2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

çok haklısın bende utanıyordum aynı yerdn test almaya, çözümü eczanedeki bayanla samimi olmaya çalışarak buldum :) bu ay en azından kan testi yaptırmaktan kurtuldum son 2gün kala alıyorum zaten varsa olur diyorum. ama gelmyiır bir türlü bebeğim. bu ay eşimin artık birşeyler yapması gerektiini düşündük ve sperm testi için özel bir hastaneye başvurucaz. ben 6ay boyunca kendimde aradım, ne problem var diye. bakalım test sonucuna göre hareket edicez.İnş herkes en yakın zamanda ogüzel duyguyu yaşar.

evlenince alırsın dediler olmadı, şimdide bebeğin olunca alırsın diyolar ama bebek olmadı

bende çok yerim gecenin köründe artan pilavı, kısırı yedim bir saat içinde. ama yakıyorum.

balık etli kadın seviyorum ben

kaç yıllık evlisin ...
benim hiç test yapmaya gerek kalmıyor hiç gecikmeden geliyolar hemen sanki 9 ay gelmese ne olur ama
bende severim balık etli hatunama bu kilodan fazla çıkmak istemiyorum artık
sen al sana lazımmış
ailedende geliyo bu biraz annen nasıl

Son düzenleme:
bende severim balık etli hatunama bu kilodan fazla çıkmak istemiyorum artık
sen al sana lazımmış
ailedende geliyo bu biraz annen nasıl

annem normalde kilolu ama diyabet hastası olunca bayağı kilo verdi bu yıl. iki tane ablam var onlarda evlendikten sonra bayağı şiştiler bayağı ama
eşim evlendikten sonra ailendeki kadınlar gibi olursan bozşuruz diyodu şimdi seni annen doğurmamış diyo

1yılllık evliyim, korunmayı bırakalı 6ay oldu. geçen ovulasyon testş yaptım çift çizgi çıktığı 2gün ardarda denedik. ama bir türlü pozitifi göremedim. ben bu zamana kadar, 3defa vaginal ultrasona girdim ve bir problm yok dendi. vaginal ultrasonda tüplerin açık olup olmadığı anlaışır mı? ben bu aydan çok ümitliydim

maşaallah
böyle olmayı o kadar çok isterdim ki

o zaman 2 çorba kaşığı atayımda garantileyim

köpürmezse kaşıkla karıştırırım biraz

bu testi forumdan bazı bayanlar eşlerine yapmış
onların ki bile köpürmüş yalnız:))
idrar asitli bişey krbonata döküldümü kabarmadan durur mu ?

kilo alırsan doğurunca zayıflamak istersin bence sen hiç uğraşma ablalarında kiloluysa eğer zayıflığının kıymetini bil
vaginal ultrasonla tüplerin açık olup olmadığı anlaşılmaz canım hsg gerekli bunun için eşinde tahlil yaptırsın
o zaman 2 çorba kaşığı atayımda garantileyim

köpürmezse kaşıkla karıştırırım biraz

Bence de kopurmemesi anormal olur ama kopurmeyen de varmis ki.. Evde olanlar denese ya merak ettim herkesde mi kopuruyor bnmki
Kopurdu kaynadi hatta hahahah

Son düzenleme:
önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim
kilo alırsan doğurunca zayıflamak istersin bence sen hiç uğraşma ablalarında kiloluysa eğer zayıflığının kıymetini bil

benim yapım onlarınkinden farklı. iri kemik onlar. ben doğduğumda minicik doğmuşum

bu kadar da hemenini görmedim kız
murluluklar dilerim canım:))
ALLAH gönlüne göre versin :)

Aminn canm ayy ne bilim ben calismiyorum hep bole bebek isterdim esim de hemen isteyince biz de calisiyoruz iste. Kismet tabi de bende ilk aydab tutucani sanmiyorum. Butun sulale ilk geceden hamile kalmislar benim. Yumurtlama donemi diye bisi var nasil denk gelmis anlamadim ama hep ilk geceden hamile kalmislar yaa

önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim

benim yapım onlarınkinden farklı. iri kemik onlar. ben doğduğumda minicik doğmuşum
iyi o zaman tutmayalım seni git hemen bişeyler ye yatmadan önce et olsun sana

bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) bende bu konuda net değilim. tahminimce doktor ulstrasonda görür diye düşünmüştüm ama demekki olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…