yaparım canım yaparaımda ,migren için bitkisel çözümler denemeni tavsiye ederim ,zira ilaç insan bünyesini negatif etkiliyor,heleki bu bebek düşündüğümüz dönemlerde bedenimize daha iyi bakmamız lazım ..
ee bebek düşünüyorsunuz peki folikasit kullanıyormusunuz ??? ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur ..allah korusun ihmal etmeyin..
Gunayyyddiiiinnnnn
Hic yataktan cikasim yok kizlar sol kasigimda batma ve bel agrim var... kendimi yine hamile moduna sokuyorum galiba bat daha 26 zaman gecmek bilmiyo
Canimcim folik asit vermedi bana doktorum herkesten dduyuyorum kullaniyomusun diyeacaba alip ixmeye baslasammi ben..
yaparım canım yaparaımda ,migren için bitkisel çözümler denemeni tavsiye ederim ,zira ilaç insan bünyesini negatif etkiliyor,heleki bu bebek düşündüğümüz dönemlerde bedenimize daha iyi bakmamız lazım ..
ee bebek düşünüyorsunuz peki folikasit kullanıyormusunuz ??? ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur ..allah korusun ihmal etmeyin..
günaydın canım sende benim gibisinyatak beni içine içine çekiyor ama kalktım
canım o moda çok sokma Allah korusun dış gebelik olur. ben korkuyorum valla.
iyiyim canım perşembe geçerse daha iyi olacağım
ayy lütfen ,hemen başla 3-5 tl bişey ama bebeğin hayatı demek ..
perşembeden sonra cuma var diye mi canım
Ayy o derece onemli demek yaa.. ay ben kalkiim hemen aliim bari yaa :)sapsik doktor niye vermedi bana acaba.. bi tavsiyeniz varmi kizlar hangisinden aliim
bende yapıyorum canım.
karanfil yağı, çörekotu. ne bulursam sürüyom valla:)
canım kk da bile bir konu vardı 3 tl lik ilaç için bebeğim gitti diye konu açmıştı kızcağız
noral tüp defekti yani spina bifida denen omurga açıklığı meydana geliyor bebekte folik asit eksikliğine bağlı ciddi bir durum ve bebeğin kaçıncı haftada olurs aolsun alınması demek
folbiol veya folidoce alabilirsin ..
evet ama daha çok işlerim o gün bitmek zorundaama nasıl bitecek en ufak fikrim yok
Canimcim folik asit vermedi bana doktorum herkesten dduyuyorum kullaniyomusun diyeacaba alip ixmeye baslasammi ben..
Ayy canim benim yaa cokkk saol hemen kalkiim ben aliyim bari gerci hamilelik yok bende daha ama kullaniim bari yaa xok saol canim benim bukadar onemli oldugunu bilmiyodum.. hadi kactim ben sonra yine gorusuruz artik
evet ama daha çok işlerim o gün bitmek zorundaama nasıl bitecek en ufak fikrim yok
faydasını görüyor musun canım. karanlık odada bi yarım saat uyuyabilsen geçer diyorlar ama..
ilk yılarda o şekilde geçiyordu bu yıl artık o da fayda etmiyor. üşüme, yanma, tansiyon düşüklüğü ve midede ne varsa dışarı çıkması ve rahatlama bu şekilde oluyor ve en sonunda uyuyorsun:) allah kimseye vermesin lanet bir ağrı........
eylül nerdesin:)
bence sen yaparsın. Herşeyin üstesinden gelecek bir bayansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?