2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

regle 6 gün var. ve canım acayip çikolatalı şeyler çekiyor. ben kesin adet olcam. bu ayda foss anacım

kızlar listeyi yeniden düzenledim şimdilik böyle ,bir kere gelip ben 25 yaşındayım batım şu diyip gidenleri çıkardım ..

cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım

kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım

looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım

tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım

ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım

eylül166.......................................... ......yaş 33...22 kasım

foreveryours...................................... ....yaş 23...22 kasım

mariamelikem...................................... ...... -.......23 kasım

bernaakdmr........................................ ....yaş 25...25 kasım

BIDIK77s.......................................... ......yaş 33...25 kasım

sevgipitirciğim................................... ..........-.......28 kasım

ozlem7766......................................... .....yaş 36....29 kasım

balah............................................. ........yaş 26....2 aralık

sesszsedsz........................................ ......yaş 25....10 aralık

aycaaaaaaa........................................ .....yaş 24....25 aralık

daha iyi olmuş bence de ama madentuba yıda ekle canım nasıl ekleneceğini bilmiyormuş

eylülüm sen onu 2-3 aralık yaz canım benim ben bu aralar ağrı kesiciyi çok içtim(migrenim azdı gene)
kesin geç gelir umutlanmayayım ben bu ay

ay bu migren ne nalet bişey ya. keşke ilaç içmek zorunda olmasan canım. yumurtlamayı çok etkiliyor ağrı kesiciler.

ay bu migren ne nalet bişey ya. keşke ilaç içmek zorunda olmasan canım. yumurtlamayı çok etkiliyor ağrı kesiciler.

biliyorum canım . ama o ağrı kesilmiyor. geçenlerde gece 3 e kadar dayandım ama geçmedi. en sonunda içtim gene.
bide bu mevsim değişimleri de çok etkiliyor.
nerdeyse hergün ağrıyla uyanıyorum yani benimde bu ay fos çıkacak

çıkmaz inşallah canım. ablamında var migreni. şakaklarına nane yağıyla masaj yapıyor ağrı kesilsin diye.

Gunayyyddiiiinnnnn
Hic yataktan cikasim yok kizlar sol kasigimda batma ve bel agrim var... kendimi yine hamile moduna sokuyorum galiba bat daha 26 zaman gecmek bilmiyo

eylülüm sen onu 2-3 aralık yaz canım benim ben bu aralar ağrı kesiciyi çok içtim(migrenim azdı gene)
kesin geç gelir umutlanmayayım ben bu ay

yaparım canım yaparaımda ,migren için bitkisel çözümler denemeni tavsiye ederim ,zira ilaç insan bünyesini negatif etkiliyor,heleki bu bebek düşündüğümüz dönemlerde bedenimize daha iyi bakmamız lazım ..

ee bebek düşünüyorsunuz peki folikasit kullanıyormusunuz ??? ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur ..allah korusun ihmal etmeyin..

Gunayyyddiiiinnnnn
Hic yataktan cikasim yok kizlar sol kasigimda batma ve bel agrim var... kendimi yine hamile moduna sokuyorum galiba bat daha 26 zaman gecmek bilmiyo

günaydın hoşgeldiinnn
benim bata da 9 gün kalmış ya şaka maka ,ayy heyecanlandım :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…