tuhaf birgün bugün gördüğüm rüyada etkiledi beni galiba bugün boş topik hayırdır herkes nerde
hayrolsun inşallah ,sıkma canını ,rüyalar sabah kalkınca akıldan gitmiyor bir türlü ,öğlenden sonraya unutursun gider ..
Evet kimse yok bugün ,nerde bu kızlar ..
günaydın canlarGüzel bir gün bizimle olsun inşallah
Bat gününü getirmek için kendimi mutfağa verdim
Geçmiyor günler
bende deli gibi çalışıyorum ya ,bu müdür beni öldürecek ,adam durup duruken araya mesafe koydu ,sebebini de bilmiyorum ,düne kadra bana eylül diyen adan eylül hanım demeye başladı ,sen derdi siz diyo artık ,bi triplerde ama hadi bakalım hayırlısı
bat ıma 13 gün kaldı. Geçen ay 25 indeydi yine aynı tarihi baz alıyorum. Yumurtlama günlerime dikkat ettim. Hatta 3 gün önce 3 gün sonrası bile çalışmaya devam ettik bilemiyorum artık.kasıklarımda iğne batmaları oluyor bazen sağda bazen solda.
Bu arada hem normal zamanda hemde yumurtlama zamanındaki akıntının miktarı bende çok az öyle mi oluyor sizlerde de,bunu bir çözemedim? Yani miktar olarak çok fazla mı gelmesi gerekir kızlar ?
ay ben geliyorum yazıyorum kimse yok. üzülüp gidiyorum sonraAaaaa geldim kimsecikler Yok gitmis herkes
Bat ıma 13 gün kaldı. Geçen ay 25 indeydi yine aynı tarihi baz alıyorum. yumurtlama günlerime dikkat ettim. hatta 3 gün önce 3 gün sonrası bile çalışmaya devam ettik bilemiyorum artık.Kasıklarımda iğne batmaları oluyor bazen sağda bazen solda.
Bu arada hem normal zamanda hemde yumurtlama zamanındaki akıntının miktarı bende çok az öyle mi oluyor sizlerde de,bunu bir çözemedim? yani miktar olarak çok fazla mı gelmesi gerekir kızlar ?
kolay gelsin canım hoşgeldinnnnn
sağol canım ya.. Eve tıkıldım bunalımdayım bu aralar
sağol canım ya.. eve tıkıldım bunalımdayım bu aralar
niye bunalımdasın canım ayrıca ben sabah erken saatlerde açıyorum çıkana kadar burdayım arkadaşım ben istediğin zaman yaz
niye tıktın kız kendini eve ,çık gez toz ,ohh ne güzel çalışmıyosun da ,havalar daha güzelken fırsatları değerlendir..
şu 13 gün geçmek bilmez şimdi bana :2: ilk defa düzenli bir şekilde ve kurallara uyarak denedik. eğer olmazsa doktora görünücem yaşım geçmesin daha da fazla
sanıyordum ki isteyince hemen olur,millet ilk geceden nasıl kalıyormuş merak ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?