2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

prolaktin de büyük etken ya ,bende çıkmadı kaç kez yaptırdım test ama zaten ilaçla düşüyor ..

prolaktin de büyük etken ya ,bende çıkmadı kaç kez yaptırdım test ama zaten ilaçla düşüyor ..

Evet canim bu yuzden doktorum tedavi uygulamiyor 3 ay bekle diyor eger hamile kalmazsan klomen yada farkli tedavilere baslariz diyo. Bakalim insallah bu ay olurda tedaviye falan gerek kalmaz. Su evlendiği gun hamile kalanlari okadar kiskaniyorumki onceden kizardim bu insanlara hayati yasauin diye ama artik kendime kiziyorum neden korundum diye

evet bende bebek istiyorum. siteyi tam anlayamadım. cevap biraz geç oldu kusura bakma. 1 yıldır bekliyorum bebek için.
herhangi bir sorun yok. herşey normal. hala beklemedeyim.

canım bitkisel şeylere inanır mısın bilmem ama google'a prolaktine aslan pençesi yazıp, karşına çıkan ilk ibrahim saraçoğlu videosunu izlemeni tavsiye ederim nedense ben ibrahim saraçoğluna çok inanıyorum.

peki eşin test yaptırdı mı?

evet bende bebek istiyorum. siteyi tam anlayamadım. cevap biraz geç oldu kusura bakma. 1 yıldır bekliyorum bebek için.
herhangi bir sorun yok. herşey normal. hala beklemedeyim.

hayırlı vakitte gelsin bebek inşallah canım eşlerinizinde muayenesi çok önemli

evet dediğin gibi hayırlı vakitte inşallah. hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımızı alalım.

Son düzenleme:
evet dediğin gibi hayırlı vakitte inşallah. hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımızı alalım.

canım bebek olmasa da bu Allah ın verdiği bir şey.alıştırmak lazım bence. ayetlerde geçiyor. bazısına hiç vermem, bazısına çifter çifter veririm diyor Rabbim.

canım bebek olmasa da bu Allah ın verdiği bir şey.alıştırmak lazım bence. ayetlerde geçiyor. bazısına hiç vermem, bazısına çifter çifter veririm diyor Rabbim.

doğru sölüyorsun. rabbim ne zaman kime vereceğini bize çok öncelerden bildiriyor. ama biz kullar hemen olsun istiyoruz. sabır etmiyoruz.

doğru sölüyorsun. rabbim ne zaman kime vereceğini bize çok öncelerden bildiriyor. ama biz kullar hemen olsun istiyoruz. sabır etmiyoruz.

sabrı öğretiyor bize bebeğimizin olmaması... olacak inşallah...

bir de listedekiler isim olarak kalmasa katılım olsa daha iyi olacak tabii

Yok canim prl seviyem dustu suanda bi problem yok esime herhangi bi test yapilmadi iste 3 ay denicez bakalim ben tekrar doktora gidicem bi sorun yoksa hala esim gidicek bu sefer insallah gerek kalmaz..

Yok canim prl seviyem dustu suanda bi problem yok esime herhangi bi test yapilmadi iste 3 ay denicez bakalim ben tekrar doktora gidicem bi sorun yoksa hala esim gidicek bu sefer insallah gerek kalmaz..

inşallah canım. inşallah gerek kalmaz. ben eşime taze sıkılmış havuç suyu içiriyorum her gün bir bardak. sperm hızını artırıyor. zararı olduğunu sanmıyorum faydasını görmek için

bundan 6 yıl evvel tüm testlerim yapılmıştı ,rahim filmi ve spermiyogram da yapılmıştı ,sizce tekrar tedaviye başlarsan bunları yine istermi doktorum ,yoksa direk evet artık yumurtlama takibine başlıyoruz mu der ?????:26:

inşallah canım. inşallah gerek kalmaz. ben eşime taze sıkılmış havuç suyu içiriyorum her gün bir bardak. sperm hızını artırıyor. zararı olduğunu sanmıyorum faydasını görmek için

Bende hemen kalktim ve havuc suyu hazirladim ama esim icmez diye 1 elma ve 1 portakalda kattin meyve sularina bayilir kaldırıp iciricem bu aksam.. ama su keçiboynuzunu nasil yediririm bilmiyorum bugun ayin 12si benim en yuksek ovulasyon gunum.. insallah biseyler olur bakalim hayirlisi:)

merhaba kızlar,

25 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında. şu an 2. bebeği düşünüyoruz. bu ay çalışmaya başladık. bakalım gelecek mi ufaklık
son adet tarihim 31 ekim. beklenense 28 kasım

Arkadaşlar 11 aydır bebek istiyoruz.bu ay ilk defa klomen kulllandım . Ve dün çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi bekleme zamanı. Allahım herkese nasip etsin inşallah :2:

tam bilmemekle beraber mantık olarak ister dişe dünüyorum canım. zamanla olumsuz yönde gelişmeler olabiliyor.
keçiboynuzu da kaynatılıp suyu içiliyor canım. ama aynı anda hem havuç hem de keçiboynuzu içilmiyor aklında bulunsun. en az 2 ay birini uyguluyosun. keşke katkısız havuç içirebilsen dahah iyi olur. hem tadı fena değil
evet filmde öyle gözüktü ben emin değilim ama belki tüp kasılmştır aniden ilaç gelince diye düşünüyorm

anestezi uygulamadan mı çektiler. tedavi olarak ne demişti doktor.

hoşgeldin canım Allah bağışlasın kızını dilerim çok uğraşmadan beklemeden bebiş haberini alırsın
Arkadaşlar 11 aydır bebek istiyoruz.bu ay ilk defa klomen kulllandım . Ve dün çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi bekleme zamanı. Allahım herkese nasip etsin inşallah :2:

değerlendirin bugünü canım bende klomen kullandım bu ay. beklemedeyiz ama iğne vurunmadım.
inşallah bu ay kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…