2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

:26: biz balayındaydık eşim korunuyordu ve ne olduysa anlamadık patlamış prezervatif işte afedersnz.bizde hemen çocuk olmasn diye tuvalete gitmiştik ne bilelim isteyince olmayacağını hala aklımda keşke öyle yapmasaydım

tahmini ne zaman yaparsınız peki ? meraktan soruyorum.
dolmuş mu ki bu dolunca hareketlenecek.
ha birde tablo olursa daha net görülür diye düşünüyorum.yinede taktir sizin tabi.

yaptım ,senin batın bugün ,test yaptın mı ?????????

burada bol bol konuşur dertleşiriz canım

Kızlar çıkıyorum ben kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz iyi haftasonu hepinize

görüşürüz canım iyi hafta sonları..

kızlar bu arada doktorumla bizzat görüşerek onay aldım.tedavi sırasında veya normal zmanda soğan incir kürleri gibi kürleri yapabilirsnz zararı olmaz faydası olur dedi.bende incir kürü yapıyorum

ben çok duymama rağmen hiç yapmadım o kürleri .faydası oluyormu gerçekten acaba ???

Kızlar öyle bi hissediyorum ki hislerinizi her gece dua ediyorum sadece bana değil isteyenlerede nasip et diyorum

kızlar bu arada doktorumla bizzat görüşerek onay aldım.tedavi sırasında veya normal zmanda soğan incir kürleri gibi kürleri yapabilirsnz zararı olmaz faydası olur dedi.bende incir kürü yapıyorum

bende eşime havuç kürü uyguluyorum. keçiboynuzu kürünüde dayamayı düşünüyordum ama ikisi aynı anda olmuyormuş, kürlerin geneli öyleymiş...

ben çok duymama rağmen hiç yapmadım o kürleri .faydası oluyormu gerçekten acaba ???
ben soğanı yaptım faydasını görmedim :))) ama incire çok inanıyorum yumurta rezervim az olduğu için yumurtalara çok faydalıymış.tadıda çok güzel incir suyunun :) zararsız ve faydası olacağına inanıyorum.amh diye bir test var duydunmu bilmiyorum yumurtalık rezervin belli oluyor.orada belli olmuştu rezervin azlığı..

bende eşime havuç kürü uyguluyorum. keçiboynuzu kürünüde dayamayı düşünüyordum ama ikisi aynı anda olmuyormuş, kürlerin geneli öyleymiş...

eşine mi:)) eğer içirebiliyorsan helal olsun benim eşim öyle inatçıki fındık bile yemez :))))

taze havuç suyunu içirebilirsin. lezzetli olduğu için eşinin hayır diyeceğini sanmam

katı meyve sıkacağım bozulunca eşim çöpe atmıştı gidip yenisi almalıyım demek ki sayende böyle daha güzel olur haklısın teşekkr ederm :)

Bende havuc nar sıkıyorum her aksam. Bi yazida okumustum. Havuc bayan için kaliteli yumurtlamayi sagliyomus galiba. Bi de bayan ne yerse esine de tedirsin diyodu. Benimki de isyanlarda.

Bende havuc nar sıkıyorum her aksam. Bi yazida okumustum. Havuc bayan için kaliteli yumurtlamayi sagliyomus galiba. Bi de bayan ne yerse esine de tedirsin diyodu. Benimki de isyanlarda.

incir kürü kalite yumurta oluşmasını sağlıyor havuç kürüde yumurtanın rahatça çatlamasını sağlıyormuş.allahım ya neler var

benim yediklerimi adam yese 300 kilo olur ,ben yakıyom yine bari ,o bütün akşam oturuyo bön bön tv karşısında

katı meyve sıkacağım bozulunca eşim çöpe atmıştı gidip yenisi almalıyım demek ki sayende böyle daha güzel olur haklısın teşekkr ederm :)
her akşam onu yıkaması biraz dert oluyo ama feda olsun
bende inanmıyorum, regl ile aynı belirtiler diyolar ee nasıl ayırt edeceğiz o zaman diye düşünüyor insan. belki anormallikler işaret eder diye sorayım dedim
canım havuç suyunu eşine mi içiriyorsun ne faydası oluyo bide nasıl yapılıyor? Çok soru sordm sankim
bende içireyim bari
canım eşimde hareketli sperm oranı az çıktı. her akşam bir bardak tazı sıkılmış havuç suyu sperm hareketliliğine fayda sağlıyor. çok umut bağlayıp inanmasanız bile denemenin zarar getirmeyeceğini düşünüyorum. kür olabilmesi için en az 2-3 ay içirmelisiniz. havucun mutlaka tazesini seçin, yamulup bükülmesin lastik gibi

Son düzenleme:
ben incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum.1 hafta oldu başlayalı.benim yumoşlar oluşmuyomuş.

aaa iyi canım yapaım bari havuc vardı evde :) olsun yararı dokunur belki..Yamulanalrı ayırırım aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…