2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

peki bu 2 sene içinde aşılama vs oldun mu nedenmiş sebebi öğrenebildinmi?

1.5 yıl üstüne eşimde sorun olduğunu öğrendik canım varikoseli varmış meğer ameliyat oldu eşim 4 ay geçti 6.ay doktor kontrolümüz var değerler de düzelme var mı yok mu diye bakacağız duruma göre aşılama ya da tüp birini seçeceğiz..siz kaç zamandır istiyorsunuz canım?

canım allah yardımcınız olsun inşallah temiz sonuç alırsınız.aşılamada olumlu sonuç alan çok kişi var burada sizin durumunuzda olan.çok okudum :) biz sadece bir hafta korunduk normal muayeneye gittiğimde endometriozis hastası olduğumu öğrendim.çocuğumun hemen olması gerektiğini söyledi doktor.6 ay normal denedik olmadı.martta laparoskopi ile kist içindeki sıvı alındı.yine 6 ay normal deneyin dediler yine olmadı.eylülde aşılama oldum tutmadı.ekimde ofis histeroskopi oldum rahim temizlendi 2 ay geçti yine olmadı.o yüzden aralıkta tüp bebek denicez.oda tutmayabilir..böyle işte

selamlar kızlar
1.5 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay hamile kaldım fakat 20 haftalıkken düşük yaptım maalesef
belli bir süre korundum 3 aydan fazladır da korunmuyorum
eylülden ekime ekimden kasıma kasımdan da aralık ayına kaldı umudum
allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

canım benim inş tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz..allah yardımcımız olsun zor bi süreç Allahtan ilk önce sabır diliyorum çünkü çok yıpranıyor insan ...

canım doktora gittinmi sen veya eşin muayene oldunuzmu.gerçi bu durumda 6 ay deneyip gelin diyorlar

canım benim inş tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz..allah yardımcımız olsun zor bi süreç Allahtan ilk önce sabır diliyorum çünkü çok yıpranıyor insan ...

evet bu süreçte eşlerimizde bizde çok yıpranıyoruz.inşallah artık sabrımızın meyvesini alırız :)

tatlım inşallah Allah sana en kısa zamanda beklediğin bebeğini verir sana,bana,onlara,hepimize inşallah

canım doktora gittinmi sen veya eşin muayene oldunuzmu.gerçi bu durumda 6 ay deneyip gelin diyorlar

gittim bir sorun olmadığını söyledi dediğin gibi deneyin dedi
ama ben çok stres yapıyorum-dum adet döngümü etkilemeye başladım birkez 20 gün birkez de 10 gün gecikti bu ay normale döndü ki artık rahat olmaya çalışıyorum

canım benim allah yardımcın olsun.sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin allah

Son düzenleme:

takma kafana tatlım. bi sorun olmasa bile sırf stresten bile olmaz dedi. doktor... ama maalesef keşke rahat olsak keşke...

paranoyağa bağladım ben. sürekli rüyalarımda bebeğim oluyo

bugünde ablam aradı,rüyamda gördüm oğlun olmuş,gamzeli bi bebekti dedi. anca rüyanda görürsün dedim

Son düzenleme:
takma kafana tatlım. bi sorun olmasa bile sırf stresten bile olmaz dedi. doktor... ama maalesef keşke rahat olsak keşke...

ahh o stres varya
20 haftalıkken düşük yaptım
normal doğum yaparak
hiç bir sorun çıkmadı doktorun dediği tek şey stres kaynaklı olabilir dedi
ve doğrudurki çok stresliydi hamileliğim dış sebeplerden dolayı
şimdi kızsamda kendime nafile
o yüzden hiç birşey için strese gerek yok ben eşimle mutlumuyum mutluyum nokta

herkes soruyor birde eeee çocuk yapmıcanmı diye uzun süre düşünmüyorum diyorum oysa bir gelse bebeğim bayram olucak ama

hepimiz tadalım bu duyguyu inşallah
ben sadece 20 hafta taşıdım onu hareketlerini hissettim ama evlat sevgisi buysa eğer
offf offf

nedense bende söyleyemiyorum çevremdekilere bebeğimiz olmuyor şuan diye. hayırlısı kafamız rahatlayınca inşallah diyorum. acaba ondan mı olmuyo

anlıyorum seni canım çok zor bir şey inş tekrar hamile kalır, sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım...rabbim bu güzel duyguyu dileyen, isteyen herkese nasip ettirir inş...

Son düzenleme:
nedense bende söyleyemiyorum çevremdekilere bebeğimiz olmuyor şuan diye. hayırlısı kafamız rahatlayınca inşallah diyorum. acaba ondan mı olmuyo

yok ya ondan değildir
eğer öyleyse ben eşimin ananesi nerdeyse hergün çocuk ne zaman yapcan deyip duruyordu 3 sene sonra dedim bi daha sorma anane dedim kızarak yanarım ben zaman :2:

olacak elbet zamanı vardır insanlar bir garip kimse damdan düşmeyince damdan düşenin halini anlamıyor ne yapacaksın mecburen çenelerii kapansın diye öyle davranmak zorunda bırakılıyoruz

anlıyorum seni canım çok zor bir şey inş tekrar hamile kalır, sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canım...rabbim bu güzel duyguyu dileyen, isteyen herkese nasip ettirir inş...

inşallah hepimiz yaşayalım bu duyguyu
bizlerde ANNE olalım
inşallah

Hep o stres mahfediyor zaten,bide eminim çoğunuzdada vardır,millet ne der diye çekingeniz malesef

ben senin yerinde olsam yapardım diyenler var bir de... dediğin gibi onlar gibi pat deyince olmuyor bizde...

ilk aylar ablamı arayıp bebek olmuyor benim ne yapmam lazım dediğimde. ne bileyim benim başıma öyle bir şey gelmedi. istediğimizde oldu deyince şartelleri indirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…