ah canım ne yapayım iş yetiştirmem lazım öyle bakıyorum işlere ne zaman başlasam diye
allah yardımcın olsun canım. Iki iş bir dinlenme şeklinde burdu ol emi
adet olcam ama hamileyim
naaptıııııııııııııın merak ediyorum yav aaa
benim 23 kasım tatlm ama bu ay hiç umudum yok hayırlısı ege üni hastanesine gittik taaaa ocağa gün verdi doktor ameliyat olalı 5 ay oldu ocağı beklemeden başka yerde test yaptıralım diorum
ne ameliyatı oldun canm sen bende olucamda merak ettim benm tüpüm kapalı
bunca yoğunlukta arkadaşım geldi ofise 1 saat lak lak ettik ,offf nasıl bitcek bunca iş ya ,istifa etmek istiyorum
bende istifa edebilirmiyimmmmmmSen nerde çalışıyorsun eylülcüm
gıda mühendisiyim canım ,çalıştığım 3 firma birde sabit çalıştığım 1 firma var ,hafta içi 2 gün diğerlerine kalan günlerde sabit şirketteyim ..halimi düşün koştur allah koştur durumdayım
Günaydın kızlar :) biraz geç günaydın oldu ama :) ne alemlerdesiniz :)
çok zor evet allah yardımcın olsun nerde yaşıyorsun ?
yeni mi uyandın daha
Sağol canım ,istanbul çatalcada yaşıyorum ,beylikdüzü tarafları ,hani bilmiyosan dedim çatalca pek duyulmadık, istanbulda bir tatil bölgesi ..piknikçilerin ,denize girmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği sakin sessiz trafikten uzak bir muhit ..
istanbulu az biliyorum canım ben ankarada yaşıyorum ama ne zaman gelsem gönlümün bir yarısını orda bırakıp dönüyorum
forever hoşgeldin nasılsın canım
istanbul güzel şehir ama negatif yönleri de çok fazla ,yaşanacak gibi değil artık ,insanlarda saflık temizlik kalmadı ,çeşitlisi var ,kime güveneceğini bilemiyorsun ..sadece işte gezilip görülecek yerleri ,boğazı filan insanı etkiliyor ..yaşlandığımda bodruma yerleşip torunlarımın bayramda gelişini beklemek istiyorum ..
diğer topikte okudum canım hala adet olmamış. inşallah hamiledir
9 kasımda test yapacağıdı ne oldu ki
canım test yapmış negatif çıkmış. ama regl yok hala
benimde en büyük hayalim cundaya yerleşip taş evde yaşamak
bu bahsettiğiniz kişi hepnasip isimli arkadaş mı ,başka topikte yazıyor sanırım listeden çıkartayımmı ???
Yoksa gelecekmi buraya ..çünkü batı yaklaşanı veya geçeni burdan takip edip beraber bekliycez ya ,amaç birlik olmak ya hani ,eğer başka yerde yazacak burada bilgi vermeyecekse anlamı yok diye düşünüyorum ..:26:
Offf özlemm hayaller ne kadar güzel ,onlarda olmasa geçmez hayat ..
bu bahsettiğiniz kişi hepnasip isimli arkadaş mı ,başka topikte yazıyor sanırım listeden çıkartayımmı ???
yoksa gelecekmi buraya ..çünkü batı yaklaşanı veya geçeni burdan takip edip beraber bekliycez ya ,amaç birlik olmak ya hani ,eğer başka yerde yazacak burada bilgi vermeyecekse anlamı yok diye düşünüyorum ..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?