- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
gelirsem tanışırız belki ne güzel olurgüzel dimi oralar
ayy heyecanlı mısın.valla canım ö.m gönderemiyorum burdan yazayım..bat tarihim normalde yarın(14 kasım) ama gelen giden yok henüz inşallahta olmaz:)
yaşım 33..
iyi akşamlar kızlar....
sanırım kasım aralıkta gebe kalma ihtimalim yok gibi....
sabah ürolojiye gittik eşim varikosel ameliyatı olacak tabi bebek işide bir müddet rafa kalkacak.bu arada bende kilo vermiş olurum...
sperm tahlili yapmadan mı ameliyat dedi
ayy heyecanlı mısın.bu ay çalışmalar nasıldı. yumurtlama takibin yoktu demi canım.
ben ankaralıyım ama sadece ekonomik açıdan orda yaşamak isterim şahsengel hayatım ben memnunum valla herkese memleketi güzel gelir dimi ama
Kızlarrrr bakın ne duydum ADAÇAYI da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bir kaç topik okudum burdan!!! Yarın ilk işim eşime adaçayı aldırmak olucak günde 2 defa içilecekmiş yumurtlamaya kadar sonra YOKKK....bilginize
öncekileri gösterdik cnm tekrar istemedi oyüzden.sayı iyi ama anomali fazla olduğundan gebe kalsada büyük ihtimal düşük olur demiş .ameliyattan sonra güçlendirmek içinde ilaç verecek.başka çıkarımız yok yani
valla ümitsizimçalışmalar iyiydi aslında, yoktu canım...
her ay hayal kırıklığı yaşıyorum,bi an önce adet olacaksam olayımda tekrar dr'a gideyim istediğim bu aslında..
geçen burda bi
arkadaş idrarınıza karbonat dökün,köpürürse hamilelik var felan dedi. bi
kaç gündür yapıyorum deli gibi ama yok
he he he kız çok güldüm ben de bugün onu yaptım sabah dibe çöktü öğleden sonra tekrar yaptım biraz köpürdü :):):):) ama tabi ki inanmiyorum merakımdan yaptım kaç gün var senin adetine canım
hepsi senin olsuuunnnnn
ayrıca folik asit günde 1 tane cano..
selam herkese korunmayı bırakalı 5 ay oldu henüz bebiş yok adetlerim düzensiz olduğu içinde biraz sıkıntılıyım
eylül ve ekim ayı ilaç sayesinde düzenli adet gördüm ekimin 8 adet günüm bugün 37 ci gün genelde 32 günde geliyor adetim
bu sefer kendimdede farklılıklar hissedince test yaptım ayın 11 de ama negatif sizce bir daha test yapmama gerek varmı
normalde negatifi görünce üstüne düşmem ama bu sefer beni belirtiler şüphelendiriyor
çalışınca zor olur tabi.. ben evdeyim ben bile göze alamıyorum yaa.. inş getiren olur :))
dün fazla giremedim ama bugün full burda olurum :))
olsun kuzum üzülme kafaya takma benim bat 25 aralık bana arkadaş kaldın :))
anneannem yapardı ama o izmir de ben bursa da:)) benim de o kadar uğraşı gözüm almıyor.. yapınca güzel oluyor ama
eevt cnm birlktee beklicezz artık önmzdeki ay.hyrlı gzel haberlermz olur inşllhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?