2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kızlarrrr bakın ne duydum ADAÇAYI da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bir kaç topik okudum burdan!!! Yarın ilk işim eşime adaçayı aldırmak olucak günde 2 defa içilecekmiş yumurtlamaya kadar sonra YOKKK....bilginize

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar....
sanırım kasım aralıkta gebe kalma ihtimalim yok gibi....
sabah ürolojiye gittik eşim varikosel ameliyatı olacak tabi bebek işide bir müddet rafa kalkacak.bu arada bende kilo vermiş olurum...

sperm tahlili yapmadan mı ameliyat dedi

sperm tahlili yapmadan mı ameliyat dedi

öncekileri gösterdik cnm tekrar istemedi oyüzden.sayı iyi ama anomali fazla olduğundan gebe kalsada büyük ihtimal düşük olur demiş .ameliyattan sonra güçlendirmek içinde ilaç verecek.başka çıkarımız yok yani

ayy heyecanlı mısın. bu ay çalışmalar nasıldı. yumurtlama takibin yoktu demi canım.

valla ümitsizim çalışmalar iyiydi aslında, yoktu canım...

her ay hayal kırıklığı yaşıyorum,bi an önce adet olacaksam olayımda tekrar dr'a gideyim istediğim bu aslında..

gel hayatım ben memnunum valla herkese memleketi güzel gelir dimi ama
ben ankaralıyım ama sadece ekonomik açıdan orda yaşamak isterim şahsen

adaçayı kesseler içemem. evde kurusu dururken bile dolabı açıp kapadıkça bi hoş oluyorum

doktorlar hemen ameliyat diyo zaten canım. biz gitsek kesin ameliyat der başka çaresi yok. inşallah güzel sonuçlar alırsınız. seninde bi kaç ay kafan rahatlar ve sonra bi bakmışsın hamilesin

valla ümitsizim çalışmalar iyiydi aslında, yoktu canım...

her ay hayal kırıklığı yaşıyorum,bi an önce adet olacaksam olayımda tekrar dr'a gideyim istediğim bu aslında..

sürpriz olur inşallah ya doktora reglin 3. günü git mutlaka. kan tahlili istiyor doktor. ben aç karna gitmiştim ne alaka bilmiyorum

ben klomene güveniyodum bu ay ama kırmızılar geleceği zaman canım çok çikolata istiyor ve ayaklarım üşüyor. şuanda da adet belirtileri yaşıyorum

geçen burda bi
arkadaş idrarınıza karbonat dökün,köpürürse hamilelik var felan dedi. bi
kaç gündür yapıyorum deli gibi ama yok

he he he kız çok güldüm ben de bugün onu yaptım sabah dibe çöktü öğleden sonra tekrar yaptım biraz köpürdü :):):):) ama tabi ki inanmiyorum merakımdan yaptım kaç gün var senin adetine canım

he he he kız çok güldüm ben de bugün onu yaptım sabah dibe çöktü öğleden sonra tekrar yaptım biraz köpürdü :):):):) ama tabi ki inanmiyorum merakımdan yaptım kaç gün var senin adetine canım

bugünden sonra altı gün var canım. 19 kasımda. ben şuan adet belirtileri yaşıyorum ama.

selam herkese korunmayı bırakalı 5 ay oldu henüz bebiş yok adetlerim düzensiz olduğu içinde biraz sıkıntılıyım
eylül ve ekim ayı ilaç sayesinde düzenli adet gördüm ekimin 8 adet günüm bugün 37 ci gün genelde 32 günde geliyor adetim
bu sefer kendimdede farklılıklar hissedince test yaptım ayın 11 de ama negatif sizce bir daha test yapmama gerek varmı
normalde negatifi görünce üstüne düşmem ama bu sefer beni belirtiler şüphelendiriyor

hoşgeldin canım,şu durumda 5 gün gibi bir gecikme olmuş oluyor,idrarda çıkmadıysa biraz daha bekle ,belki geç döllenmedir,sen birkaç gün sonra bir test daha yap,olmadı kan testi yaptır emin olmak için.hadi hayırlısı inş.

eevt cnm birlktee beklicezz artık önmzdeki ay.hyrlı gzel haberlermz olur inşllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…