2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

benim 23 kasım tatlm ama bu ay hiç umudum yok hayırlısı ege üni hastanesine gittik taaaa ocağa gün verdi doktor ameliyat olalı 5 ay oldu ocağı beklemeden başka yerde test yaptıralım diorum

ne ameliyatı oldun canm sen bende olucamda merak ettim benm tüpüm kapalı

bunca yoğunlukta arkadaşım geldi ofise 1 saat lak lak ettik ,offf nasıl bitcek bunca iş ya ,istifa etmek istiyorum

bende istifa edebilirmiyimmmmmm Sen nerde çalışıyorsun eylülcüm

gıda mühendisiyim canım ,çalıştığım 3 firma birde sabit çalıştığım 1 firma var ,hafta içi 2 gün diğerlerine kalan günlerde sabit şirketteyim ..halimi düşün koştur allah koştur durumdayım

Günaydın kızlar :) biraz geç günaydın oldu ama :) ne alemlerdesiniz :)

yeni mi uyandın daha

çok zor evet allah yardımcın olsun nerde yaşıyorsun ?

sağol canım ,istanbul çatalcada yaşıyorum ,beylikdüzü tarafları ,hani bilmiyosan dedim çatalca pek duyulmadık, istanbulda bir tatil bölgesi ..piknikçilerin ,denize girmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği sakin sessiz trafikten uzak bir muhit ..

istanbulu az biliyorum canım ben ankarada yaşıyorum ama ne zaman gelsem gönlümün bir yarısını orda bırakıp dönüyorum
forever hoşgeldin nasılsın canım

istanbulu az biliyorum canım ben ankarada yaşıyorum ama ne zaman gelsem gönlümün bir yarısını orda bırakıp dönüyorum
forever hoşgeldin nasılsın canım

istanbul güzel şehir ama negatif yönleri de çok fazla ,yaşanacak gibi değil artık ,insanlarda saflık temizlik kalmadı ,çeşitlisi var ,kime güveneceğini bilemiyorsun ..sadece işte gezilip görülecek yerleri ,boğazı filan insanı etkiliyor ..yaşlandığımda bodruma yerleşip torunlarımın bayramda gelişini beklemek istiyorum ..

benimde en büyük hayalim cundaya yerleşip taş evde yaşamak

canım test yapmış negatif çıkmış. ama regl yok hala

bu bahsettiğiniz kişi hepnasip isimli arkadaş mı ,başka topikte yazıyor sanırım listeden çıkartayımmı ???
yoksa gelecekmi buraya ..çünkü batı yaklaşanı veya geçeni burdan takip edip beraber bekliycez ya ,amaç birlik olmak ya hani ,eğer başka yerde yazacak burada bilgi vermeyecekse anlamı yok diye düşünüyorum ..:26:

benimde en büyük hayalim cundaya yerleşip taş evde yaşamak

offf özlemm hayaller ne kadar güzel ,onlarda olmasa geçmez hayat ..

kesinlikle haklısın canım eylül ya ben çok merak ediyorum meraktan çatlıyorum hatta bu ay sonuç ne olacak düşünmeyim diyorum ama olmuyor kafayı yiycem :18::18::18: Sen nasılsın

bilmiyorum ki canım. unutmuştur belki burayı. sen özel msj at istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…