2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

devriiimmmmm naber canoooo ,özledim ya ,iyiki geldin ,gel gel beraber hamile kalcaz burda ..afferim düşünmeye başladın yani bebiş artık sende ..

Arkadaşlar 11 aydır bebek istiyoruz.bu ay ilk defa klomen kulllandım . Ve dün çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi bekleme zamanı. Allahım herkese nasip etsin inşallah :2:

ay hadi inşallah ,çatlatmayıda olduğuna göre şansın oldukça yüksek ,güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu arada 28 yaşındayım. son adet tarihin 30 ekim

eklerim listeye

kızlaaaar gelinde azıcık sohbet edelim yav

ay bende çıkıyorum şimdi ,bütün gün müsaittim gelen giden olmadı bi sen bi ben bi özlem şimdi bi dolu hatun var ben eve gidiyorum ,evden girerim
Merhaba kizlar hamis haberi varmi ay merak ettim simdi

var var glshkskn hamileymiş ,onu da duyduk sadece gelip yazmadı henüz ,sevinçten burası gelmemiştir aklına

Aaa ne guzel darisi basimiza ozaman ins Aminnnnnn

ay bende çıkıyorum şimdi ,bütün gün müsaittim gelen giden olmadı bi sen bi ben bi özlem şimdi bi dolu hatun var ben eve gidiyorum ,evden girerim

evet canım akşamları daha çoğalıyoruz ama akşam da benim koca da çay çorba istiyo malum,bi bitmiyo istekleri

Neyse kizlar benim cikmam lazim yemek hazirliycam aksam ugrarim opuyorum hoscakalin

benim kocam çok disiplinli sabah kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği kesin hazırlanır istisnasız. öğlene yediğini akşama ağzına sürmez her akşam çayda ona eşlik etmekten kansız kaldım çürüttü beni

mrb bayanlar, gecen ayın 12de adetım geldı 2 3 gun sonra kesıldı bugun adetım gelmedı 2 haftadır aşırı şekilde uyuma isteğim sabahları geç kalkıyorum normalde 7.30 da kalkardım sımdı ise 11 12 bazen 2 yı bıle buluyor gece 12 de uyusam bıle öglen kalkıyorum bel ağrım halsızlık var acaba hamıleyım bende :)))

herkese kocaman kocaman günaydınnnn

balah ,bıdık,ozlem ,inasnbul ,forever,aycaaa nerelerdesiniz kızlar ..

canım bugün hep evle uğraştım.. temizlik falan
akşam da eşim ve oğlumla dışarda gezdik biraz :)) siz neler yaptınız..

aşure yapçanız mı yarın kızlarr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…