ayyy çok güldüm yabende iki kere aldığım yerden bi daha almıyorum.netten söylüyorum artk
verdim canım geçen ay ovulasyon test artı 4 gebelik testi vardı geçen ay bitirdim gebelik testlerini artık para dayandıramıyorum testlere:))
aynı durumdayım ,sırf yumurtlama takibinde hergün yada 2 günde bir gitmek gerektiği için başlayamıyorum ,çalıştığım için ,ne olacak benim bu durumum ya ,çok sıkıldım artık ,heray boş boş tek çizgiye bakmaktan
napalım.doktora da zam gelmiş baksana.
yok bacım yok.yapamıcaz biz bu çocuğu.
verdim canım geçen ay ovulasyon test artı 4 gebelik testi vardı geçen ay bitirdim gebelik testlerini artık para dayandıramıyorum testlere:))
canım bana özelden mesaj atmışsın ben sana ordan dönemedim mesaj hakkım dolmamaış
evet canım öyle yapsak bile doktora gidip kontrol olacak para kalmadı çocuk olsun diye döktük paraları :)) bekleyecez elbet bebek rıskı ile gelir
aynı durumdayım ,sırf yumurtlama takibinde hergün yada 2 günde bir gitmek gerektiği için başlayamıyorum ,çalıştığım için ,ne olacak benim bu durumum ya ,çok sıkıldım artık ,heray boş boş tek çizgiye bakmaktan
ben geldimmmözlemişim siziiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmmözlemişim siziiiiiiiiiiiiiiii
naptın sen.ne durumdasın ?
ama öyle canım artık utanıyorum 2 yıl boyunca yarı eşim gidip aldı yarı ben aldım artık eşimi de gönderemiyorum, o da sayemde utanmaya başladı:)) başka ilçelere gideceğiz test almaya artık napalım ..internetten de her ay almaya başlamıştık artık durdum almıyorum canım:))
buna bi çare bulunması lazım.vallahi çok para.o paranın üstüne az bişi daha koy asgari ücret.
o paraylada insanlar ev geçindiriyor.çocuk okutuyorlar ya.yuh artık.
kan testi için inat ediorum canım gitmiorumbugün tekrar test yaptım yine hayali bi çizgi..bi çıkıo bi çıkmıo testte nazlı olcak heralde sıpa varsa ama adet ağrılarım var ha oldum ha olcam gibi yani..bilemedim..pztyi bekliorum inatla
evet sayemde zengin oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?