ne zamandır istiyosun ilk bebekmi olucak:26::26:
Yok tatlım benim 5,5 yaşında bir oğlum var 2. bebeği çok istiyorum,ilkinde düşündüğümüz ayda kalmıştım bunda 6 ay oldu tık yok
banada dr vermişti ağrı kesiciyi o zaman niye versinki bebek düşündüğümü bile bile :26:
adaşım gezip tozdunmu nerelere gittin ?
Yok tatlım benim 5,5 yaşında bir oğlum var 2. bebeği çok istiyorum,ilkinde düşündüğümüz ayda kalmıştım bunda 6 ay oldu tık yok
ablamın da öyle oldu canım. ilke bebeğine hemen hamile kaldı.8-9 yıl sonra ikinci bebek için bir yıla yakın bekledi. olmadı çünkü.
ilk bebeğini doğuranları bu yolda daha şanslı buluyorum.
merhaba kızlar...
kendim için soğan suyuna başladım .eşim içinde bir sürü havuç aldım sıkıp suyunu içireceğim.son birkaç aydır hiçbir kür vs yapmıyordum bakalım bu ay tekrardan hareketlendim.
bu arada bebek düşünmeye başlayalı 8-9 kilo aldım ve cnm hiç diyet spor istemiyor.akapunktur düşünüyorum bekle bekle bebek gelmedi yerine kilolar geldi
Canım merhaba,
bende eşime havuç suyunu içiriyorum iki gündür..
Bu arada akapuntura başladım geçen hafta 1 haftada 4kilo 300 gr verdim..Kesinlikle tavsiye ediyorumm.
gelmez gelmez,akupunktur konusu geçtiya ,damladı hatun ,naber cano. :)
yavrum aynen öyle valla dün giremedim
sen napıyosun gezdin gezdin geldin bugun
Ben de aralık ayında yüzümün gülmesini istiyorum. Bu hafta içi rahim filmi çektiricem.
hııı gezdim napim canımı yedi melis çıkalım diye :)
Ben de aralık ayında yüzümün gülmesini istiyorum. Bu hafta içi rahim filmi çektiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?