2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yeşimm1988 anlıyrm seni :))) benim eşimde sürekli ağrın war mı sancın war mı die sorup duruo 10dk bir . bazen zor tutuyrm bende kendimi offf yeter dememek için :))) ama hakim ol cnm sinirlerine bu kez de bağırdıkdan sonra üzülüosun kırdım kalbini diye...

selayhus cnm güldürdün beni ya :))) ewdekiler bakıo bu neye gülüo kendi kendine diye :)))))

hadi yaaaa.neyse 2 hafta sonra alırız tecrübelerini artık.canları yanacak ama.her aşıdan önce bir ölçek calpol şurup içirin diyolar ama ateşi çıkmasın diye.bilemedim.doktora danışmak gerek.

canim benim bize hic ilac vermiyorlar. verdikleri tek sey rezene cayi… surup, gaz surubu gaz ilaci yok. karni agrirsam amsa yap, sicak koy, rezene cayi icir diyorlar. Artik atesi cikarsa da su icirin derler herhalde:)))

Canlarım dün 12 buçuk gibi yatmıştım deliksiZ 9a kadar uyudum ilk defa. Sonra dışarı çıktık bende bi enerji bi enerji. Akşama kadar gezdik yeni geldik eve ve 5. Kata yürüyerek çıktım hala tık yok. Bu velet çok rahat heralde içerde gelmeye niyeti yok ;-) bende de hiç yorgunluk emaresi yok anlamadım gitti. İki adım yürüsem yavaş yavaş nefes nefese kalırdım o kadarda tempolu yürüdüm hala yorulmadım.

slm kızlarrrr
benim bugün kontrolum vardı nst ye bagladılr sancım 0 dan 70 e yukseldı bı anda ama bende hıcbır sekılde agrı yok aralıksız 8 dk surdu tekrar tekrar agrın varmı diye soruyolar ama ben hıcbısey hıssetmıyorum kikirkikir gülüyorum bi yandan hemen ebe muayeneye aldı ama açılma yok bebek donmüş dedi bugün yarın gelirmiş :D
bel agrılarını ihmal etmeyın sancı kasıklara vurunca acılma baslamıs ve doğum cok yakın demek oluyomus cok heycanlıyım insallah suni sancıya gerek kalmaz cunku annem bızlerı hep sunı sancıyla doğurmus onda da acılma olmuyomus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tecrübeli annelere bir sorum olcak
ogluşun bir gözü akıyo ve çapaklanıyo
temizliyorum yine aynı
nasıl önleyebilirim
teseklürler

Sendemi brütus sendemi :))))
Yok valla canim gelenim gidenim günüm sali günü dolacak ..
Ilk oglumuda günümden 10 gün spnra suniyle dogurmustum yeni bisey degil benim icin ..
Senin minikler nasillar canim büyümüslerdir masallah ..

dun kusura bakma ufaklıklar ağlayınca gitmek zorunda kaldım
kuzular ıyıler daha 3 kılo olmadılar 55 gün oldu
bırı uyuyor dıgerı uyanıyor
bende zombi gibi dolanıyorum
bıde kendımı ınek gıbı hıssetme durumum var
cocuklar benı gorunce agızlarını acıp kafalarını deli gibi sağa sola sallıyorlar
komıkler yanı
senı de Allah kurtarsın sağ salım insallah

slm kızlarrrr
benim bugün kontrolum vardı nst ye bagladılr sancım 0 dan 70 e yukseldı bı anda ama bende hıcbır sekılde agrı yok aralıksız 8 dk surdu tekrar tekrar agrın varmı diye soruyolar ama ben hıcbısey hıssetmıyorum kikirkikir gülüyorum bi yandan hemen ebe muayeneye aldı ama açılma yok bebek donmüş dedi bugün yarın gelirmiş :D
bel agrılarını ihmal etmeyın sancı kasıklara vurunca acılma baslamıs ve doğum cok yakın demek oluyomus cok heycanlıyım insallah suni sancıya gerek kalmaz cunku annem bızlerı hep sunı sancıyla doğurmus onda da acılma olmuyomus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah suni sancıya gerek kalmaz canım. merak ettiğim bişey var çatıda açılma olduğu zaman nst de belli oluyormu 2 cm lik filan

canim benim bize hic ilac vermiyorlar. verdikleri tek sey rezene cayi… surup, gaz surubu gaz ilaci yok. karni agrirsam amsa yap, sicak koy, rezene cayi icir diyorlar. Artik atesi cikarsa da su icirin derler herhalde:)))

aslında en doğrusuda o biliyomusun.burda herşeye ilaç .e biz annelerde dayanamıyoruz onlar acı çektikçe allternatif yollar arıyoruz.emin olki senn kızının bünyesi daha sağlam olur.ilaçsız kendisi bağışıklık kazandığı için.keşke biraz dayanabilsem bende bişey kullanmasam ama bazen o kadar çok canı yanıyoki sürekli araştırıp bişeyler bulmaya çalışıyorum.2 gündür nane veriyoruz bakalım:))bugünde ğişikleri için doktora gidicez.iyice arttı.

Gunaydin guzel anneler nbrsiniz... varmi doguran falan.. sabah beni karabasan basti yaa uzun zamandir olmuyodu, ckk korktum kendime gelemedim daha...

Kızlar drdan şimdi çıktım bikaç güne doğurursun doğurmazsan da hafta sonu suni sancı vercem gününü geçirtmicem çok dedi. Çok mutluyum bikaç güne anne oluyorum :-D:-D:-D

hayırlısı olsun kızlar yaa rabbim hepimizi çok bekletmesin inş bende agrı sancı hiç bişey yok yine ne yapcm ben bu şekilde açılmada olmaz dayarlar suni sancıyı yaa

dun kusura bakma ufaklıklar ağlayınca gitmek zorunda kaldım
kuzular ıyıler daha 3 kılo olmadılar 55 gün oldu
bırı uyuyor dıgerı uyanıyor
bende zombi gibi dolanıyorum
bıde kendımı ınek gıbı hıssetme durumum var
cocuklar benı gorunce agızlarını acıp kafalarını deli gibi sağa sola sallıyorlar
komıkler yanı
senı de Allah kurtarsın sağ salım insallah
Sagolasin canim ... Zaman ne cabuk geciyor .. Rabbim saglik sihat versin kuzucuklarina
Gunaydin guzel anneler nbrsiniz... varmi doguran falan.. sabah beni karabasan basti yaa uzun zamandir olmuyodu, ckk korktum kendime gelemedim daha...
Bendede kabus oluyor canim .. Nasilsin iyimisin simdi ??
Kızlar drdan şimdi çıktım bikaç güne doğurursun doğurmazsan da hafta sonu suni sancı vercem gününü geçirtmicem çok dedi. Çok mutluyum bikaç güne anne oluyorum :-D:-D:-D
Hadi hayirlisi canim .. Rabbim kolay dogum nasip etsin nsallah ..
Ben de drdan ciktim suyu azalmis yarin suni vericwk 2 cm acikligim varmisss degisik duygular icindeyim :(
Insallah kolayca acilma olur canim ..
Olsun suni muni bende suniyle dogurdum icini ferah tut ..

Hepinize kolay gelsin iyi bir hafta dilerim annisler, minnak bebisler...
Bu hafta dogurmak nasip olur bizede insallah

Sagolasin canim ... Zaman ne cabuk geciyor .. Rabbim saglik sihat versin kuzucuklarina

Bendede kabus oluyor canim .. Nasilsin iyimisin simdi ??

Hadi hayirlisi canim .. Rabbim kolay dogum nasip etsin nsallah ..

Insallah kolayca acilma olur canim ..
Olsun suni muni bende suniyle dogurdum icini ferah tut ..

Hepinize kolay gelsin iyi bir hafta dilerim annisler, minnak bebisler...
Bu hafta dogurmak nasip olur bizede insallah

Saol cnm daha iyiyim bi sen sordun yaa allah razi olsun :)) okudum faln cok sukur...

bende de tık yok kızlar.:(( ama hareki bugün çok azaldı. dr sizi 2 güne bir mi çağırdı. biz perş. gittik şimdide çarşamba gidicez. korkuyorum suyu falan azalırsa diye. bilgisi olanlardan cevap bekliyomm..

kızlar yine yazdıklarınıza bakıyrm. hepimizin derdi aynı :))) ne yattığımdan bişi anlıyrm ne kalktığımdan. wucüdum rahatsız, etim batıo artık dört bir yandan... ishalde olmuşum wc e koşturup duruyrm. hamilelikden dolayı hemeroidimde war tabi :(( yine de Allah başka dert wermesin diyrm. birde sinirlerim çok gergin. birine patlicam die korkuyrm ama tutuyrm kendimi boş yere kimseyi kırmak istemiyrm.Rabbim sabır wersin. Yarın kontorlümde war bakalım ne dicek doktorum. Hayırlı bi haber werir inşAllah. dualarınızı eksik etmeyin, benimkiler hep sizinle :)))

amann alamina hergün doğurup emziriyorum bi kalkıyorum hiçç bişi yok:(

Aiseaise günün gectikten sonra cagiriyorlar iki güne bir canim y
Yani muhtemelen senide carsambadan sonra cagirir 2 güne bir ..
Bana bir hafta oldu yarin doluyor günüm yani 8 gün önce gitmistim ..

bende de tık yok kızlar.:(( ama hareki bugün çok azaldı. dr sizi 2 güne bir mi çağırdı. biz perş. gittik şimdide çarşamba gidicez. korkuyorum suyu falan azalırsa diye. bilgisi olanlardan cevap bekliyomm..

Evet cnm.selayhusun dedigi gibi gunun dolunca iki gune bir cagiriyor. Bemim.persembe dolmustu cuma gittim sonra pazartesi gel dedi cuma normaldi suyu bgn azalmis dedi

Back
X