2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Bence de kopurmemesi anormal olur ama kopurmeyen de varmis ki.. Evde olanlar denese ya merak ettim herkesde mi kopuruyor bnmki
Kopurdu kaynadi hatta hahahah

evde yok olsa ben yapardım :))

önce eşimde deneyim köpürürse ben yapamadım sen yaptın hamilesin tebrikler derim

süpper fikir :)) sürprüz hamilesin D

yumurtlama dönemine denk gelmiştir tatlım onlarınkide :))
olur merak etme bu ay olmazsa bi dahaki ay bana arkadaş olursun burda fenamı D

bunu bilmiyordum teşekkür ederim :) bende bu konuda net değilim. tahminimce doktor ulstrasonda görür diye düşünmüştüm ama demekki olmuyormuş.
bişey değil canım benim
ben bu konularda uzmanlaştım artık kaç yıllık evliydin bence iyi bi dr a git hsg çektir ultrosonda hiç bişey çıkmıyor rahim filmi önemli olan vede hormon testleri

bişey değil canım benim
ben bu konularda uzmanlaştım artık kaç yıllık evliydin bence iyi bi dr a git hsg çektir ultrosonda hiç bişey çıkmıyor rahim filmi önemli olan vede hormon testleri

1senelik evliyim ,6aydır korunmuyorum. bunları yaptırmadım evet haklısın,artık bende bikça konuda bilgilendim kk sayesinde.inş güzel haberler veririz birbirmizeee :)

bebe bisküvisiyle süte başladım. kilo aldırıyomuş

kızlar yaptım köpürmedi te allaam hiç şaşırmadım zaten

aa bak demekkı herkesde köpürmüyormuşş. ben hamur kabartma tozuyla yaptım ama ahaha karbonat yoktu heheh

adaşım ben burda öksüz sonsuz biri gibi kalmışım
yaş 24 bat 25 aralık (kanımca)

inş.canım bi sorun çıkmaz, zamanı gelmediği için olmuyordur...test sonucunu paylaşırsın canım...

iyi geceler cicişler..
biraz da makina kafayı izlicem yatıcam hepinize bol bebişli geceler dilerim

Selam canım bende aynıyım senin gibi 6 aydır neler neler yaptımbu ayda tutmadı artık eşim spermiyogram yaptırmayı düşünüyor fakat şuan için sağlık güvencesi yok dışarıda 100 tl filanmış sanırım inşlh hiçbirimizde sorun çıkmaz...

günaydın kızlarr
bugün ev işlerimle uğraşçam başlamadan önce bi slm yazmak istedim..
hepinize hayırlı pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…