Tamamdır :) Hem kimseyle konuşamıyorsun ki bu tarz şeyleri eşimide ümitlendirmek istemediğimden onada anlatamıyorum psikolojik belirtiler oluyo genelde..Daha 4. denememiz olmasına rağmen ve yeni evli olmamıza rağmen ben hemen olacak zannediyordum hiç öyle bi şey değilmiş
tahmini ne zaman yaparsınız peki ? meraktan soruyorum.
dolmuş mu ki bu dolunca hareketlenecek.
ha birde tablo olursa daha net görülür diye düşünüyorum.yinede taktir sizin tabi.
Tamamdır :) Hem kimseyle konuşamıyorsun ki bu tarz şeyleri eşimide ümitlendirmek istemediğimden onada anlatamıyorum psikolojik belirtiler oluyo genelde..Daha 4. denememiz olmasına rağmen ve yeni evli olmamıza rağmen ben hemen olacak zannediyordum hiç öyle bi şey değilmiş
Kızlar çıkıyorum ben kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz iyi haftasonu hepinize
kızlar bu arada doktorumla bizzat görüşerek onay aldım.tedavi sırasında veya normal zmanda soğan incir kürleri gibi kürleri yapabilirsnz zararı olmaz faydası olur dedi.bende incir kürü yapıyorum
kızlar bu arada doktorumla bizzat görüşerek onay aldım.tedavi sırasında veya normal zmanda soğan incir kürleri gibi kürleri yapabilirsnz zararı olmaz faydası olur dedi.bende incir kürü yapıyorum
yarın sabah yapıcam bakalım.kırmızı kartı yemezsem.
ben soğanı yaptım faydasını görmedim :))) ama incire çok inanıyorum yumurta rezervim az olduğu için yumurtalara çok faydalıymış.tadıda çok güzel incir suyunun :) zararsız ve faydası olacağına inanıyorum.amh diye bir test var duydunmu bilmiyorum yumurtalık rezervin belli oluyor.orada belli olmuştu rezervin azlığı..ben çok duymama rağmen hiç yapmadım o kürleri .faydası oluyormu gerçekten acaba ???
bende eşime havuç kürü uyguluyorum. keçiboynuzu kürünüde dayamayı düşünüyordum ama ikisi aynı anda olmuyormuş, kürlerin geneli öyleymiş...
eşine mi:)) eğer içirebiliyorsan helal olsun benim eşim öyle inatçıki fındık bile yemez :))))
yaptım ,senin batın bugün ,test yaptın mı ?????????
???
taze havuç suyunu içirebilirsin. lezzetli olduğu için eşinin hayır diyeceğini sanmam
belirtiler var mı peki
taze havuç suyunu içirebilirsin. lezzetli olduğu için eşinin hayır diyeceğini sanmam
Bende havuc nar sıkıyorum her aksam. Bi yazida okumustum. Havuc bayan için kaliteli yumurtlamayi sagliyomus galiba. Bi de bayan ne yerse esine de tedirsin diyodu. Benimki de isyanlarda.
Bende havuc nar sıkıyorum her aksam. Bi yazida okumustum. Havuc bayan için kaliteli yumurtlamayi sagliyomus galiba. Bi de bayan ne yerse esine de tedirsin diyodu. Benimki de isyanlarda.
benim yediklerimi adam yese 300 kilo olur ,ben yakıyom yine bari ,o bütün akşam oturuyo bön bön tv karşısında
her akşam onu yıkaması biraz dert oluyo ama feda olsunkatı meyve sıkacağım bozulunca eşim çöpe atmıştı gidip yenisi almalıyım demek ki sayende böyle daha güzel olur haklısın teşekkr ederm :)
bende inanmıyorum, regl ile aynı belirtiler diyolar ee nasıl ayırt edeceğiz o zaman diye düşünüyor insan. belki anormallikler işaret eder diye sorayım dedimbelirtilere pek inanmıyorum canım.var mı yok mu bilmiyorum.bikaç gündür çok ağrım vardı sadece ama bugün rahatım.göğüslerim desen normalde adet dönemime yakın acırlardı onlarda da bir şey yok.bakalım hayırlısı.
canım eşimde hareketli sperm oranı az çıktı. her akşam bir bardak tazı sıkılmış havuç suyu sperm hareketliliğine fayda sağlıyor. çok umut bağlayıp inanmasanız bile denemenin zarar getirmeyeceğini düşünüyorum. kür olabilmesi için en az 2-3 ay içirmelisiniz. havucun mutlaka tazesini seçin, yamulup bükülmesin lastik gibicanım havuç suyunu eşine mi içiriyorsun ne faydası oluyo bide nasıl yapılıyor? Çok soru sordm sankim
bende içireyim bari
her akşam onu yıkaması biraz dert oluyo ama feda olsun
her akşam onu yıkaması biraz dert oluyo ama feda olsun
bende inanmıyorum, regl ile aynı belirtiler diyolar ee nasıl ayırt edeceğiz o zaman diye düşünüyor insan. belki anormallikler işaret eder diye sorayım dedim
canım eşimde hareketli sperm oranı az çıktı. her akşam bir bardak tazı sıkılmış havuç suyu sperm hareketliliğine fayda sağlıyor. çok umut bağlayıp inanmasanız bile denemenin zarar getirmeyeceğini düşünüyorum. kür olabilmesi için en az 2-3 ay içirmelisiniz. havucun mutlaka tazesini seçin, yamulup bükülmesin lastik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?