2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım bunun doğru olabilmesi için erken yumurtlamış olman gerekir. döllenme olsa bile öğrenmek için erken sanki. karbonatla yapılan testi ilk defa duyuyorum.

bende kk da gördüm ya tuhaf geldi denedi. teste göre hamileymişim. bi kaba idrar koyuyorsun uzerıne karbonat dokuyorsun kabarırsa hamılesın kabarmazsa degılsın..

bende kk da gördüm ya tuhaf geldi denedi. teste göre hamileymişim. bi kaba idrar koyuyorsun uzerıne karbonat dokuyorsun kabarırsa hamılesın kabarmazsa degılsın..

inşallah hamilesindir canım o zaman . bende denemek istedim birden bolca atsamda köpürse???

canım yaa daha çok yeni evlisin yanlış değil demi gördüğüm

inşallah hamilesindir canım o zaman . bende denemek istedim birden bolca atsamda köpürse???

vallahı kesınlıkle hamıle olmayanlar denemıs de köğürmemiş havadan atmıslar falan fılan hatta eskıden bu yontemle anlıyorlarmıs

iyiyim canım misafir vardı gitti bende hemen geldim iki beşlik bozmaya
senden naber
bende kilo almak için bişeyler tıkınırken aynı anda buradan kopamamakla beraber belimi ağrıtıyorum devrik insanbuL
vallahı kesınlıkle hamıle olmayanlar denemıs de köğürmemiş havadan atmıslar falan fılan hatta eskıden bu yontemle anlıyorlarmıs

canım benim bata 10 gün var. vallahi yaparımda köpürmezse ben köpürürüm gibime geliyor

sende mi kilo almak isteyenlerdensin kaç kilosun şu an :44::44:
bide o yöntemimi denesek belkim öyle hamile çıkarız

sende mi kilo almak isteyenlerdensin kaç kilosun şu an :44::44:
bide o yöntemimi denesek belkim öyle hamile çıkarız

boyum 163, kilom 44. ömrümde 50yi görmedim daha. halimden memnun değilim kınamayın etli butlu olmak istiyorum bundan sonraki kalan hayatımda

bernacım karbonatı ne kadar koyuyoruz bi çorba kaşığımı ıcıycık köpürtsün

yok kıscem ne kınaması bende zayıftım ama senin kadar değil 1.70 boy 53 kilodum evlendiğimde şu an 60 oldum 7 yılda 7 kilo
nasıl ama ben çok yerim ama çokta yakarım ayıptır söylemesi yediklerim durmaz hiç gider hemen
boyum 163, kilom 44. ömrümde 50yi görmedim daha. halimden memnun değilim kınamayın etli butlu olmak istiyorum bundan sonraki kalan hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…