2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hadi bakalım umarım güzel haberler verirsin bizlere ne kadar zamandır istiyorsun ilk çocukmu olacak kaç yaşındasın nerde yaşıyosun ayyyy ne çok sordum Anlat biraz kendini
inş. Canım olsun cümle aleme bildireceğim.
1 yıldır bekliyorum bebişi. Evet ilk olacak inş...............
28 yaşındayım.

herkese kocaman günaydın ,tanımayan arkadaşlara kendimi tanıtmayı bir borç bilirim

33 yaşında ,bir takım dünya zevklerinden vazgeçmiş ,köşesinde oturup yaşlanmayı bekleyen biri olmak istemeyen ,hala neşeli cıvıl cıvıl ,annesinin tabiri ile seni alan 3 güne geri getirir tezini çürütmüş ,8 yıllık evliliği devirmiş hala kocası anasının evine yollamamış
deli gibi bebek isteyen fakat çevresinde soranlara ,allah olmayana versin ,düşünmüyorum diyen yalancının tekiyim

günaydıınnnnnnnnnn

günaydın eylülcüm hoşgeldin anladığım kadarı ile çok zıpırım diyorsun bense senin aksine çok sakin biriyim ama senin gibi zıpır bir kızım var anneni çok iyi anlıyorum

günaydın eylülcüm hoşgeldin anladığım kadarı ile çok zıpırım diyorsun Bense senin aksine çok sakin biriyim ama senin gibi zıpır bir kızım var anneni çok iyi anlıyorum

eylülüm süpersin...
Bence seni alan yaşamışşşşşşşşşş..
Sakın bir yerlere bırakmasın...
Allahım daha çok yaşama sevinci versinnnnn inş...

günaydın eylülcüm hoşgeldin anladığım kadarı ile çok zıpırım diyorsun bense senin aksine çok sakin biriyim ama senin gibi zıpır bir kızım var anneni çok iyi anlıyorum

günaydın özlemcim ,zıpırdan ziyade uçarı diyelim ,genç kızlığım annemden terlik yiyerek geçti ,çok üzdüm onu ,ben 4 yıl yalnız yaşadım bunun rahatlığı vardı tabi ,birde insanın içinden geliyor frenliyomiyorsun .çokta öyle deli çılgın değilim canım ,hayat doluyum işte

eylülüm süpersin...
Bence seni alan yaşamışşşşşşşşşş..
Sakın bir yerlere bırakmasın...
Allahım daha çok yaşama sevinci versinnnnn inş...

bide onu kocama sormak lazım bazen pişmanlık seziyorum bu deli nerden geldi başıma der gibi

ne güzel birşey eylülcüm tahmin edebiliyorum ışığın hiç sönmesin arkadaşım

günaydın gacılar çok uykum var. sabahlar olmasın diyorum

tatlım neden ağrın var. Bugün çok güzel bir gün olacak de ve güzel bir çay yada kahveni iç.
Bak herşey çok güzel olacak....
canım üşütmüş gibi her yerim ağrıyor. uykularım bölünmeye başladı.bundan kaynaklandığını tahmin ediyorum. her şey güzel olsa da sevinsek ıcık
bide onu kocama sormak lazım bazen pişmanlık seziyorum bu deli nerden geldi başıma der gibi

benim kocam da anası attı başından ben uğraşıyorum diyo

allah kolaylık versin.

amin tubacım

kızlar katılım niye az. isim yazdırıp gitmeyi ben anlamıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…