guzel haberlerle gel bıtanemmmcanlarımmm ben çıkıyorumm anca giderim hastaneyeee. hepinizi allaha emanet ediyorummm mutlu, hayırlı haberlerle gelmek üzere hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
basın saolsun canımm benımmm .olsun kuzum temızlıkcı tutarsın napıcan bende kıyamıyorum kımseye abımın eşi yapıyım dıyor ama kıyamıyorum yaa eşimle ya yavas yavas dip köşe yapıcaz yada temızlıkcı tutucaz tut dıo eşim ama ıcıme sınmıo benımmmAnnemi 5 yil oldu kaybedeli canim. Kiz kardesim ben yaparim diyor onada kiyamam 1 yasinda bir prensesimiz var, kayinvalideminde evini hamile kalana kadar her hafta ben gidip temizliyordum onun kendine hayri yok malesef :-( temizletecegiz artik filizim.
incele kuzummm beğeniceğine eminimmmm
Amin Allah razi olsun canim. Hani burda uzakta olan arkadaslar var ailelerine hasret olanlar, nolur uzulmesinler keske benim annemde olsaydi hayattada ayri sehirlerde olsaydik. Bir ölüme care yok onun disinda herseyin caresi var. Annemsi kiz kardeşimi evlendirdim, dogumdan sonra beşiği ni yaptim, dunurumuz once ablasi diyordu benden icin, nisandan sonra küçük kaynana demeye başladı, besikten sonra küçük ananane oldum. Ama kendi gobegimi kesemeyecegimden korkuyorum, o yüzden annemi çok ariyorum herseyimdi benim arkadasimdi sirdasimdi, offfffff yine desilecegim ben 2 gündür zaten annemle yatip kalkiyorum rüyamda gorunce gunlerce etkisinden cikamiyorum ozluyorum.....
yok canım hiç ağır değil, tek elle bile kuş gibicanımmm cok agır deılmı o ya ben baktım ama agırlık olarak hafıf ıstıyorum maxi cossi mesela hafif ama parası agır1.700 1.900 falan
kızlar dün eşim eve geldı koltukların resmını cekıyor dedım hayrola ne oldu hıc aşkım sattım koltukları dedi dedım kafayımı yedın
normalde ben ılk evlendıgımde kıradaydım ordakı eve göre aldık bu eve uymadı arkadasıda bekar evı tutucakmıs
koltuklarım cok kalıtelı tv koltugundAN TUT HERSEY VAR pahalıydıda 1.200 vercem dıoadam dukkanda sattıkları yetmıo evdende satmaya basladı allahım ya gulermısın aglarmısın sınır ettı benı dün
kızlar dün eşim eve geldı koltukların resmını cekıyor dedım hayrola ne oldu hıc aşkım sattım koltukları dedi dedım kafayımı yedın
normalde ben ılk evlendıgımde kıradaydım ordakı eve göre aldık bu eve uymadı arkadasıda bekar evı tutucakmıs
koltuklarım cok kalıtelı tv koltugundAN TUT HERSEY VAR pahalıydıda 1.200 vercem dıoadam dukkanda sattıkları yetmıo evdende satmaya basladı allahım ya gulermısın aglarmısın sınır ettı benı dün
maşallah maşallah kızlar atağa geçti :) hayırlı olsun inşallah.
canımm öncelikle rabbim bir an evvel kucağını doldursun. birşey sorucam sana subyen yeli diye birşey var hiç araştırdınmı ?
Canim uzulme ya lutfen , bak simdi sende anne oluyorsun bebeginde hissediyor uzuldugunu .. Rabbim diger sevdiklerine uzun omurler versin insallah ..
hafıfmı bana arkadasım agır dedii gormedım hıc aslında fıyatı nromale gore cok uygun ama bende bebıs 3 4 ay geldıgınde almayı dusunuyorum..yok canım hiç ağır değil, tek elle bile kuş gibi
ahahahahahaaaa koptummmmmbi eve geliyomuşsun yatak odası yok, bi geliyomuşsun yemek masası
Benim babamda mobilyaci, koltuklarimi babam yapti kendi elleriyle, mobilyami babam yapti yine.
Annemin evindede hersey babamin el emegi, arada babamda esin gibi yapardi sattim koltuklari hanim ben sana daha guzelini yapacam derdi ve yapardi.
Sende böyle düşün zaten büyük duruyormus simdi evine uygun yeni birtakim getirir koyar :-D
guzel haberlerle gel bıtanemmm
basın saolsun canımm benımmm .olsun kuzum temızlıkcı tutarsın napıcan bende kıyamıyorum kımseye abımın eşi yapıyım dıyor ama kıyamıyorum yaa eşimle ya yavas yavas dip köşe yapıcaz yada temızlıkcı tutucaz tut dıo eşim ama ıcıme sınmıo benımmm
Amin amin, bütün sevgim babama yöneldi oda bana ayri bi düştü annemden sonra, annemin yokluğunu ben evlendikten sonra daha agir hissetmis bunlari duyuncada içim aciyor, Allahdan yakiniz cani nezaman istese geliyor, sabah birlikte kahvalti yaptik, babam, kiz kardesim , eşim , 1 yasindaki prensesim,bunlar benim en kiymetlilerim diyorum, Rabbin hic birinin acisini yasatmasin duam bu
hafıfmı bana arkadasım agır dedii gormedım hıc aslında fıyatı nromale gore cok uygun ama bende bebıs 3 4 ay geldıgınde almayı dusunuyorum..
yaa valla dun gulmekten öldüm aksammm hemde sınırlendım ayy allahım ya bıde dıo bazanın baslıgınıda verıyımtöbe yaaa evı veriyım ben dırek yerlessın cocuk dedım
canım benım esım satıyor ımalat deıl idaş belkı bılırsın yatak baza onun bayılıgını ısletıyor onun dısında baska mobılyalarda var tabi
kız 2.500 takım 5 sene once zaten cok kullanmadık 1.200 satcam dıo valla kafayı yedı senın baban yapıosa satması normalde benımkı yapmıo gene parayla alcazyok yere iş cıkartıo ıste cok guldum dün
Allah razi olsun canim.
Bizde öyle yapcaz temizletecegiz inşaat temizligi oldugu icin icime sinmeme gibi bişey olmayacak ama oturulmus ev olsaydi halim harapti, kendim yapmadikca icime sinmezdi
Idasi biliyorum canim. Ben muhasebeciyim 5 sene bir mobilya mağazasinin muhasebesine baktim.
Esya eve girince aldigin fiyat yariya düşer satmaya kalkinca normal yani istersen hic kullanma, merak etme toptan fiayttan yine uyguna alir eşin :-D
Cok sükür hersey yolunda, yavrum kipir kipirdi herseyini ölctü doktorum hepsi normal cok sükürler olsunn vee oglumm geliyor kizlar :)) pipisinide gösterdi doktorum cok sevincliyim .. Rabbim herkese hayirli haberler almayi nasip etsin
evet ev sıfır oldugu ıcın ıcıne sıner merak etme..
aynen öle vallaa aman napım işte benmmkının işleri tabı canım toptan fıyatından cok daha uyguna alıyoruz
aman naparsa yapsın valla sımdı ben esyaları dusunemem
kızlar aldım sonuclarımızı sukur temiz cıktı.ama alana kadar ıcım ıcını yedı...esımede sınır oldum cok abartıyomusumda yokmus bıseyı ben pımpırıklenıyomusum dusundukce kızıyorum...heralde endıselınıcem...
Gözün aydin canım. Bizde haftya bugün alacağız sonuclarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?