kızlar benımde eltıler var bıtanesı nakarda yanımda degıl ankardakı dugunume bıle gelemdı nyemıs hamıleymıs tamam hamıledır kotudur analrım ama ınsan bır arayıp ALLh mesut etsın demezmı sonra bunun gecen yıl kızı oldu esım tutturdu gıdelım ayıp olur dıye neyse zorla gttık düşünsene benı aramyan bırının aygına gıdyorum memlekete gıderken gıttık kadın kendıne oyle değer verdıyorkı takımızı takdık zaten benı cok sallamadı gıttıdımde havalı baya sonra ben gecen yıl dusuk yapdım yıne aramadı esım annelr günüde onu aradı pat dıye telefonu bana verdı bende ne yapayım konuşmak zorunda kaldım e bu yıl ben hamıle kaldım yıne aramdı anneler gunu geldı yıne aramadı bende aramdaım ben salakmıyım okıymetlıde ben neyım . kayın pederımde armadı valla esımide tebrık etmedı. anlamıyorum ya sen verdıkce ınsanlar kıymete bınıyo. cok moralım bozuluyor esımede dıyemeıyorum ınsanların arkasında konuşma dıyo he oylemı ozaman bende konuşmam ama tavrımıda koyarım yanı onların cocugu kıymetlı bızımkı neeeeeeeeeeee