hadi hayırlısı canım. varikosel ameliyatı da bizi bekliyor ama yaptırmayın diyenler var. kararsısız şuan.merhaba kızlar...bnde 22 yaşındayım eşim 32 ...2.5. yıldır ewliyiz..ve ilk günden beri bebek bekliyoruz ...eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu ...şuanda tedavi aşamasındayız....bat : 23 kasım...
canım benim 4 tane yirmilik dişim operasyonla alınacak ama ben bebek istediğim için her ay gitmiyorum :18: bebek olmadan çektir diyorlar ama tek tek çekim 2 ayımı alırmış.sağol canım ,,20 lik dişi çektirdim ama geçmedi daha ağrılarım.....
doğru aslında kısmetimizde varsa eğer muhakkak gelir ama bizler sabırsız davranıyoruz
Selam tatlı anne aday adaylarıBenim BAT 30 kasım 3. ay bu ay. Allah'ın hakkı üçtür bu ay hayırlısı olur inşallah
27 yaşındayım.
Diğer topikten gelenleri de görünce sevindim niye kapandı diye dertlendim ben de kaç gündür. Mens yeni bitti çalışmalar tam gaz başladı. bu ay incir kürü eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. meryem suresi okumaya da başladım. Hepimiz için dua ediyorum kızlar hadi inşallah bu ay bebişler gelsin
hayırlısı olsun tabi canım ama yasadıklarım negatif enerji yüklendi bana bu konuda
hoş geldin canımbende yeni geldim bu topiğe
Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo
hadi hayırlısı canım. varikosel ameliyatı da bizi bekliyor ama yaptırmayın diyenler var. kararsısız şuan.
canım benim 4 tane yirmilik dişim operasyonla alınacak ama ben bebek istediğim için her ay gitmiyorum :18: bebek olmadan çektir diyorlar ama tek tek çekim 2 ayımı alırmış.
canım bende yedi gün oruçla birlikte iftar vakti edilen bir duayı edeceğim inşallah. allah ın izhiyle faydasını görürsün dediler.
hoş bulduk canm...yaş 22 bat 23 kasım..Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo
hoşbuldukYeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo
hoşbuldum canımhoş bulduk canımmm...send ehoş gldin o zman yeni gediysn...sizde sorun nedir..
ağrın sızın varmı peki bence çektir kurtul zor oluyo çokkk:18::18:hadi hayırlısı canım. varikosel ameliyatı da bizi bekliyor ama yaptırmayın diyenler var. kararsısız şuan.
canım benim 4 tane yirmilik dişim operasyonla alınacak ama ben bebek istediğim için her ay gitmiyorum :18: bebek olmadan çektir diyorlar ama tek tek çekim 2 ayımı alırmış.
canım bende yedi gün oruçla birlikte iftar vakti edilen bir duayı edeceğim inşallah. allah ın izhiyle faydasını görürsün dediler.
bizde sürekli yapalım mı yapmayalım diye hep düşünce içindeydk...ama başka yolu yok sayı çok düşük ne tüp ne de aşılama yapabilirdik..ve yaptıgımıza hiç pişmanol madık şimdye kdr değrlermiz yükselir mi blmem..ama en azından varikosel den kurtulduk şimdi önümüzde değerleri yükseltmek kaldı..ameliyat da basit bie ameliayttı geç kaldık diye düşündük keşke daha erken olsaydıkk nasipp
sağol canım ALLAH razı olsun sendenanlıyorum seni ve bu hayatta aklıma geldiğin her an dua ettiğim nadir insansın benim için canım benim ama herşeyin en iyisini en güzelini nasip etsin rabbim evladın bile
hoşbulduk
batım 2 aralık
yaşım 26
hoşbuldum canım....sperm azlığı bizim sorun
öyle hklsın...biz keçi boynuzu kürü...pekmezini şimdi deniyoruz...bu yakınlarda incir kürü veya zaytınyağda bkletilmiş incir verecm..ameliyatın faydasını görenler yüksek oranda. düşük ihtimal kayıp sözkonusu. sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallah. bitkisel takviyeler denedin mi hiç
Ben bugün ovulasyon hesabı yaptım bugün ve yarın en yüksek günlermiş,ama ben sanki yıldım artık,görev gibi bu nasıl iş arkadaş ya
çenemde ağrı yapıyor sadece. ağzım küçük normal dişlerim bile sığmıyor. yaşadığım şehirde yaptıramam biraz zorluymuş yararak çekimler:18: bebek gelsinde ben ağrısına katlanırım gözüm karardıağrın sızın varmı peki bence çektir kurtul zor oluyo çokkk:18::18:
öyle çok üstüne düşünce insan görev gibi hissediyor kasıyor kendini hatta tiksinme geliyor
oluşuna bırakmak gerek :))))
öyle hklsın...biz keçi boynuzu kürü...pekmezini şimdi deniyoruz...bu yakınlarda incir kürü veya zaytınyağda bkletilmiş incir verecm..
evlendiğimizden beri korunmadık hiçanladım ne zamndan beri bebek düşünyorsunz sperm sayınız kaç.
çenemde ağrı yapıyor sadece. ağzım küçük normal dişlerim bile sığmıyor. yaşadığım şehirde yaptıramam biraz zorluymuş yararak çekimler:18: bebek gelsinde ben ağrısına katlanırım gözüm karardı
kızlar ben geldim yeni topik hayırlı olsun...diğer kızlar nerde haberleri yok mu???
merhabalar bende 29 yaşındayım 2 kimyasal gebeliğim oldu 1 yıldr korunmuyoruz..eşimde de bende de hiç sorun yok ama olmuyor sabırla bekliyorum... rabbim isteyen herkese versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?