2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ayyy çok güldüm ya bende iki kere aldığım yerden bi daha almıyorum.netten söylüyorum artk

ama öyle canım artık utanıyorum 2 yıl boyunca yarı eşim gidip aldı yarı ben aldım artık eşimi de gönderemiyorum, o da sayemde utanmaya başladı:)) başka ilçelere gideceğiz test almaya artık napalım ..internetten de her ay almaya başlamıştık artık durdum almıyorum canım:))

bende aldım yine 7 tanesi 4,60 dı kargo hariç ,artık yapar dururum canım sıkılıdkça ,baktım artık eczaneden alamıyorum utanıyorum

yaz başbakana.en az 3 çocuk diyorsunda nasıl olucak de.
durumum bu de anlat.
o kesin bi yol gösterir

verdim canım geçen ay ovulasyon test artı 4 gebelik testi vardı geçen ay bitirdim gebelik testlerini artık para dayandıramıyorum testlere:))

canım bana özelden mesaj atmışsın ben sana ordan dönemedim mesaj hakkım dolmamaış

benim içinde imkansız gibi bişeydi.Allahtan tedavi için müdürle cesarete gelip konuştum.Olumlu karşıladı yoksa tedavi olamazdım bende

git konuş müdürmüdür patronmudur her kimse :))) anlat durumunu birde varsa yakın hastane bul.gerçekten her gün gitmen gerekiyor :)

naptın sen.ne durumdasın ?

kan testi için inat ediorum canım gitmiorum bugün tekrar test yaptım yine hayali bi çizgi..bi çıkıo bi çıkmıo testte nazlı olcak heralde sıpa varsa ama adet ağrılarım var ha oldum ha olcam gibi yani..bilemedim..pztyi bekliorum inatla

eşinidemi alıştırdın alemsin ya bence sen başka yol bul.adetin 2-3 gün gecikince sağlık ocağına kan ver :) gerçi oda nereye kadar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…