offfffffffffff bu adetin ilk günü nedir ağrı ağrı ya çöktüm resmen bunaldımda evde eşim gelsin biyerlere götürsün psikoloji desen oda bende sıfır nolcak benim her ayki umutlarım boşa çıkıyor rabbime yalvarıyorum olmayınca olmuyor aslında benim hayatımda 6 aydır 3 dönem var:
ADET DÖNEMİ=AĞRI-STRES
YUMURTLAMA DÖNEMİ=ÜMİT
BAT YAKLAŞINCA=HEYECAN
ben geldim burdayımgel iki kelam edek
iyiyim sabah beri giremedimhoşgeldinnnnnkeyifler nasıl
topiğin bekçisi gibi oldum geleni karşılıyorum gideni uğurluyorum
hoşgeldin canımbende burdayııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocam maç izlemeye kaçtı dua edin fener yensiniyiyim sabah beri giremedimhiç eşim evdeydi şimdi tv seyrediyor kendileri bende burdayım
yidinmi cicibebeni
kızlar bende geldim yemeğimi yedim,ilacımı içtim geldim sizler nabiyiniiiiizzzz
afiyet olsun canım. toplanıyoruz şükürne ilacı kullanıyorsun [/QUOT
beklemediğim adetim bugün geldi ya bende sancılarımdan dolayı buscopan içiyorum fena bu kasık ağrıları
ne zamandır istiyosun ilk bebekmi olucak:26::26:afiyet olsun canım. toplanıyoruz şükürne ilacı kullanıyorsun [/QUOT
beklemediğim adetim bugün geldi ya bende sancılarımdan dolayı buscopan içiyorum fena bu kasık ağrıları
nolacak bizim bu halimiz yaaaaa
çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmaz inşlh sende bir an önce bebişine kavuşursun...
geçmiş olsun tatlım. en kötü günlerinin ardından yeni bebek haberi güneş gibi doğar inşallah hayatına
ayrıca fener ya kazanacak ya kazanacak. yoksa eşim çok asabi oluyor. bana görünme yat uyu diyo
amin kızlar.. inş hepimizin bebişleri gelir..
fener alır cnm merak etme :))
tahmin yapmadım çünkü verilen ödülün ne işe yaradığını bile bilmiyorum
hangi konuda canım
adet ağrılarım için aylar önce arveles diye bi ağrı kesici vermişti doktor. sonra kist oluştu bende. öğrendiğime göre ağrı kesici yumurta gelişimini durduyormuş. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?