2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

eylülcüm şuan bende köyde yaşıyorum ama tekirdağın bir köyü
aslında tatil beldeside diyebiliriiz
köylüleri görsen şehirliden daha sosyete burda
tek avantajı havası suyu temiz

bilmezmiyim ,bende trakyalıyım eşimden dolayı ,ve çatalcada yaşıyorum ,ilk gelin geldiğimde köy düğünü var dediler ,akılı uslu giyindim gittim anaaamm o ne bütün köy kızları straplezler askılılar aman allaım dedim bu ne
ama havası suyu insanı temiz ..bende mutluyum bu küçük ilçee yaşamaktan ,zira istanbulun trafiğinden uzak ,pis havasından mazot benzin dumanından uzak ..

kızlaaar ben bi süreliğine kaçıyorum bu hafta çocuklarımı yazılı yapacam soruları word de düzenlemem lazım... Allah'a emanet olun sizleri seviyorum

Bende geldim jonguil....
seninde hepnasipinde gunu gecmis test yapmadinmi....
birde eski topici neden kaldirdilar....

hoş geldin tatlım...açıldı canım eski topiğimiz.. ben adet oldum canım 6 aralık yeni batım...hepnasip daha olmamıştı ne alemde bilmiyorum şuan...

bat 6-7 kasım adet olmadım dahaa.bugn keyfmm yok. dün geceden beri ishl kusma mide bulantısıı offf karınmm ağrıoo.üşütttmmm yedğim bişiyde doknmş olablir..bugn test ypmayı düşünyrdmm aklıma bile gelmedii kendimle uğrştmm.

ayy canım nasıl aklına bile gelmedi. ben batı getiremiyorum.

imkanın yok mu hemen yapsan.

ayy canım nasıl aklına bile gelmedi. ben batı getiremiyorum.

imkanın yok mu hemen yapsan.

yaa yataktan zor kalktm hersefrnde başm döndü.tansynm dşktü.yttm hep yaa.hem test almk içn eşimn dışarı çkmsı gerekio bende beni evde yalnz bırakmasın istedmm.yakınmzda eczane yok.:26:yrn inşllh yaparm artk

bende yarın yapıcam bakalım canım benimde bat 7 kasım.inşlh bebişler bizimledir

bende trakyalıyım :)
oooo bizim buralar acayip açıktır yani bir zamanlar ben bile öyleydim

çatalcada çok güzeldir.en azından çocuğun güzel temiz bir ortamda büyüyor ne kadar güzel

bende trakyalıyım :)
oooo bizim buralar acayip açıktır yani bir zamanlar ben bile öyleydim

çatalcada çok güzeldir.en azından çocuğun güzel temiz bir ortamda büyüyor ne kadar güzel

oo hemşerimsin demek,sevdim seni zaten belliydi biryerden bir çekim oldu
ben istanbul bahçelievlerden gelin geldim buraya ama iyiki gelmişim,yeşillikler içindeyiz,sanırsın şehirde yaşamıyoruz çek seviyorum burayı.

sağolasın canım bilmukabele

benı de eklermısın canım bat :25 kasım

kızlar güzel haberler duymaya ihtiyacım var birileri hamileyim desin artık yav

batı geçenleri görürsem pıçaklıcam hala haber gelmedi

ya bişi sorucam kızlar idrarla karbonatla test yapılıyormus. ben 25 ekım de evlendım . stresten adet olmustum . 29 ekımde bıttı.. hıc korunmadık. gerçi daha çok erken ama bende şu bahsettıgım karbonat testını yaptım.. kabardı. bu kadar kısa surede hamıle kalabılır mıyım acaba?

canım bunun doğru olabilmesi için erken yumurtlamış olman gerekir. döllenme olsa bile öğrenmek için erken sanki. karbonatla yapılan testi ilk defa duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…