2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Bende 23 yasindayim 3.5 yillik evliyim bat 26 kasim insallah olmamda hamiş kalirim bu ay nedense cok umutluyum benide alin araniza olurmu:))

eylül166 canım
teşekkür ederim yaşımı küçük yazmışsın sayfanın başına tatlım ama ben 36 yım (((( düzeltebilir misin acep

Ahahahhah ben de uzanmıyorum bir yere sanki hamileyim de tırttttttt

Allahın bize tayin ettiği en hayırlı bir zaman var ve bize sabretmemizi söylüyor. o yüzden isyan yok asla

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza insanbul haklısın canım biz demirbaş olduk Ama ben halimden çok memnunum

Bende 23 yasindayim 3.5 yillik evliyim bat 26 kasim insallah olmamda hamiş kalirim bu ay nedense cok umutluyum benide alin araniza olurmu:))
hoşgeldin canım aramıza umudun gerçekleşsin inşallah. ben dualara çok inanıyorum. burda da ayırt etmeksizin herkes birbirine dua ediyor ve bebişlere kavuşuyoruz
hahah o yüzden mi nickin insanbul olsa bulucamda diyosun insan yok

yok nickim genel anlamda aslinda. insan manasını dolduran insan azaldı diye düşünüyorum bacım tayin çıksın düzelirim ben.

eylül166 canım
teşekkür ederim yaşımı küçük yazmışsın sayfanın başına tatlım ama ben 36 yım (((( düzeltebilir misin acep

biraz öyle takıl bıdıkcım ,33 yaş güzeldir ,ben tam ordayım şu an

evet ya bende geçen ay hastalıktan ölüyodum dr antibiyotik verdi ,ıı ıhh içmem dedim tutturdum ,kocam diyo manyaksın sen ,iyileşemiyceksin ,dedim ya hamileysem ,adet oluncada kendi kendime kızdım niye içmedim ki geberdim kaç gün diye

Ahahahhah ben de uzanmıyorum bir yere sanki hamileyim de tırttttttt

Allahın bize tayin ettiği en hayırlı bir zaman var ve bize sabretmemizi söylüyor. o yüzden isyan yok asla

inşallah hamilesndir bu ay canım isyan etmiyorum asla, üzüntü oluyor tabi

Tsk canim daha adetime 14 gun var ama aklımdan bir turlu cikaramiyoruum su hamilelik belirtilerini bir tane bile belirti yok ne goguslerde ne kasiklarda acaba bu hamilelik belirtileri agrilar falan adet doneminden kac gun once cikiyo..

herkese göre değişiyor canım. neredeyse adet belirtileriyle aynı. farklı belirtiler ancak en az 5-6 haftalık olduktan sonra çıkar.

şu andan itibaren aramızdasın canım hoşgeldin

Tsk canim daha adetime 14 gun var ama aklımdan bir turlu cikaramiyoruum su hamilelik belirtilerini bir tane bile belirti yok ne goguslerde ne kasiklarda acaba bu hamilelik belirtileri agrilar falan adet doneminden kac gun once cikiyo..

belirtilere kanma canım ,onlar psikolojik olarak çıkıyo ortaya ,en güzeli ne biliyormusun tam adet gününde yada 1 gün sonra idrar testi yapmak ,tek çözüm bu ,yoksa taka taka deli oluruz .

belirtilere kanma canım ,onlar psikolojik olarak çıkıyo ortaya ,en güzeli ne biliyormusun tam adet gününde yada 1 gün sonra idrar testi yapmak ,tek çözüm bu ,yoksa taka taka deli oluruz .

Aynen canim vucuduma kalsa her hamileyim gibi sanki. Diger arkadasinda dedigi gibi sanki hamileymis gibi agir falan kaldirmiyorum bi umit iste hayalle yasayani bir yasamayani iki demisler. Kociskom çooook istiyo bebegi onun bu haline uzulmesem bukadar takmicam

ayy benim eşimde çok üzülüyor. o yüzden ben hep şakaya vuruyorum onun yanında. bazen dalıp gidiyor,ne düşünüyorsun diyorum. şurda iyi bir doktor varmış ona mı randevu alsak diyo.. kıyamam aklında hep bu

Canim ya bende en cok ona uzuluyorum benim yasim daha 23 sabredebilirim ama o 30 yasinda o yuzden biean once olsun istiyo

aranıza yeni katıldım canım benim inş. herşey gönlünce olur.
hoşgeldin canım sende mi bebek düşünüyorsun? ne zamandır?
Canim ya bende en cok ona uzuluyorum benim yasim daha 23 sabredebilirim ama o 30 yasinda o yuzden biean once olsun istiyo

yeni evlisiniz sanırım. erkeğin daha ileri yaşlarda da bebek sahibi olma şansı yüksek canım. kadın etkenleri daha fazla. hemen düşünmekte iyi yapmışsınız. benim aklım olsa evlenir evlenmez başlardım

Canim 1.5 yildir istiyoruz aslinda ama daha 4 ay once gittik doktora bende prolaktin yüksek çıktı ilax tedavi falan derken gecen ay dustu ama hamile kalmadim bakalim insallah bu ay olur keske hic korunmasaydim ya belki bu sorunlar olmazdi ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…