2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım beni listeden neden çıkardın ?

canım batı geçenleri ve artık uğramayanları sildik ,batı geçip haber vermediler bizler merak ettik ,naptı acaba noldu acaba gibi ,sonra bi baktık biri hamile ,o da haber vermedi filan ,sonra hep birlikte dedikki batı gelip haber vermeyen ,aktif olmayanı silelim demekki gelmeyecekler dedik ..
eğer sürekli paylaşımda bulunacaksan eklerim elbette tekrar

komikmiş :) sağol kalsın

komik mi ?????? liste 50 kişi oldu ,adını yazdıran gitti ,bankamı burası ,aktif paylaşım yapacak arkadaşlara ,beraber umutlanıp ,beraber gün sayacağımız arakadaşlara ihtiyacımız var bizim ,gelip bakıp gideceklere değil ,adı üstünde gebe kalmak isteyen arkadaşlar platformu ,bi arkadaşa bakıp çıkıcaz platformu değil ki canım ...

öyle olsa canım sıkılıyo gelin konuşalım diye konu açardım ..biz burda bir umudun peşine düştük ,lay lay yapmanın değil
umarım anlamışsındır..

canım öyle söyleme. gözümüz yollarda kalıyor inanki.kendi batımızı nasıl bekliyorsak,burdaki herkesin batında da öyle heyecanlanıyoruz. açıkçası ben çatlıyorum meraktan

tekrar aramıza katıl. bu büyük bir sorun değil.

bende iiyim canım aynen işteyim işte uğraşıyoruz adetim yeni bitti çalışmalara başladık yarında hsg çekilicem inş.

cumartesi bilgi veririm sizlerede

canım çalışmalara başladın,peki hsg çekilirse etkiler mi bu durumu? yani hemen döllenme olur mu bilmiyorum ama hsg de renkli ilaç veriyorlar rahime. doktor çalışma yapmayın felan diye bişey demedi mi. bilmediğim için soruyorum

insanbulum yeni gördüm nasılsın canım ne teskeresi olacak arkadaşım bebiş için

ah canım kafam yerinde değil. az önce buraya yazıyorum diye hiç yazmadiğim bir topiğe yazmışım hamileyim diye müjdeleyen kızlar vardı. allah allah diyorum bunlar listede yoktu

çok şükür canım. regl belirtilerim başladı onun dışında iyiyim sen yoğunsun sanırım

ya kızlar benim adetime 9 gün kaldı ,sanırım yumurtam yeni çatlıyor ,adetimde bile hiç olmayan kasık ağrılarım var batma gibi ,bide yapışkan tarzda akıntı yumurta çatlamasına işaret ya hani ,o da var ,acaba ben bu aralar çalışma yapsam mı ki ,bırakmıştım çünkü düzenli değildi ,ilk günler düzenli şekildeydi günaşırı ama bi 4-5 gündür salmıştım.kafam karıştı ..

ya yeni çatlıyor ya da ikinciyi yumurtluyorsun canım. bence değerlendirin. ben bu ay erken bıraktığım için çok pişmanım. ne zaman yumurtladığımı henüz saptayabilmiş değilim çünkü. her yerde farklı çıkıyor. sen bugün başla tekrar

bence çalışmalara devam et geç çatlamış olabilir canım

Kesinlikle yap canim cogunlukla akinti ve kasik agrisi oldugunda yumurta catliyor ben oyle takip ediyorum yumurtlama donemimi ayin 12 sinde bende yumurtladim tabi ayni sekilde sol kasigimda agri ve batma arti akinti vardi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…