- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
evet kan testinde çıkabilir
canım beni listeden neden çıkardın ?
inşallah hayırlısı olur canım sağol.. bi yandan umutlanıyorum bi yandan da umutsuzluğa kapılıyorum
canım batı geçenleri ve artık uğramayanları sildik ,batı geçip haber vermediler bizler merak ettik ,naptı acaba noldu acaba gibi ,sonra bi baktık biri hamile ,o da haber vermedi filan ,sonra hep birlikte dedikki batı gelip haber vermeyen ,aktif olmayanı silelim demekki gelmeyecekler dedik ..
eğer sürekli paylaşımda bulunacaksan eklerim elbette tekrar
yarın sabah yapmayı düşünüyorum canımm tabi yarına kadar adet olmazsam
komikmiş :) sağol kalsın
Günaydın canım nasılsın
iyiyim canım iş güç çalışma birde teskere beklemeSen nasılsın ?[/QUOT
bende iiyim canım aynen işteyim işte uğraşıyoruz adetim yeni bitti çalışmalara başladık yarında hsg çekilicem inş.
cumartesi bilgi veririm sizlerede
komikmiş :) sağol kalsın
iyiyim canım iş güç çalışma birde teskere beklemeSen nasılsın ?
iyiyim canım iş güç çalışma birde teskere beklemeSen nasılsın ?[/QUOT
bende iiyim canım aynen işteyim işte uğraşıyoruz adetim yeni bitti çalışmalara başladık yarında hsg çekilicem inş.
tüplere mi bakılacak ? senin çocuğun varmı hiç kusura bakma son birkaç gündür iş yoğunluğundan takip edemiyorum düzgün bir şekilde
ne teskeresi bacım
tüplere mi bakılacak ? senin çocuğun varmı hiç kusura bakma son birkaç gündür iş yoğunluğundan takip edemiyorum düzgün bir şekilde
ewt canım tüplere bakılacak benim iki tane var üçüncü için uğraşıyorum :))
insanbulum yeni gördüm nasılsın canım ne teskeresi olacak arkadaşım bebiş için
ewt canım tüplere bakılacak benim iki tane var üçüncü için uğraşıyorum :))
süpersin ya
ya kızlar benim adetime 9 gün kaldı ,sanırım yumurtam yeni çatlıyor ,adetimde bile hiç olmayan kasık ağrılarım var batma gibi ,bide yapışkan tarzda akıntı yumurta çatlamasına işaret ya hani ,o da var ,acaba ben bu aralar çalışma yapsam mı ki ,bırakmıştım çünkü düzenli değildi ,ilk günler düzenli şekildeydi günaşırı ama bi 4-5 gündür salmıştım.kafam karıştı ..
ya kızlar benim adetime 9 gün kaldı ,sanırım yumurtam yeni çatlıyor ,adetimde bile hiç olmayan kasık ağrılarım var batma gibi ,bide yapışkan tarzda akıntı yumurta çatlamasına işaret ya hani ,o da var ,acaba ben bu aralar çalışma yapsam mı ki ,bırakmıştım çünkü düzenli değildi ,ilk günler düzenli şekildeydi günaşırı ama bi 4-5 gündür salmıştım.kafam karıştı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?