2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

müsadenizle ben çıkıyorum kızlar bi selam vereyim dedim.. yarın işe gidicem :) herkese hayırlı geceleeer ... hoş sohbetleeeer A.E.O

Son düzenleme:
bugünden sonra altı gün var canım. 19 kasımda. ben şuan adet belirtileri yaşıyorum ama.

yardım edin banaaaa az önce kahverengi akıntım oldu ardından da bir damla kan geldi daha adetime 5 gün var adet mi oldum şimdi yani anlamadım off

yardım edin banaaaa az önce kahverengi akıntım oldu ardından da bir damla kan geldi daha adetime 5 gün var adet mi oldum şimdi yani anlamadım off

canım yerleşme kanaması olabilir bi dr git bence

doktora mı gidiyim yoksa kanda gebelik testi mi yapıyım belli olur mu yani adet günüme 5 gün var daha canım..

bence adet gününü bekle ,benimde adetten 3-4 gün önce böyle kahverengi bir akıntım olmuştu ,hamileymişim ,umutlandırmak istemem ama inşallah hayırlısı ,bence bekle günün gelene kadar ..

bence adet gününü bekle ,benimde adetten 3-4 gün önce böyle kahverengi bir akıntım olmuştu ,hamileymişim ,umutlandırmak istemem ama inşallah hayırlısı ,bence bekle günün gelene kadar ..

inşallah hayırlısı olur canım sağol.. bi yandan umutlanıyorum bi yandan da umutsuzluğa kapılıyorum

canım beni listeden neden çıkardın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…