2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

tuhaf birgün bugün gördüğüm rüyada etkiledi beni galiba bugün boş topik hayırdır herkes nerde

hayrolsun inşallah ,sıkma canını ,rüyalar sabah kalkınca akıldan gitmiyor bir türlü ,öğlenden sonraya unutursun gider ..

evet kimse yok bugün ,nerde bu kızlar ..

günaydın canlar güzel bir gün bizimle olsun inşallah

bat gününü getirmek için kendimi mutfağa verdim
geçmiyor günler

bende deli gibi çalışıyorum ya ,bu müdür beni öldürecek ,adam durup duruken araya mesafe koydu ,sebebini de bilmiyorum ,düne kadra bana eylül diyen adan eylül hanım demeye başladı ,sen derdi siz diyo artık ,bi triplerde ama hadi bakalım hayırlısı

boşver canım takma insanoğlu bu akıl sır ermez

Bat ıma 13 gün kaldı. Geçen ay 25 indeydi yine aynı tarihi baz alıyorum. yumurtlama günlerime dikkat ettim. hatta 3 gün önce 3 gün sonrası bile çalışmaya devam ettik bilemiyorum artık.Kasıklarımda iğne batmaları oluyor bazen sağda bazen solda.
Bu arada hem normal zamanda hemde yumurtlama zamanındaki akıntının miktarı bende çok az öyle mi oluyor sizlerde de,bunu bir çözemedim? yani miktar olarak çok fazla mı gelmesi gerekir kızlar ?

batlarımız birbirine yakın canım benim de 29 ama ben birşey hissetmiyorum takvim ayarladım kendime 4 çalışma günü belirledim kendime en up olduğu günler son çalışma kaldı ondan sonra beklemeye çekileceğim ama belirti kısmı herkeste değişir yani en azından ben birşey hissetmiyorum

Aaaaa geldim kimsecikler Yok gitmis herkes
ay ben geliyorum yazıyorum kimse yok. üzülüp gidiyorum sonra daha çok katılım olsun. batı geçenlerde gelip haber versin olmuyor böyle

ben bu akıntı işini bi çözemedim zaten canım, hep şaşırıyorum ne zaman az oluyodu ne zaman çok oluyodu diye

niye bunalımdasın canım ayrıca ben sabah erken saatlerde açıyorum çıkana kadar burdayım arkadaşım ben istediğin zaman yaz

bat tarihi gelmiyor, eve tıkıldım, sınavlarım var çalışmam lazım, kışa giriyoruz, tayin yererinin kararsızlığı.. daha sayabilirim canım
evet canım sen,eylül ve ben demirbaş olduk

şu 13 gün geçmek bilmez şimdi bana :2: ilk defa düzenli bir şekilde ve kurallara uyarak denedik. eğer olmazsa doktora görünücem yaşım geçmesin daha da fazla

sanıyordum ki isteyince hemen olur,millet ilk geceden nasıl kalıyormuş merak ediyorum artık

ayy canım bende öyle sanıyordum. ilk ay denediğimizde eşime diyorum beni korkutma, kucağına alma sanıyorum ki yoğurt mayaladık tuttu

ama öyle olmuyormuş 8 aydır her reglde tekrar anlıyorum bana da 19 kasım gelmiyor bir türlü. bu ay hiç ümidim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…