2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hadi hayırlısı canım. varikosel ameliyatı da bizi bekliyor ama yaptırmayın diyenler var. kararsısız şuan.
sağol canım ,,20 lik dişi çektirdim ama geçmedi daha ağrılarım.....
doğru aslında kısmetimizde varsa eğer muhakkak gelir ama bizler sabırsız davranıyoruz
canım benim 4 tane yirmilik dişim operasyonla alınacak ama ben bebek istediğim için her ay gitmiyorum :18: bebek olmadan çektir diyorlar ama tek tek çekim 2 ayımı alırmış.

canım bende yedi gün oruçla birlikte iftar vakti edilen bir duayı edeceğim inşallah. allah ın izhiyle faydasını görürsün dediler.

hoşgeldin... tarih yakınmış. umarım uğur getirirsin bize[/QUOTE]

4 aydır korunmuyoruz ne kadar ciddi çalıştık derseniz sadece bu ay. İş değiştirdim diye sıkı çalışamamıştık. Ama artık gelsin istiyoruz. (çok istiyorum) bu ay kasıklarım çok ağrıdı midem çok bulandı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. 2 gün önce test yaptım negatif. Pazarı bekliyorum ama çok umutlu değilim.İnşallah dediğin gibi olur

hayırlısı olsun tabi canım ama yasadıklarım negatif enerji yüklendi bana bu konuda

hoş geldin canım bende yeni geldim bu topiğe

anlıyorum seni ve bu hayatta aklıma geldiğin her an dua ettiğim nadir insansın benim için canım benim ama herşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin rabbim evladın bile

Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo

hoşbulduk
batım 2 aralık
yaşım 26

Son düzenleme:

bizde sürekli yapalım mı yapmayalım diye hep düşünce içindeydk...ama başka yolu yok sayı çok düşük ne tüp ne de aşılama yapabilirdik..ve yaptıgımıza hiç pişmanol madık şimdye kdr değrlermiz yükselir mi blmem..ama en azından varikosel den kurtulduk şimdi önümüzde değerleri yükseltmek kaldı..ameliyat da basit bie ameliayttı geç kaldık diye düşündük keşke daha erken olsaydıkk nasipp

Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo
hoş bulduk canm...yaş 22 bat 23 kasım..

Son düzenleme:
hoşbuldukartık bat günümü takip etmiyorum ben
hoş bulduk canımmm...send ehoş gldin o zman yeni gediysn...sizde sorun nedir..
hoşbuldum canım ....sperm azlığı bizim sorun
ağrın sızın varmı peki bence çektir kurtul zor oluyo çokkk:18::18:

Ben bugün ovulasyon hesabı yaptım bugün ve yarın en yüksek günlermiş,ama ben sanki yıldım artık,görev gibi bu nasıl iş arkadaş ya

ameliyatın faydasını görenler yüksek oranda. düşük ihtimal kayıp sözkonusu. sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah. bitkisel takviyeler denedin mi hiç

sağol canım ALLAH razı olsun senden
hepimize nasip etsin inş rabbim

ameliyatın faydasını görenler yüksek oranda. düşük ihtimal kayıp sözkonusu. sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah. bitkisel takviyeler denedin mi hiç
öyle hklsın...biz keçi boynuzu kürü...pekmezini şimdi deniyoruz...bu yakınlarda incir kürü veya zaytınyağda bkletilmiş incir verecm..

merhabalar batım 6 kasım idi hala gelmedi kırmızılar test yapıtım negatif çıktı yaş 26

Ben bugün ovulasyon hesabı yaptım bugün ve yarın en yüksek günlermiş,ama ben sanki yıldım artık,görev gibi bu nasıl iş arkadaş ya

öyle çok üstüne düşünce insan görev gibi hissediyor kasıyor kendini hatta tiksinme geliyor

oluşuna bırakmak gerek :))))

bu arada bir evladın varmış allah onu size bağışlasın vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olsun

Son düzenleme:
ağrın sızın varmı peki bence çektir kurtul zor oluyo çokkk:18::18:
çenemde ağrı yapıyor sadece. ağzım küçük normal dişlerim bile sığmıyor. yaşadığım şehirde yaptıramam biraz zorluymuş yararak çekimler:18: bebek gelsinde ben ağrısına katlanırım gözüm karardı

öyle çok üstüne düşünce insan görev gibi hissediyor kasıyor kendini hatta tiksinme geliyor

oluşuna bırakmak gerek :))))

aynen bana da öyle oluyor. olacağı varsada olmuyor. hele takvim hesabı sinir bozmaktan başka bir şeye yaramıyor

anladım ne zamndan beri bebek düşünyorsunz sperm sayınız kaç.
evlendiğimizden beri korunmadık hiç sayı değişiyo 5 6 milyon civarı yükseldiğide oldu ama morfoloji kötü
sen ne kadar oldu evleneli:26::26:

benim çekim kolaydı çok ama hala ağrım var çenemde değil diş etim ve başım ağrıyo üst dişti, benim

merhabalar bende 29 yaşındayım 2 kimyasal gebeliğim oldu 1 yıldr korunmuyoruz..eşimde de bende de hiç sorun yok ama olmuyor sabırla bekliyorum... rabbim isteyen herkese versin inşallah...

merhabalar bende 29 yaşındayım 2 kimyasal gebeliğim oldu 1 yıldr korunmuyoruz..eşimde de bende de hiç sorun yok ama olmuyor sabırla bekliyorum... rabbim isteyen herkese versin inşallah...

keser hoşgeldin canım
nasılsın, tanıdın demi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…