Keske havuc suyunu sade icse ama katir inado vardir onda icemez yani normmal sulu yemek yiyen bi insan bile değildir
Merhaba kizlar hamis haberi varmi ay merak ettim simdi
yok bacım yoktembel topik burası
merhaba kızlar,
25 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında. şu an 2. bebeği düşünüyoruz. bu ay çalışmaya başladık.bakalım gelecek mi ufaklık
son adet tarihim 31 ekim. beklenense 28 kasım
Arkadaşlar 11 aydır bebek istiyoruz.bu ay ilk defa klomen kulllandım . Ve dün çatlama iğnesi vuruldum. Şimdi bekleme zamanı. Allahım herkese nasip etsin inşallah :2:
Bu arada 28 yaşındayım. son adet tarihin 30 ekim
kızlaaaar gelinde azıcık sohbet edelim yav
Merhaba kizlar hamis haberi varmi ay merak ettim simdi
Ins olur ya cnm bakalim ilk supriz kimden gelecek
devriiimmmmm naber canoooo ,özledim ya ,iyiki geldin ,gel gel beraber hamile kalcaz burda ..afferim düşünmeye başladın yani bebiş artık sende ..
ay hadi inşallah ,çatlatmayıda olduğuna göre şansın oldukça yüksek ,güzel haberlerini bekliyoruz canım
eklerim listeye
ay bende çıkıyorum şimdi ,bütün gün müsaittim gelen giden olmadı bi sen bi ben bi özlem şimdi bi dolu hatun var ben eve gidiyorum ,evden girerim
var var glshkskn hamileymiş ,onu da duyduk sadece gelip yazmadı henüz ,sevinçten burası gelmemiştir aklına
inşallah canım. topik sahibinden ön ayak olmasını bekliyoruz
Hadi hayirlisi cnm siz kac yildir istiyosunuz cnm bu arada:)
9. aya girdik canım. hissediyorum bu ayda gelmicek sıpa
ay bende çıkıyorum şimdi ,bütün gün müsaittim gelen giden olmadı bi sen bi ben bi özlem şimdi bi dolu hatun var ben eve gidiyorum ,evden girerim
Neyse kizlar benim cikmam lazim yemek hazirliycam aksam ugrarim opuyorum hoscakalin
ayy ne huyluymuş kocan kııızburnunu tut ağzına akıt
Kaynanator saolsun basmış ekmek arasini patates kizartmasini boyle yetismis boyle gidiyo :))))
herkese kocaman kocaman günaydınnnn
balah ,bıdık,ozlem ,inasnbul ,forever,aycaaa nerelerdesiniz kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?