- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.141
canım baştaki lacivert tuluma benzerini ben de mothercare'den aldım
2.resimdeki tulumlar nereden çok tatlılar?
bir de puset ne marka ve ne kadara?
little star yazılı aynı pijama takımı da hediye geldi oğluma :)
yine bir diğer sorum da battaniyeler nereden ve ne kadara acaba?
hepsini iyi günlerde kullansın oğluşun inş.
Eki Görüntüle 824960 bu anakucağımız kızlar, cybex aton mürdüm rengi (220 tl'ye saraçhane'den aldık)
Eki Görüntüle 824963 bu da pusetimiz, 175 derece yatıyor.
graco symbio veya evo almaya gitmiştim ki orda vazgeçtik, kış bebeği olacağı için nasılsa eninde sonunda bastona geçilecek diye maclaren quest marka aldık. 550 tl'ye
Sizlerin bebişleriniz için aldığınız eşyalara ve kıyafetlere bakmak acaip hoşuma gidio benim, hatta bazen ekim ve aralık annelerinin aldıklarına bile bakıorum, ben de aldıklarımın bazılarını ekliim dedim...
Alışverişimizi hele şükür tamamladım bir kısmını paylaşıyım dedim sizle teyzeleri. Bir o kaldı beklenen ...
Eki Görüntüle 824923 Eki Görüntüle 824926 Eki Görüntüle 824922 Eki Görüntüle 824921 Eki Görüntüle 824924 Eki Görüntüle 824925 Eki Görüntüle 824928 Eki Görüntüle 824930
Kapı süsü ve bebek süsleri benim imalatım
Odamızında ufak tefek eksikleri bitsin paylaşıcağım.
Ben isim ve 2013 tarihi yzdırdım çünkü doğum zamanı hastaneye götürüceğiz sen neye görebekletiyırsun sezaryan mı kesin olucak?çok güzeller cnm güle güle kullan bebek süslerine sadece isim mi bastırdınız dogum tarihi yok galiba ben bekletiyorumda tarihide yazsın diye acaba bendemi tek isim yazdırıversem
Ben isim ve 2013 tarihi yzdırdım çünkü doğum zamanı hastaneye götürüceğiz sen neye görebekletiyırsun sezaryan mı kesin olucak?
bunlarda benim miniş hanımın kıyafetlerikazakları hırkaları ananesi ördü süslemesi bana ait
güle güle giysin annesi defnecik
canım kapitone dolap örtülerini nerden aldın?
biz istanbul anadolu yakasında ikamet ediyoruz canım salı pazarından aldı annem makinede dikiverdi hemen . sen nerde oturuyosun alalım sanada canum ?
bunlarda benim miniş hanımın kıyafetlerikazakları hırkaları ananesi ördü süslemesi bana ait
Eki Görüntüle 826349 şapkamız, kendim ördüm, eldivenleri ve atkısını da yapmaya çalışacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?