyor genelde, yazamıyorum arada bir yazma fırsatım olsa da muhabbete giremiyorum. Uzaktan takip ediyorum sizi, gelişmeleri. Gelmeyenleri sileceğim demişsin ya yazayım dedim silme diye:) Cuma doktor kontrolümüz var bizimde, üçlü test yapılacak. İkiliyi yaptırmadı benim sıpa, uygun şekilde durmadı, kaç kez gittiysem doktora hep yüzü bize dönüktü ense ölçümü yapılamadı. Sizler streslerinizi çektiniz bitirdiniz gelel olarak ben hala atlatacağım.saol canımm duzelttım bıraz gelmeyenlerı sıldım iştee daha sılıncek varda beklıyım 1 hafta daha
örgü örmeyi bilenler için bi kaç öneri amaçlı modeller hepsi kendi el emeğimdir beğenirsiniz inşallah..
Eki Görüntüle 723849 Eki Görüntüle 723850 Eki Görüntüle 723851 Eki Görüntüle 723854 Eki Görüntüle 723855 Eki Görüntüle 723856 Eki Görüntüle 723857 Eki Görüntüle 723858 Eki Görüntüle 723859 Eki Görüntüle 723860 Eki Görüntüle 723861 Eki Görüntüle 723862 Eki Görüntüle 723863
Bebislere ciciler alinmaya baslanmis hepsi cok guzel ayrica kendi emeginizle yaptiklariniz da harika ben daha hicbir sey alamadim hep dunki kontrolu bekledim cunku gecen yil bebegimi ayni zamanda kaybetmistim bir ay daha bekleyip oyle alayim diyorum ama sabirsizlaniyorum :)
Bende 7 aydan önce almak istemiyorum bende gecen sen 6 aylik bebegimi kaybettim. Insallah bu sefer yüzümüz güler bol bol alisveris yapariz bebislere.
canım gelmeyenlerı lısteden sıldık dedım yanı sen lıstemızde sanırım yoktun zatenben evdeyken eşimde evde oluyor genelde, yazamıyorum arada bir yazma fırsatım olsa da muhabbete giremiyorum. Uzaktan takip ediyorum sizi, gelişmeleri. Gelmeyenleri sileceğim demişsin ya yazayım dedim silme diye:) cuma doktor kontrolümüz var bizimde, üçlü test yapılacak. Ikiliyi yaptırmadı benim sıpa, uygun şekilde durmadı, kaç kez gittiysem doktora hep yüzü bize dönüktü ense ölçümü yapılamadı. Sizler streslerinizi çektiniz bitirdiniz gelel olarak ben hala atlatacağım.
Bu arada sana da çok geçmiş olsun problemlerinin geçip gitmesine sevindim. Inşallah sağlıcakla gelir bebeğin.
filizcimm liste guzel olmus boyle, cok daginikti obur turlu.sade olmus
umarim herkes iyidir.ben bu hafta egitimdeyim pek giremedim-okuyamadim birsey.en son kontrolumuzde video cekimi yaptik arada bebisimi izliyorum,kalp sesini dinliyorum
buarada alismisim bebis bebis,oglummm demeyi unutuyorum
Yarisini kredi cektik canim, yarisida nakit vardi elimizde. Uzerine 2 yilda koyar borcsuz aliriz diyorduk ama oturdugum ev satildi, alanda dugunum var cikin dedi, kiralik ararken kredi ceksek falan derken once on sonra 20-30 derken 50 cektik uzerine, genis 3+1 sifir masrafsiz bi kombi petek taktiracagiz. Insallah rabbim odeme kolayligi verir.
Insallah yakin zamanda sende ev aldik diye haber verirsin bizlere :-D
incele kuzummm beğeniceğine eminimmmm
Cok sükür hersey yolunda, yavrum kipir kipirdi herseyini ölctü doktorum hepsi normal cok sükürler olsunn vee oglumm geliyor kizlar :)) pipisinide gösterdi doktorum cok sevincliyim .. Rabbim herkese hayirli haberler almayi nasip etsin
Hamile ve çocuk sahiplerine muayene izni verilecek - Kadın ve Kadın
kızlar habere bi göz atın isterseniz. aylardır beklenen şey yakında çıkıyor sanırım bize yetişir inşallah :))
Eki Görüntüle 723671 Eki Görüntüle 723670 Eki Görüntüle 723669 Eki Görüntüle 723668 Eki Görüntüle 723667 Eki Görüntüle 723666
kızlar aldığım cicişlere bakın
örgü örmeyi bilenler için bi kaç öneri amaçlı modeller hepsi kendi el emeğimdir beğenirsiniz inşallah..
Eki Görüntüle 723849 Eki Görüntüle 723850 Eki Görüntüle 723851 Eki Görüntüle 723854 Eki Görüntüle 723855 Eki Görüntüle 723856 Eki Görüntüle 723857 Eki Görüntüle 723858 Eki Görüntüle 723859 Eki Görüntüle 723860 Eki Görüntüle 723861 Eki Görüntüle 723862 Eki Görüntüle 723863
Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR
canım gelmeyenlerı lısteden sıldık dedım yanı sen lıstemızde sanırım yoktun zaten
ıns sorunsuz cıkar testınde canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?