2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ah o insanlar varya insanlar
haftada bir kucağıma alamadığım evladımın mezarına gideriz üzüntümüzü bile bile insanlar bunu hatırlatır ay şimdi şukadar olcaktı şimdi bu kadar olcaktı
ya sanane ben bilmiyormuyum ama işte

en iyisi hiç kendinden ödün vermeden davranmak

ahhh benim sevgili kayınvalideciğim 3 sene çocuk istemediği söyleyince nasıl da mutlu oldu
bir bilse onu en kısa zamanda babanne yapabilmek için nasıl çabaladığımı :)))

herşeyden önce stres yapmamak lazım
kimle konuşsam stresi bıraktığım ve aklımda olmadığı ay hamile kaldım diyor

canım üzüntünü unutturacak kuzuna kavuşursun inşalllah...
bende aynı şeyi duyuyorum, yıllarca tedaviden sonra artık olmayacak deyip rahatlayınca bebekleri oluyor.
bi o kadar uzak bi o kadar yakın...:116:

slm canım nasılsın

bende en kısa zamanda hamile kalmak isteyenlerdenim
kimse yokmuu

canım üzüntünü unutturacak kuzuna kavuşursun inşalllah...
bende aynı şeyi duyuyorum, yıllarca tedaviden sonra artık olmayacak deyip rahatlayınca bebekleri oluyor.
bi o kadar uzak bi o kadar yakın...:116:

felsefem şu olacak olacak olacak o kadar :))))
olmazsada rabbime karşı boynum kıldan ince ((
ama olacak

evet bir o kadar uzak ve yakın
inşallah seneye bu topicte bebeklerimizi emzirmeye çalışırken şuan konuştuğumuz şeylerden ötürü konuşurda bir tebessüm ederiz
inşallah şu güzel ayda rabbim bizede nasip eder

amiiiiin inş ama bazen bana sadece hayal geliyor onlar boşuna hayal etme diyorum kendime

bende iyiyim tatlım
diş ağrısı çekiyorum 1 haftadır :18::18:nasıl gidiyo çalışmalar

geçmiş olsun canım ufff çok fecidir ihmal etme

adetim yeni bitti bu ay bende umutsuzluk hakim ama eşim de tam tersi
rabbim benim duamı kabul etmiyorsun bari beni saf yürekli kocamın duasını kabul et deyip herifin üstüne yıkıyorum niyetimi :))))

olacağı varsa olur diyorum kafaya takmamaya çalışıyorum

kısmet ise gelir Hint'ten Yemen den kısmet değil ise ne gelir elden((

amiiiiin inş ama bazen bana sadece hayal geliyor onlar boşuna hayal etme diyorum kendime

canımın içi öyle düşünme sakın
çaresiz hiçbirşey yok hayatta
elbet olacak herşeyin bir vakti zamanı var
olmazsa da mutlaka o bizim için hayırlı olandır
kıyamam sana can dostum
kızarım sana olumsuz konuşmak ve düşünmek sana yasak

merhaba kızlar...bnde 22 yaşındayım eşim 32 ...2.5. yıldır ewliyiz..ve ilk günden beri bebek bekliyoruz ...eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu ...şuanda tedavi aşamasındayız....bat : 23 kasım...

sağol canım ,,20 lik dişi çektirdim ama geçmedi daha ağrılarım.....
doğru aslında kısmetimizde varsa eğer muhakkak gelir ama bizler sabırsız davranıyoruz

Selam tatlı anne aday adayları Benim BAT 30 kasım 3. ay bu ay. Allah'ın hakkı üçtür bu ay hayırlısı olur inşallah
27 yaşındayım.
Diğer topikten gelenleri de görünce sevindim niye kapandı diye dertlendim ben de kaç gündür. Mens yeni bitti çalışmalar tam gaz başladı. bu ay incir kürü eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. meryem suresi okumaya da başladım. Hepimiz için dua ediyorum kızlar hadi inşallah bu ay bebişler gelsin

inş...
benim biraz uzun zaman oldu 8 yıl olacak bekleyeli
evlendiğim günden beri
nickin ve avatarına bayıldım
teşekkür ederim
bebeğimizin bize geleceği gün belli. biz öyle böyle derken vakit geçiriyoruz

benide aranıza alır mısınız ? Bat 10 kasım
hoşgeldin... tarih yakınmış. umarım uğur getirirsin bize

hayırlısı olsun tabi canım ama yasadıklarım negatif enerji yüklendi bana bu konuda
hoş geldin canım bende yeni geldim bu topiğe

Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…