canımmm cok agır deılmı o ya ben baktım ama agırlık olarak hafıf ıstıyorum maxi cossi mesela hafif ama parası agır1.700 1.900 falan
kızlar dün eşim eve geldı koltukların resmını cekıyor dedım hayrola ne oldu hıc aşkım sattım koltukları dedi dedım kafayımı yedın
normalde ben ılk evlendıgımde kıradaydım ordakı eve göre aldık bu eve uymadı arkadasıda bekar evı tutucakmıs
koltuklarım cok kalıtelı tv koltugundAN TUT HERSEY VAR pahalıydıda 1.200 vercem dıoadam dukkanda sattıkları yetmıo evdende satmaya basladı allahım ya gulermısın aglarmısın sınır ettı benı dün
amin canımmmmevet sen simdi kizçeni düşün, birak esyayi esin halletsib :-d
evet rabbim kimseyi evladi ve ailesi ile imtahan etmesin acilarini vermesin
benım eşimde aynı seylerı soyluyor canımmmm hepsı aynı merak etmee.kızlar aldım sonuclarımızı sukur temiz cıktı.ama alana kadar ıcım ıcını yedı...esımede sınır oldum cok abartıyomusumda yokmus bıseyı ben pımpırıklenıyomusum dusundukce kızıyorum...heralde endıselınıcem...
yok kuzu ağır gibi duruyo ama hafif kullnaışlıda sende içine sineni al bi kere alıncak nede olsa
Demekki eşin eve daha güzellerini alıcak
Yarisini kredi cektik canim, yarisida nakit vardi elimizde. Uzerine 2 yilda koyar borcsuz aliriz diyorduk ama oturdugum ev satildi, alanda dugunum var cikin dedi, kiralik ararken kredi ceksek falan derken once on sonra 20-30 derken 50 cektik uzerine, genis 3+1 sifir masrafsiz bi kombi petek taktiracagiz. Insallah rabbim odeme kolayligi verir.
Insallah yakin zamanda sende ev aldik diye haber verirsin bizlere :-D
Cok sükür hersey yolunda, yavrum kipir kipirdi herseyini ölctü doktorum hepsi normal cok sükürler olsunn vee oglumm geliyor kizlar :)) pipisinide gösterdi doktorum cok sevincliyim .. Rabbim herkese hayirli haberler almayi nasip etsin
canım sen ankaradasın dimi? nerden aldınız evi..
gayet uygun almıssınız. ben de cocuk dogmadan istiyorum ama yeni evlendik henuz borçlarımız bitmedi. belki seneye kısmet olur.
güle güle oturu sağlıcakla mutlulukla büyütün evinizde bebişinizi inşallah
Eki Görüntüle 723671 Eki Görüntüle 723670 Eki Görüntüle 723669 Eki Görüntüle 723668 Eki Görüntüle 723667 Eki Görüntüle 723666
kızlar aldığım cicişlere bakın
Cok saol canim insallah rabbim o günleri görmeyide nasip ederGözün aydin hayirli uğurlu olsun oğluşun canim, damatligini gör inşallah
Cok saol canim insallahmaşallah canım allah analı babalı dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla :))
Amin Allah razi olsun canim. Hani burda uzakta olan arkadaslar var ailelerine hasret olanlar, nolur uzulmesinler keske benim annemde olsaydi hayattada ayri sehirlerde olsaydik. Bir ölüme care yok onun disinda herseyin caresi var. Annemsi kiz kardeşimi evlendirdim, dogumdan sonra beşiği ni yaptim, dunurumuz once ablasi diyordu benden icin, nisandan sonra küçük kaynana demeye başladı, besikten sonra küçük ananane oldum. Ama kendi gobegimi kesemeyecegimden korkuyorum, o yüzden annemi çok ariyorum herseyimdi benim arkadasimdi sirdasimdi, offfffff yine desilecegim ben 2 gündür zaten annemle yatip kalkiyorum rüyamda gorunce gunlerce etkisinden cikamiyorum ozluyorum.....
kızlar dün eşim eve geldı koltukların resmını cekıyor dedım hayrola ne oldu hıc aşkım sattım koltukları dedi dedım kafayımı yedın
normalde ben ılk evlendıgımde kıradaydım ordakı eve göre aldık bu eve uymadı arkadasıda bekar evı tutucakmıs
koltuklarım cok kalıtelı tv koltugundAN TUT HERSEY VAR pahalıydıda 1.200 vercem dıoadam dukkanda sattıkları yetmıo evdende satmaya basladı allahım ya gulermısın aglarmısın sınır ettı benı dün
evet bende mendil değil igne bile almadım daha sdsfs bekliyoruz sabırsızlıklaacok guzeller canım gule gule gıydırırsın inş.ben bı mendıl bıle almadım daha ya zaten cınsıyetınıde bellı degıl
filizzz koltuk satma işini bende yapıyprum cok güldüm eşine benim kücük odam yeni demiştim daha evleneli az oldugundan oda yapmıcaktım ama cektim resimlerini koydum siteye satılırsa bebeğimin odasınında yapcamm ama bedavadan atamam yada cok yoksuulll biri olmadıkça vermeye kıyamam çevremde de yoksul kimse yok
Cok sükür hersey yolunda, yavrum kipir kipirdi herseyini ölctü doktorum hepsi normal cok sükürler olsunn vee oglumm geliyor kizlar :)) pipisinide gösterdi doktorum cok sevincliyim .. Rabbim herkese hayirli haberler almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?