2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

banada dr vermişti ağrı kesiciyi o zaman niye versinki bebek düşündüğümü bile bile :26:

senin ağrı kesicinin içeriğini bilmiyorum tatlım. arvelesi eşimin ablası da kullanmış. bana dedi ki sakın kullanma. ben de bebek isterken verdi doktor. çok sancılı geçiriyorum çünkü.

İnsanbulcum valla canım gezmelerden geldim,komşuya geçtim çay yapmış ,sohbet filan anca düştüm eve,kızı uyuttum ,bende şimdi yeni oturdum yerime.

merhaba kızlar...
kendim için soğan suyuna başladım .eşim içinde bir sürü havuç aldım sıkıp suyunu içireceğim.son birkaç aydır hiçbir kür vs yapmıyordum bakalım bu ay tekrardan hareketlendim.
bu arada bebek düşünmeye başlayalı 8-9 kilo aldım ve cnm hiç diyet spor istemiyor.akapunktur düşünüyorum bekle bekle bebek gelmedi yerine kilolar geldi

Fatmacım merhaba ,bende bu ay başlıycam artık kürlere ,faydası olmasa bukadar yaygın kullanılmaz diye düşünüyorum,kilo olayını hiç sorma aldım başımı gidiyorum .

Canım merhaba,
bende eşime havuç suyunu içiriyorum iki gündür..
Bu arada akapuntura başladım geçen hafta 1 haftada 4kilo 300 gr verdim..Kesinlikle tavsiye ediyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…