2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Saol cnm lacşvert tulum dediğin gibi mother careden sarı tulum mamas papas yeşil olan gap little yazan bir kırmızı bir mavi aldım ve mavi battaniye mothercareden kahve olan caremel diye bir marka ebebekten aldım arabası Inglesina 1300tl biraz pahalı geldi ama çok hafif ve tek elle açılıp kapanıyor .

Sizlerin bebişleriniz için aldığınız eşyalara ve kıyafetlere bakmak acaip hoşuma gidio benim, hatta bazen ekim ve aralık annelerinin aldıklarına bile bakıorum, ben de aldıklarımın bazılarını ekliim dedim...

Hepsi de çok güzel, güle güle giydir inşallah oğluşuna.

Aynen valla :) Ben de hergün bakıyorum yeni bişeyler eklenmiş mi diye... Çok güzel içim açılıyor minicik şeyleri görükçe.
Keşke daha çok resim eklense...

çok güzeller cnm güle güle kullan bebek süslerine sadece isim mi bastırdınız dogum tarihi yok galiba ben bekletiyorumda tarihide yazsın diye acaba bendemi tek isim yazdırıversem

çok güzeller cnm güle güle kullan bebek süslerine sadece isim mi bastırdınız dogum tarihi yok galiba ben bekletiyorumda tarihide yazsın diye acaba bendemi tek isim yazdırıversem
Ben isim ve 2013 tarihi yzdırdım çünkü doğum zamanı hastaneye götürüceğiz sen neye görebekletiyırsun sezaryan mı kesin olucak?

bunlarda benim miniş hanımın kıyafetleri kazakları hırkaları ananesi ördü süslemesi bana ait

Eklentiler

• $image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 76
biz istanbul anadolu yakasında ikamet ediyoruz canım salı pazarından aldı annem makinede dikiverdi hemen . sen nerde oturuyosun alalım sanada canum ?

ben de avrupa yakasındayım, başakşehirde.
pazar dedin de aslında pazara bakmak lazım hiç aklıma gelmemişti.
sağol canım, alıp bir de dikmek mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…