elimde ovulasyon testi var canım sabah onu yapayım mı??? gebelik testi yok buradaki bütün eczanelerden her ay ayrı bi yerden test alıyordum 2 yıl boyunca artık utanıyorum başka ilçeye gideceğim günüm geçerse ordan alıp gelirim yaparım sonra:))
yok kıscem ne kınamasıbende zayıftım ama senin kadar değil 1.70 boy 53 kilodum evlendiğimde şu an 60 oldum 7 yılda 7 kilo
nasıl ama ben çok yerim ama çokta yakarımayıptır söylemesi yediklerim durmaz hiç gider hemen
kaç yıllık evlisin ...çok haklısın bende utanıyordum aynı yerdn test almaya, çözümü eczanedeki bayanla samimi olmaya çalışarak buldum :) bu ay en azından kan testi yaptırmaktan kurtuldumson 2gün kala alıyorum zaten varsa olur diyorum. ama gelmyiır bir türlü bebeğim. bu ay eşimin artık birşeyler yapması gerektiini düşündük ve sperm testi için özel bir hastaneye başvurucaz. ben 6ay boyunca kendimde aradım, ne problem var diye. bakalım test sonucuna göre hareket edicez.İnş herkes en yakın zamanda ogüzel duyguyu yaşar.
bende severim balık etli hatunevlenince alırsın dediler olmadı, şimdide bebeğin olunca alırsın diyolar ama bebek olmadı
bende çok yerim gecenin köründe artan pilavı, kısırı yedim bir saat içinde. ama yakıyorum.
balık etli kadın seviyorum ben
bernacım karbonatı ne kadar koyuyoruz bi çorba kaşığımııcıycık köpürtsün
bende severim balık etli hatunama bu kilodan fazla çıkmak istemiyorum artık
sen al sana lazımmış
ailedende geliyo bu biraz annen nasıl
kaç yıllık evlisin ...
benim hiç test yapmaya gerek kalmıyor hiç gecikmeden geliyolar hemen sanki 9 ay gelemse ne olur ama
bende severim balık etli hatunama bu kilodan fazla çıkmak istemiyorum artık
sen al sana lazımmış
ailedende geliyo bu biraz annen nasıl
Hamileysen az da koysan cok da koysan kopuruyormus canm
yok kıscem ne kınamasıbende zayıftım ama senin kadar değil 1.70 boy 53 kilodum evlendiğimde şu an 60 oldum 7 yılda 7 kilo
nasıl ama ben çok yerim ama çokta yakarımayıptır söylemesi yediklerim durmaz hiç gider hemen
o zaman 2 çorba kaşığı atayımda garantileyim
köpürmezse kaşıkla karıştırırım biraz
kilo alırsan doğurunca zayıflamak istersin bence sen hiç uğraşma ablalarında kiloluysa eğer zayıflığının kıymetini bilannem normalde kilolu ama diyabet hastası olunca bayağı kilo verdi bu yıl. iki tane ablam var onlarda evlendikten sonra bayağı şiştilerbayağı ama
eşim evlendikten sonra ailendeki kadınlar gibi olursan bozşuruz diyoduşimdi seni annen doğurmamış diyo
vaginal ultrasonla tüplerin açık olup olmadığı anlaşılmaz canım hsg gerekli bunun için eşinde tahlil yaptırsın1yılllık evliyim, korunmayı bırakalı 6ay oldu. geçen ovulasyon testş yaptım çift çizgi çıktığı 2gün ardarda denedik. ama bir türlü pozitifi göremedim. ben bu zamana kadar, 3defa vaginal ultrasona girdim ve bir problm yok dendi. vaginal ultrasonda tüplerin açık olup olmadığı anlaışır mı? ben bu aydan çok ümitliydim
bernacım karbonatı ne kadar koyuyoruz bi çorba kaşığımııcıycık köpürtsün
doğrruuu doğruu ama hemen istiyorumm napimmmm
bu testi forumdan bazı bayanlar eşlerine yapmış
onların ki bile köpürmüş yalnız:))
idrar asitli bişey krbonata döküldümü kabarmadan durur mu ?
maşaallah
böyle olmayı o kadar çok isterdim ki
bu testi forumdan bazı bayanlar eşlerine yapmış
önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derimbu testi forumdan bazı bayanlar eşlerine yapmış
kilo alırsan doğurunca zayıflamak istersin bence sen hiç uğraşma ablalarında kiloluysa eğer zayıflığının kıymetini bil
bu kadar da hemenini görmedim kız
murluluklar dilerim canım:))
ALLAH gönlüne göre versin :)
önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim
Hahahah esime bende deneteyim bariii
iyi o zaman tutmayalımönce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim
benim yapım onlarınkinden farklı. iri kemik onlar. ben doğduğumda minicik doğmuşum
kilo alırsan doğurunca zayıflamak istersin bence sen hiç uğraşma ablalarında kiloluysa eğer zayıflığının kıymetini bil
vaginal ultrasonla tüplerin açık olup olmadığı anlaşılmaz canım hsg gerekli bunun için eşinde tahlil yaptırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?