2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Şöyle bol köpüklü bir hahve yapayım dedim ,bol şekerli süte dönüştü son anda dedim uykumu kaçırmıyım yarın iş var ,içeyim sütümü yatayım bari.

biz bu akşam arkdşlrda yemekteydik cnm maç derken eve dönşte nbtç ecznden test aldık yaptık yine negatf.regli geçeli 3-4 gün oldu.gebelik oluşmuş olsa belli olurdu heralde.belli olanlarda var belli olmayanlarda var.beklicezz bakalım.regl yok bebekte yok soğan suyu kürü uygulamştım bu ay ilk defaa,belki o adet döngüsünü değiştrmiş olablir.

Meraba kızlar ben yenıyım aranızda 3 yıllık evlıyım ve korunmamamıza ragmen annneeeeee olmak kısmet olmadı dc sorun yok dıyo ama yınede her adetıme 10 gun kala streslerım başlıyor nasıl yeneceğiz bılmıyorum stres olayını bu ay incir kürüne başladım umarım faydası hemen olur rabbımmmm butun bebek ısteyenlere nasıp etsın banadaaa aminnnn

inşllh olur cnm fazlaaa aklımıza geleni yapıyrz yapmaya çalışıyrzz.incir kürünü adetin ne zamanı başladın.

herkese kocaman günaydın ,bugün pazartesi ve malum sendrom günü ,işlerim çok fazla ,fırsatım oldukça gelicem ..

geç döllenmemi oldu acaba canım. dilerim öyledir. testte çıkmayıp kan testinde çıkan bir çok arkadaş var. ben senin yerinde olsam çoktan kan testine koşmuştum.

günaydın kızlar nevar neyok herkesler iyimi ben çoooookkkkkk yorucu bir haftasonu geçirdim ve gözlerimi açamıyorum dünya kadar işte beni bekliyorrr hepinize güzel bir gün olsunnnn

günaydın kızlar hoşgeldiniz

benim ders çalışmam lazım ama dürtü yok içimde . hele buruya dadanalı daha da beterim bakmadan duramıyorum

günaydın kızlar hoşgeldiniz

benim ders çalışmam lazım ama dürtü yok içimde . hele buruya dadanalı daha da beterim bakmadan duramıyorum

aynen bende bakmadan duramıyorum ,burda nasıl bir bağ var biliyomusun insanbul,insanlar arkadaş dost kardeş derecesine varıncaya kadar samimi olabiliyor ,2008 den beri burdayım ve reelde görüştüğüm ve canım dediğim o kadar çok arkadaşım varki kk dan
hatta biz 2008 kasım anneleriydik o dönem allahım ne buluşmalar ,ne organizasyonlar ,ev buluşmaları ,mangal partileri ,doğum günleri ,hep bir aradaydık .inşallah burada da arkadaşlığımız ilerleyecek diye düşünüyorum ..

ne güzel yaa inşallah canım ortam güzel tabi bende ondan kopamıyorum. akrabalarımla bu kadar görüşmüyorum ben

ama bi yandan kötü, kalkmam lazım. iki ayrı sınava çalışmam lazım. eşime diyorum ki şifremi değiştir bana da söyleme bıçak dayasam da

yaaa hayır lütfen gitme ,git ama arada gel ,bende çalışıyorum iş yerindeyim ve çok yoğun bir tempom var,bazen oluyor ki hiç işim olmuyo ,ama bazende kafamı kaldıramıyorum ,bugün yine öyle yoğun bir gün ama arada gelip yazcam yine ,

Allah kolaylık versin canım. ben de çalışayımda yeter ki yoğun olayım

insanbul eylül nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz

günaydın canım ,napim ben pazartesi sendromu ile karışık takılıyorum öyle ,işlerimi planlıyorum ki erken bitireyim ,akşam saatleri yoğun olmıyım fazla diye ,dün pazardı gezdim tozdum işte öyle ,sen naptın nasıl gidiyor ,çalışıyomuydun ?

canım haftasonu benim en yoğun olduğum günler kızımı kurslara götürüyorum ödevlerimizi yapıyoruz malum temizlik çamaşır ütü
şimdide işteyim ve perşembeye kadar bitirmem gereken işler var yığılmış

gezdim aycam gezdim geldim,bi ton masrafa girdim yine ,dışarı çıkmak bile para bu devirde arkadaş ,keşke oturaydım evde dizimi kırıp ,bu arada bu maçı gs alır

günaydın kızlarr..
eylül öyle anacım dışarı adım attığın gibi paralar gitmeye başlıyor..
nnapalım artık canımız sağolsn..

dün aşkam migrenim tuttu gece bir daha topiğe bakamadım
hala başımda bir ağırlık var ya ne illet bişey bu (

Son düzenleme:

hayırla ve sağlıkla bebişin seninledir inş cnm..
soğan kürü etkiler mikine?
yumurta döllendikten 15 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş ya belki 15 olmamıştır daha
kandan da bi baktırsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…