2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımmm cok agır deılmı o ya ben baktım ama agırlık olarak hafıf ıstıyorum maxi cossi mesela hafif ama parası agır 1.700 1.900 falan

yok kuzu ağır gibi duruyo ama hafif kullnaışlıda sende içine sineni al bi kere alıncak nede olsa

demekki eşin eve daha güzellerini alıcak

evet sen simdi kizçeni düşün, birak esyayi esin halletsib :-d
evet rabbim kimseyi evladi ve ailesi ile imtahan etmesin acilarini vermesin
amin canımmmm
benım eşimde aynı seylerı soyluyor canımmmm hepsı aynı merak etmee.
Hadı gozun aydın darısı bana yarın 4 lu test olucak :18:

yok kuzu ağır gibi duruyo ama hafif kullnaışlıda sende içine sineni al bi kere alıncak nede olsa

Demekki eşin eve daha güzellerini alıcak

yok kız ne alıcak getırcek gene magazadan bısey tv koltugunu vermem hayattaa dedimm Sende yerde mınderın ustunde oturursun ayyy dünn hem sınırlendım hemde koptum ya gulmekten
Ii hafıfse bakımm bır canımmm ıcıme sınıo maxi ama fıyatı sınmıo

canım sen ankaradasın dimi? nerden aldınız evi..

gayet uygun almıssınız. ben de cocuk dogmadan istiyorum ama yeni evlendik henuz borçlarımız bitmedi. belki seneye kısmet olur.

güle güle oturu sağlıcakla mutlulukla büyütün evinizde bebişinizi inşallah

maşallah canım allah analı babalı dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla :))

Evet canim ankaradayim.
Etumesguttan aldik, baglicaya yakin alsancak diye geçiyor irdan alduk canim. Bizumde vard ufak tefek taksitler, kararttik gözü bakalim Rabbim kolaylik verir inşallah.
Rabbim en kiza zamanda sanada versin. Tapu komusyon 107 ye geldi
Kombi petekle 110 geciyor iste canim

bilge canım hepsı cok guzeller ama 2.sıradakını anlamadım
cıcıslerını nerden aldıgınıda yazaydın ya:)) dıer topıge ekleyıp

kızlar nuk ile ana kucağını joker bebeden (%50 indirimliydi)
diğerlerini bebeshop internet mağazasından aldım.
chıcco hastane çıkışlarını 47 liraya aldım mağazada 85 liraydı.
o gördüğünüz casper kılıklı şey soğuk jel press kuzuların ateşi cıkarsa bır yerlerini vururlarsa diye

çok guzellmıs bılgecımm fıyatıda cok uygunmus chıccooda
bızım burdada outlet magazası var bakalım varsa bende ordan alırım

filizzz koltuk satma işini bende yapıyprum cok güldüm eşine benim kücük odam yeni demiştim daha evleneli az oldugundan oda yapmıcaktım ama cektim resimlerini koydum siteye satılırsa bebeğimin odasınında yapcamm ama bedavadan atamam yada cok yoksuulll biri olmadıkça vermeye kıyamam çevremde de yoksul kimse yok

Ayyy canimm ya yazini okuyunca bi tuhaf oldu icim allah sana sabir versin güc kuvvet versin cok zor. Ben babami kaybedeli 5 sene oluyor hala alisamadim. Annenin yeri de bambaska o dahada zordur eminim.

Buna cok güldüm dikkat et evi bosaltip satmasin ayyy benimki yapsa düsünmek bile istemiyorum :)))

ozelden atamiyorum

bende 2013 kasim anne adayiyim benide ekleyin listeye :) ilk bebegim son adet 27.01.2013 beklenen dogum 3kasim 2013 kiz bebek kesin dogum tarihi 11kasim 2013

sendemı yapıosunnnnnnn
ayy senınkı normal ama bızım ekstra bı bos odamız vaarr ne dıye satıo anlamadımmm cok komık yaa bıde gorsen eve geldı ısımız var dıo dedım ne baktım resım cekıo arkadasına attı resımlerı allahım yaa harbı gulermısın aglarmısın olayı ..
yakın olsaydın koyardık esımın magazaya satardı

Gözün aydin canim demek utanmadan gösterdi :). Benimki yerinden kimildamadi inatci babsina cekecek herhalde yandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…