2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım bende öyleyim yaa.. bide eve tıkıldım. dediğin gibi hayatım bu üçlü döngü içinde geçiyor

angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman zarhoş oldunda galdıramıyon golları

bende burdayııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldin beaaaaaa
nabıyon beyaaaa

Son düzenleme:
bende burdayııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım hamilelik belirtileri var mı ben bgün yine karbonat yaptım köpürmüyo namızsız
iyiyim sabah beri giremedim hiç eşim evdeydi şimdi tv seyrediyor kendileri bende burdayım
yidinmi cicibebeni
kocam maç izlemeye kaçtı dua edin fener yensin
yemeği daha yeni yedim. birazdan onu da yiyeceğim gittim stok yaptım biraz

kızlar bende geldim yemeğimi yedim,ilacımı içtim geldim sizler nabiyiniiiiizzzz

nolacak bizim bu halimiz yaaaaa

hangi konuda canım

beklemediğim adetim bugün geldi ya bende sancılarımdan dolayı buscopan içiyorum fena bu kasık ağrıları

adet ağrılarım için aylar önce arveles diye bi ağrı kesici vermişti doktor. sonra kist oluştu bende. öğrendiğime göre ağrı kesici yumurta gelişimini durduyormuş. :26:

Son düzenleme:

hangi konuda canım

adet ağrılarım için aylar önce arveles diye bi ağrı kesici vermişti doktor. sonra kist oluştu bende. öğrendiğime göre ağrı kesici yumurta gelişimini durduyormuş. :26:

banada dr vermişti ağrı kesiciyi o zaman niye versinki bebek düşündüğümü bile bile :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…