Bence de kopurmemesi anormal olur ama kopurmeyen de varmis ki.. Evde olanlar denese ya merak ettim herkesde mi kopuruyor bnmki
Kopurdu kaynadi hatta hahahah
önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim
Aminn canm ayy ne bilim ben calismiyorum hep bole bebek isterdim esim de hemen isteyince biz de calisiyoruz iste. Kismet tabi de bende ilk aydab tutucani sanmiyorum. Butun sulale ilk geceden hamile kalmislar benim. Yumurtlama donemi diye bisi var nasil denk gelmis anlamadim ama hep ilk geceden hamile kalmislar yaa
iyi o zaman tutmayalımseni git hemen bişeyler ye yatmadan önce et olsun sana
bişey değil canım benimbunu bilmiyordum teşekkür ederim :) bende bu konuda net değilim. tahminimce doktor ulstrasonda görür diye düşünmüştüm ama demekki olmuyormuş.
bebe bisküvisiyle süte başladım. kilo aldırıyomuş
kızlar yaptım köpürmedite allaam hiç şaşırmadım zaten
bişey değil canım benim
ben bu konularda uzmanlaştım artıkkaç yıllık evliydin bence iyi bi dr a git hsg çektir ultrosonda hiç bişey çıkmıyor rahim filmi önemli olan vede hormon testleri
kimyager gibi döktüm ama köpürmedi
bebe bisküvisiyle süte başladım. kilo aldırıyomuş
kızlar yaptım köpürmedite allaam hiç şaşırmadım zaten
merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
glshkskn............yaş 26.........bat 6 kasım.......................
bahar81.............yaş.............bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
nuclear...............yaş.............bat 10 kasım.....................
cookieandbiscuit...yaş 27........bat 13 kasım ....................
kardeleeeen........yaş 25........bat 13 kasım......................
looneytunes.........yaş 25........bat 16 kasım.....................
keser84.............yaş 29.........bat 16 kasım.....................
ınsanbul..............yaş 26........bat 19 kasım.....................
eylül166..............yaş 33 .......bat 22 kasım ....................
foreveryours........yaş 23.......bat 22 kasım.....................
delinefsim............yaş............bat 23 kasım.....................
dygyvz................yaş 27........bat 23 kaım........................
mariamelikem......yaş............bat 23 kasım.......................
BIDIK77s.............yaş 36........bat 25 kasım.......................
sevgipitirciğim......yaş.............bat 28 kasım ....................
karamelekmiolur..yaş 27........bat 28 kasım......................
ozlem7766...........yaş 36.......bat 29 kasım.....................
kedicik61.............yaş 27.......bat 30 kasım.......................
hatibulut.............yaş 30........bat 1 ocak..................... ..
balah .................yaş 26........bat 2 aralık.......................
aycaaaaaaa.........yaş ...........bat....................................
jonguil................yaş 26........bat 6 aralık......................
batı geçenler test yaptınız mı ?????????????
aa bak demekkı herkesde köpürmüyormuşş. ben hamur kabartma tozuyla yaptım ama ahaha karbonat yoktu heheh
kızlar öpüyorum hepinizi. yarın görüşmek üzere. testlerle gelin
çok haklısın bende utanıyordum aynı yerdn test almaya, çözümü eczanedeki bayanla samimi olmaya çalışarak buldum :) bu ay en azından kan testi yaptırmaktan kurtuldumson 2gün kala alıyorum zaten varsa olur diyorum. ama gelmyiır bir türlü bebeğim. bu ay eşimin artık birşeyler yapması gerektiini düşündük ve sperm testi için özel bir hastaneye başvurucaz. ben 6ay boyunca kendimde aradım, ne problem var diye. bakalım test sonucuna göre hareket edicez.İnş herkes en yakın zamanda ogüzel duyguyu yaşar.
iyi geceler cicişler..
biraz da makina kafayı izlicem yatıcam hepinize bol bebişli geceler dilerim
Selam canım bende aynıyım senin gibi 6 aydır neler neler yaptımbu ayda tutmadı artık eşim spermiyogram yaptırmayı düşünüyor fakat şuan için sağlık güvencesi yok dışarıda 100 tl filanmış sanırım inşlh hiçbirimizde sorun çıkmaz...çok haklısın bende utanıyordum aynı yerdn test almaya, çözümü eczanedeki bayanla samimi olmaya çalışarak buldum :) bu ay en azından kan testi yaptırmaktan kurtuldumson 2gün kala alıyorum zaten varsa olur diyorum. ama gelmyiır bir türlü bebeğim. bu ay eşimin artık birşeyler yapması gerektiini düşündük ve sperm testi için özel bir hastaneye başvurucaz. ben 6ay boyunca kendimde aradım, ne problem var diye. bakalım test sonucuna göre hareket edicez.İnş herkes en yakın zamanda ogüzel duyguyu yaşar.
adaşım iyi geceler,ben listeyide düzenliyorum şimdi hemen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?