- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
canım bunun doğru olabilmesi için erken yumurtlamış olman gerekir. döllenme olsa bile öğrenmek için erken sanki. karbonatla yapılan testi ilk defa duyuyorum.
bende kk da gördüm ya tuhaf geldi denedi. teste göre hamileymişim. bi kaba idrar koyuyorsun uzerıne karbonat dokuyorsun kabarırsa hamılesın kabarmazsa degılsın..
iyiyim canım misafir vardı gitti bende hemen geldimiyi akşamlar... nasılsın
bende kk da gördüm ya tuhaf geldi denedi. teste göre hamileymişim. bi kaba idrar koyuyorsun uzerıne karbonat dokuyorsun kabarırsa hamılesın kabarmazsa degılsın..
inşallah hamilesindir canım o zaman . bende denemek istedim birdenbolca atsamda köpürse???
canım yaa daha çok yeni evlisinyanlış değil demi gördüğüm
bu yöntemi duydum ama hiç denemedimvallahı kesınlıkle hamıle olmayanlar denemıs de köğürmemiş havadan atmıslar falan fılan hatta eskıden bu yontemle anlıyorlarmıs
doğrruuu doğruu ama hemen istiyorumm napimmmm
bende kilo almak için bişeyler tıkınırken aynı anda buradan kopamamakla beraber belimi ağrıtıyorumiyiyim canım misafir vardı gitti bende hemen geldimiki beşlik bozmaya
senden naber
vallahı kesınlıkle hamıle olmayanlar denemıs de köğürmemiş havadan atmıslar falan fılan hatta eskıden bu yontemle anlıyorlarmıs
doğrruuu doğruu ama hemen istiyorumm napimmmm
sende mi kilo almak isteyenlerdensin kaç kilosun şu an :44::44:bende kilo almak için bişeyler tıkınırken aynı anda buradan kopamamakla beraber belimi ağrıtıyorumdevrik insanbuL
canım benim bata 10 gün var. vallahi yaparımda köpürmezse ben köpürürüm gibime geliyor
sende mi kilo almak isteyenlerdensin kaç kilosun şu an :44::44:
bide o yöntemimi denesekbelkim öyle hamile çıkarız
boyum 163, kilom 44. ömrümde 50yi görmedim daha. halimden memnun değilim kınamayınetli butlu olmak istiyorum bundan sonraki kalan hayatımda
bernacım karbonatı ne kadar koyuyoruz bi çorba kaşığımııcıycık köpürtsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?